Evet o.kadar kirginim.ki ve o bunun farkinda degil.bir.anne.nasil.der bunu..ben.namaz.kilarken sirtina mi.cikicamKırıcı olmuş... Bir anne den beklenmeyecek hareket...
Bi.bilsem...ben.30 yasinda.kadinim.napacaksam.onaİbadetin.rahatçası.nasıl.oluyormuş?
O ne bicim anne yaa hemde gurbette olan kizina oyle mi der anne yaziklar olsun diyorum adiniza cok uzuldumLutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
Evet o.kadar kirginim.ki ve o bunun farkinda degil.bir.anne.nasil.der bunu..ben.namaz.kilarken sirtina mi.cikicam
Ben ne dedim.ki.ben.ona.tamam dedjm.o kadar..ben uslup.olarak.ne.kullanmismAnneniz cok kirici olmus ok ama ikinizin de uslubu hos degil.
O.hel.kirar pek.umursamaZ .anac deil.evetÇok tuhaf niye böyle bir cümle kurar ki bir anne ? Annenizle aranız nasıldır normalde ? Yanı soğuk mu anneniz hep ? Malesef bazı anneler çok fazla anaç olamayabiliyor
o kadar dindarızki çoğumuz rötarsız cenete gidecekÇok tuhaf niye böyle bir cümle kurar ki bir anne ? Annenizle aranız nasıldır normalde ? Yanı soğuk mu anneniz hep ? Malesef bazı anneler çok fazla anaç olamayabiliyor
Bi.bilsem...ben.30 yasinda.kadinim.napacaksam.ona
30 gunlugune.gidicem..yaramaz.olsa.ne.olmasa.ne.olur.ben onun.kiziyim.kizi....3 gun.olsa.ne.olur 30 gun.olsa.ne olur? Ben onum.yavrusuyum.yaEşinize anlatmasaydiniz bari.
Kaç günlüğüne gideceksiniz ? Çocuğunuz çok mu yaramaz , ev kalabalık mi , yeri mi yok , gittiğinizde hizmet mi bekliyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?