Gelme dedi

Ramazan ayı oruç tutunca zor geçen bir ay. Lütfen alınmayın. Kadın belki kendine zaman ayırmak istiyordur. Eğer gel deyip keyfi yerinde olmasaydı daha çok alınırdınız.

Açıkçası ben bile bazen evlatlarımdan bunalıyorum. Annelerin bunalmaya vs hiç hakkı yok mu? Ya RABBİM bu Türkiye 'deki anne deyince canını alma anlayışını anlayamıyorum. Gerçekten. Çocuk olur. Anneden bakmak beklenir. Bunalınır. Anneye çocuk bırakılır. Tatile gidilir annede dinlenilir. Ya bu annelerin de yaşama hakkı yok mu? Sadece bize mı endeksli olmak zorundalar.

İnanın annem gelecek. Yardımcı kadın var. Dinlensin diye çağırıyorum.. Zaten kendilerince hayatı zor yaşamışlar, yorulmuşlar.

Bir de böyle ibadet etse ne olur denmiş. Hiç hoş değil...

Her halükarda ev sahibi yorulur. Misafir ne kadar yardım etsede. Evinin düzenini işleyişini bilen kadındır. Annendir.

Ben yapılan yorumların aksine çok duygusal yaklaştığınizi düşünüyorum. 30 gün çok uzun bir süre. Ramazan da kolay geçen bir ay değil herkes için. Aranızdaki samimiyete istinaden konuşma tarzınız değişebilir. Mesela benim annem o gün yorgunsa bugün çok yorgunum akşam yemeğe kalacaksaniz benden hayır beklemeyin der hiçte gocunmam iletişimimiz böyle bizim. Bence siz kendinizi gitmek için çok sartlamissiniz yoksa abartılacak birsey yok

Ben sizi anlamadim..ben.hic.evlenmesem.ne olacakti..annem.beni sokagami atacakti.ya da.bosandim.geldim.hayatimi.kuramiyorum mesela. Ne sacma.ya.benim de kizim.var asla.boyle.dusunmem ölumlu.dunya.kizimi.ne.kadar gorsem.kar.derim.analik.duygusu bazilarinda.olusmuo.galiba..ayrica konumuz.esimi.birakip.gitmem deil o.esimle.benim.aramda..ve bence muthis.bir lutuf esimdeki..o da insan gibi.insan.cunku..evlenince ananmdan babamdan kopmus.olmuorum hakkin var dio yani..gurbettyi..cunku.ben.uzakta..

Kac defa sakin gelme.die.basa basa.soyledi..kirildigimi.belirttim.duymamaLiktan geldi
Yani Ramazan da zor olur diye düşünüyorsa, yavrum son 10 gün kal bayramı beraber geçirelim diyebilir, kırmadan da tüm Ramazan da kalmanızın onun için zor olduğunu söyleyebilir.

Olabilir AVM gezmek başka, evde 30 gün boyunca çoluklu çocuklu oturmak başka. Her insan çocuk sevmeyebilir, sesinden rahatsız olabilir. Belki yalnız kalmak istiyordur.
Bende oyle.diorum.iste.bayramda da.yalniz.kalsin

Yani Ramazan da zor olur diye düşünüyorsa, yavrum son 10 gün kal bayramı beraber geçirelim diyebilir, kırmadan da tüm Ramazan da kalmanızın onun için zor olduğunu söyleyebilir.

Israrla eğer geleceğim demişse...

Evet.herkes.anac olamiyor

30 gün çok çok fazla, size göre çocuğunuz çok akıllı uslu olabilir çünkü kime sorsak çocuğu çok akıllı ama tüm evli bayanlar annelerine kafa dinlemeye gidiyor. Çocuğu serbest bırakıyorlar,nadıl olsa ilgilenecek biri var. Biraz empati kurabilsek keşke. Anne evine giden yiyor, içiyor geziyor ama yardımcı oldum sanıyor. Annenize göre Siz ona çok yardımcı olsanız kendi gel kızım ramazanda bize de yardımcı olursun derdi. Demekki onu sıkan bir şeyler var. Bu sizi sevmediğinden değil yanlış düşünüp de üzülmeyin. Ben aileme gitsem en fazla 15 gün kalırım heralde. Eskiden o evin kızı olmuş olsam da artık herkesin oluşmuş bir düzeni var ben misafirim.

Bende oyle.diorum.iste.bayramda da.yalniz.kalsin

30 gün çok ama yani, o da tamamen haksız değil. Belki 1 haftalığına falan gitseniz kabul edecek kadın. Yargısız infaz yapmayın. Ömür kısa, ileride pişman olacağınız şeyleri yapmanızı önermem.

Annem lohusaligimda.bile 20 gun durdu..cocuguma.bakma mi??? Cocuk.yalvarir oyun.die.benim.dizim.var der

Bende.onu.diyorum.ömur.kisa....ben anneme.bile.hesap yapacaksam bu dunyada bitmis.hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…