Eşşek gibi ödetmeniz lazım!Merhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için ikinci provaya bu hafta gidecektim. İkinci provada da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Benden şu anda kendi altınımı bozup kullanmam bekleniyor. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?
Merhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için ikinci provaya bu hafta gidecektim. İkinci provada da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Benden şu anda kendi altınımı bozup kullanmam bekleniyor. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?
Bunlardan bir cacık olmaz. Yine de sen bilirsin.Altınları bozduralım diyor.
Sen daha cooooook konu acarsin.Altınları bozduralım diyor.
İşte tam bugün nişanı atmanız gerekiyor.
Daha bir gelinliği alamayan adamla ne evliliği ya?
Parası olmayan evlenmesin, hadi gelsin beğenmedimler.
Bütün fukaralar saldırıya geçecek,açınız şemsiyenizi efendimİşte tam bugün nişanı atmanız gerekiyor.
Daha bir gelinliği alamayan adamla ne evliliği ya?
Parası olmayan evlenmesin, hadi gelsin beğenmedimler.
Merhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için ikinci provaya bu hafta gidecektim. İkinci provada da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Benden şu anda kendi altınımı bozup kullanmam bekleniyor. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar bi dk neden bu kadar yargılıyosunuz? Bu duruma bir çözüm mekanizması talep etmiş siz gelmişsiniz yargılıyorsunuz. Bi anlamaya çalışalım ne yapabilir diyeMerhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için ikinci provaya bu hafta gidecektim. İkinci provada da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Benden şu anda kendi altınımı bozup kullanmam bekleniyor. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?