Ya bakın illa şatafatlı düğün vs. şart değil hatta gereksiz. Ama bir adamın nişan yüzüğünü (düz iki halka) ve bir gelinlikle damatlığı alacak kadar bütçesi yoksa bekar kalmalı. Gelinliği alamayan adam evini nasıl geçindirecek?Yoo orası öyle. Baştan yanlış yollara giriliyor. Sonra altına da göz koyarlar herseye de.
Faqir hakları derneği olarak sizi kınım kınım kınıyorum. Fakirlerin sevişmeye hakkı yok muİşte tam bugün nişanı atmanız gerekiyor.
Daha bir gelinliği alamayan adamla ne evliliği ya?
Parası olmayan evlenmesin, hadi gelsin beğenmedimler.
Yav amaaaan gelsinler Dark. Kışın doğalgaz faturası gelince, çocuk olunca çıkan masrafı görünce tekrar konuşuruz.Bütün fukaralar saldırıya geçecek,açınız şemsiyenizi efendim
Hanımefendi gelinliğim 50 bin tl ve gelenektir biz ödeyelim dediler…Ya bakın illa şatafatlı düğün vs. şart değil hatta gereksiz. Ama bir adamın nişan yüzüğünü (düz iki halka) ve bir gelinlikle damatlığı alacak kadar bütçesi yoksa bekar kalmalı. Gelinliği alamayan adam evini nasıl geçindirecek?
Kabul etmeyin, ödesinler. Rezâlet, gerçekten yüzlerinde astar yok bu insanların.Altınları bozduralım diyor.
Arkadaşlar bi dk neden bu kadar yargılıyosunuz? Bu duruma bir çözüm mekanizması talep etmiş siz gelmişsiniz yargılıyorsunuz. Bi anlamaya çalışalım ne yapabilir diye
Eeee tamam, ben de gelinlikler 100 tl mi dedim?Hanımefendi gelinliğim 50 bin tl ve gelenektir biz ödeyelim dediler…
Dikişi altın mı ya da Sabancı’lara mı gelin gidiyorsunHanımefendi gelinliğim 50 bin tl ve gelenektir biz ödeyelim dediler…
Ya bakın illa şatafatlı düğün vs. şart değil hatta gereksiz. Ama bir adamın nişan yüzüğünü (düz iki halka) ve bir gelinlikle damatlığı alacak kadar bütçesi yoksa bekar kalmalı. Gelinliği alamayan adam evini nasıl geçindirecek?
Kocalarınız aldatıyor sanrısı ile yaptığınız stalklar belli oluyor. Nerden anladınız?Siz konu sahibinin müstakbel eltisi misiniz? 25dk once uye olup, farkli tek yorum yapan tek kisisiniz de...
Hanımefendi gelinliğim 50 bin tl ve gelenektir biz ödeyelim dediler…
Esila baştan biz alalım dendiyse alınır. Bu işler çocuk oyuncağı mı?Arttırıyorum
Nikah için başvuruya gelip dönüp babasından para isteyen var ve kızın ailesi de orada olur genelde
Sonra aciz, su istedim suç ekmek istedim suç
Bu sorumluluktur, disiplindir. Ben eşimle tanıştığımda 2 isyerinde çalışmış olması biri askerlik dikkatimi çekmişti, 2. 10 yıla yakındı.
Hanımefendi gelinliğim 50 bin tl ve gelenektir biz ödeyelim dediler…
Kocalarınız aldatıyor sanrısı ile yaptığınız stalklar belli oluyor. Nerden anladınız?
Esila baştan biz alalım dendiyse alınır. Bu işler çocuk oyuncağı mı?
Alacaktık ama diğer oğlumuz parayı yemiş diyorlar resmen. Olacak iş mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?