Gelinlik param çalındı!

Yoo orası öyle. Baştan yanlış yollara giriliyor. Sonra altına da göz koyarlar herseye de.
Ya bakın illa şatafatlı düğün vs. şart değil hatta gereksiz. Ama bir adamın nişan yüzüğünü (düz iki halka) ve bir gelinlikle damatlığı alacak kadar bütçesi yoksa bekar kalmalı. Gelinliği alamayan adam evini nasıl geçindirecek?

İşte tam bugün nişanı atmanız gerekiyor.
Daha bir gelinliği alamayan adamla ne evliliği ya?
Parası olmayan evlenmesin, hadi gelsin beğenmedimler.
Faqir hakları derneği olarak sizi kınım kınım kınıyorum. Fakirlerin sevişmeye hakkı yok mu

Bütün fukaralar saldırıya geçecek,açınız şemsiyenizi efendim
Yav amaaaan gelsinler Dark. Kışın doğalgaz faturası gelince, çocuk olunca çıkan masrafı görünce tekrar konuşuruz.
Boş bomboş romantizmler. Polyanna bomboş bir karakterdir, bir şeyin iyi tarafı yoksa yoktur. Parasızlık kötüdür, güzellenecek tek bir tarafı yoktur. Nokta.

5 yil onceki halimle kesin altinimi bozdurur, nasilsa ben giyecegim diye oderdim.
5 yil sonraki tecrubemle altin bozduramam deyip tepkilerini ölçer, "bozdur, ne olacak" baskisiyla karsilasirsam nişanı atardim.

Paranin kayinbiraderiniz tarafindan yenmesi sizin sorununuz değil. Siz altinlarinizi satacaginiza kayniniz arabasini satsin

Hanımefendi gelinliğim 50 bin tl ve gelenektir biz ödeyelim dediler…

Arkadaşlar bi dk neden bu kadar yargılıyosunuz? Bu duruma bir çözüm mekanizması talep etmiş siz gelmişsiniz yargılıyorsunuz. Bi anlamaya çalışalım ne yapabilir diye

Siz konu sahibinin müstakbel eltisi misiniz? 25dk once uye olup, farkli tek yorum yapan tek kisisiniz de...

Eeee tamam, ben de gelinlikler 100 tl mi dedim?
50 bin tl artık o kadar da büyük bir para değil ki. Eskiden olsa büyük derdim ama artık değil. Ha daha uygunları var mıdır derseniz, vardır elbet. Ama siz 50 bin liralığı istemişsiniz. Nişanlınız tarafı da biz alalım demişler. Eee şimdi de yan çiziliyor.
Gelinin altın bozdurup gelinlik alması o kadar tuhaf ki ilk kez sizden duyuyorum.

Arttırıyorum
Nikah için başvuruya gelip dönüp babasından para isteyen var ve kızın ailesi de orada olur genelde
Sonra aciz, su istedim suç ekmek istedim suç
Bu sorumluluktur, disiplindir. Ben eşimle tanıştığımda 2 isyerinde çalışmış olması biri askerlik dikkatimi çekmişti, 2. 10 yıla yakındı.

Esila baştan biz alalım dendiyse alınır. Bu işler çocuk oyuncağı mı?
Alacaktık ama diğer oğlumuz parayı yemiş diyorlar resmen. Olacak iş mi ya?

Konunuz an itibariyle gerçeklikten uzaklaştı.

Erkek tarafı gelinliği alırken; kız tarafı da damatlığı alır. Bu durumda beyefendinin damatlığı da lüks bir marka olsa gerek. Damatlığı ne kadara aldınız ?

Kocalarınız aldatıyor sanrısı ile yaptığınız stalklar belli oluyor. Nerden anladınız?

Ne dediğinizi anlamiyorum. Isminizin altinda "yeni üye" yaziyor, benimkinde de "nirvana" yaziyor mesela. Isminizin ustune tiklayinca profilinize girmeden ne zaman üye oldugunuz yazıyor.
Belliki siz eski konularda yara almış, yeni uyelikle gelen birisiniz. Ben kimsenin merhemi değilim, baska kapıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…