Gelinlik param çalındı!

Bizim adetimizde de takıları dünürler alır. Mesela ben evlenecek olsam babamlar damada pahalı bir saat alır, karşı taraf da bana takı alır. Gelinlik damatlık mevzusunda da galiba bazı yerlerde böyle alınıyor.

Ve bu aileye gelin gidiyorsun

Nişanlın ne diyor

Bu cesareti anlamiyorum utanıp sıkilacaklarina nişanlı dahil altin bozmak istiyor??
Ya altın bozdurulup gelinlik mi alınır?
İlla evleneyim diyorsa da provaya falan gitmeden gidip internetten 300 liraya düz beyaz elbise alıp öyle çıksın davetlilerin karşısına. Altın bozdurmaktan iyidir.

Ya altın bozdurulup gelinlik mi alınır?
İlla evleneyim diyorsa da provaya falan gitmeden gidip internetten 300 liraya düz beyaz elbise alıp öyle çıksın davetlilerin karşısına. Altın bozdurmaktan iyidir.

Aman banane ya o ikna olmaya gelmiş adama lafi boğazına tikmasi lazım hala düşünüyor

Ailevi durumu hiç karıştırmayın. Orası karışık. Herkesin sizin gibi destek olacak bir annesi olmuyor.
İyi de aileyi vs. geçin hiç mi fikir danışacağınız şu süreçte yanınızda olan başkası yok?
Hiç kimse demedi mi Lilith altın bozdurup gelinlik almamalısın diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…