Gelinlik konusunda tavsiyelerinizi istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi brona
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brona

#LoveWins
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
55
27
288
27
Merhabalar hanımlar,

Seneye bu zamanlar düğün yapacağız. Gelinliğimi de kış gibi almak istiyorum. Piyasayı çok iyi bilmiyorum ama en fazla 40 bin TL ödemek istiyorum. Ama bir yandan da gelinliğim çok güzel, çok elegan olsun istiyorum Bu durumda;

* Gelinliği hazır model mi almak uygun yoksa diktirmek mi? Ortalama fiyatlar nedir?

* İstanbul'da veya Ankara'da onerecebileceginiz moda evleri var mı?

Yorumlarinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim

40 bine zor

İstediğiniz kriterlerde 40 bine bulmak zor ve diktirmek imkansız.. geçen sene evlendim ve geçen günde arkadaşım evlendi...
Ama düğün paketleri var bazı mağazalarda..
Bindallı after gelinlik vs içinde olduğu paketler çok uyguna geliyor..

Özel dikim olması şart değil ama şu an ortalama ne civarlarda merak ediyorum. Siz ne ödediniz acaba?

Ben dolaptan cok makul bir fiyata aldım.yıl 2021--400 TL ye gelinlik almıştım
Şuan olsa yine aynısını yaparım.
Bizler neden doyumsuz ve bir gün için çok fazla zıvanadan çıkan insanlarız.
Konu sahibinden bağımsız söylüyorum

ABartmadan makul fiyata bulun.
Zaten gün sonunda bi köşede işe yarmayan kumaş parçası oluyor.ona vereceğiniz yüksek meblalarla çok daha iyi faydalı işler yapabilirsiniz

Olabilir aslında, ikinci ele karşı değilim. Zaten kiralama da ikinci el oluyor bir anlamda bence de. Teşekkür ederim, bir opsiyon olarak durabilir

Ben giymek nasip olmadı kiloluyum bedenime ve isteğime uygun dikmedi. Ucuz a diktirmistim. 8 bin civarıydı. Kuzenimin eşi bindallı ve gelinliği 32 bin kiralamış. 40 bin lira seneye az gelebilir.

Arkadaşım bu sene 120 bine kına gelinlik bir kaç kıyafet kiraladı 40 bine elegant gelinlik anca hayal yani bi arkadaşım normal bir gelinlik mağazasından 70e aldı öyle aşırı elegant değildi ben de diktireceğim çünkü memem büyük belim 57 cm 34 beden bile bana bol omuzlarım geniş mecburen üstüme oturması lazım

Yani ben rastgele bir firmadan güzel bir gelinlik için 48 rakamı da aldım, demek şehirden şehire çok fark ediyor

Ben giymek nasip olmadı kiloluyum bedenime ve isteğime uygun dikmedi. Ucuz a diktirmistim. 8 bin civarıydı. Kuzenimin eşi bindallı ve gelinliği 32 bin kiralamış. 40 bin lira seneye az gelebilir.
Adını alabilir miyim özelden? Teşekkür ederim

fransız danteli gelınlık yaptırdım 40 bine istersen özelde resımlerıde atarım istanbul fatihte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…