Gelme dedi

Bende olsam girmem. Kesinlikle gitmem. Arayıp sormamda. Annem bile olsa rahatsızlık veriyorsam uzaklaşırım.Bi ihtiyacı varsa yine görürüm ama öyle zorla annemden bir torba laf işitip istenmediğim yere gitmem. He kendince planları vardır. Torunla ramazanda zorlanıyordur olabilir. Ama gelme dediyse mümkün değil gitmem. Küsmem arayınca konuşurum ama gitmem arayıp rahatsızlıkta vermem. İbadetini rahat yap diye aramadım bile anne derim.

Ben ne dedim.ki.ben.ona.tamam dedjm.o kadar..ben uslup.olarak.ne.kullanmism

Uzuntunuzu anliyorum cok da haklisiniz fakat bir onceki alintladigim posttaki ifade seklinize istinaden yazdim.

annenizin tavrı hoş olmamış. tahminimce küçük çocuğunuz olduğu için istemiyordur. mızmızlanır,yaramazlık yapar, oyuncakları saçar falan gibi mi düşünüyor acaba aklıma bu geliyor

30 gunlugune.gidicem..yaramaz.olsa.ne.olmasa.ne.olur.ben onun.kiziyim.kizi....3 gun.olsa.ne.olur 30 gun.olsa.ne olur? Ben onum.yavrusuyum.ya

Yapmayın lütfen , çok duygusal bakıyorsunuz olaya.

Evlenmissiniz , herkesin evi barki ayrılmış bir düzen kurulmuş.

Ramazan kolay geçen bir ay değil.

Anne diye her daim hazirolda müsait olmak zorunda değil ki . 5 gün değil 10 gün değil tam otuz gün. Bunun bayramı da var birde.

Anne diye hayır diyemez, anne diye her daim kanatları açık olmak zorunda. Çünkü artık o kadın değil anne.

Istekleri hayatı asla olamaz.

Canım Ramazan Ayı böyle kalp kırmak için yer arayan insanlara alet edilmese keşke.

Belkide camiye filan gitmek istiyordur, gidiyolar ya kur-an okumaya, aksam namaza belki siz olunca gidemem diye düşündü. Kirilacaginizi düşünmemiştir belki, ben olsam istemiyor musun kiz derdim.

Bunun usulü bu müdür peki, rahat rahat ibadet edicem gelme demek midir?
Tam tersi annesi kızına gitmek istese de kızı gelme anne dese olur mu? Bu kadar anlayış abidesi olmaya gerek yok bence.

Bunun usulü bu müdür peki, rahat rahat ibadet edicem gelme demek midir?
Tam tersi annesi kızına gitmek istese de kızı gelme anne dese olur mu? Bu kadar anlayış abidesi olmaya gerek yok bence.

Çok eminim ki anne 30 gün gitmek istese damatta / gelinde , çocuklarda kırk takla atar. Çünkü düzenleri var ama annenin düzeni asla olamaz değil mi ?

Gelme seni istemiyorum dememiş ki, Ramazan ı yalnız geçirmek istiyorum demiş hepsi bu. Küfür olsa anlarım da , ne üslup olacak ki anne kız arasında.

Açık konuşmak iyidir , yabancı değiller.

Bir günlük misafire tahammül edemeyen kk üyeleri 30 güne ne olacak yahu demişler.
Bende huzurl7 ramazan geçireceksem kızıma gelme derim.
Herkesin evi düzeni var. 3-5 gün değil ki 30 gün artı bayram var.
Bir kadın eşini 30 gün bırakıp neden annesine gider onu da anlamış değilim.

Ben üsluba takıldım açıkçası , yavrum Ramazanda zor oluyor dese denilecek birşey yok. 1 ay benim içinde annemin evi de olsa kalmak için uzun bir süre.

Benim.esim annem gelse 10 ay kalsa.gik.demeZ bende cok.isterim.gelsin

Kırgınlığınızı anlıyorum ama o da yaşlı kadın belki kafası kaldırmıyor. Ne olursa olsun geldiğinizde 1 ay hizmet bekleyeceksiniz, iş yaptırtmam diyorsunuz belki ama çocuğunuz var onun sesini falan belki kafası kaldırmıyordur olabilir yani. Annenizde kalırsınız ama tüm Ramazan ayını geçirmek çok uzun bir süre, istemiyor olabilir bu kadar uzun olarak. Bir şey diyemiyorum; siz de kendi açınızdan haklısınız, o da kendi açısından haklı.

Bir derdi bir sıkıntısı mı var ki bilmediğin Anne'nin. İlk defa mı böyle bir tepki verdi?Üzücü konuşmuş lakın belkide yanlış mı ifade etti kendını? Anne bu yani. Ne biliyim.

Ben üsluba takıldım açıkçası , yavrum Ramazanda zor oluyor dese denilecek birşey yok. 1 ay benim içinde annemin evi de olsa kalmak için uzun bir süre.
Kac defa sakin gelme.die.basa basa.soyledi..kirildigimi.belirttim.duymamaLiktan geldi

Annem 55 yasinda dipcik.gibi.avm ye.sal sen.gezemezsin o.cikmaz

Kalp kırmak 70 kere kabeyi yıkmaktan daha günahtır.. Annen bunu bilmiyor herhalde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…