Gelmeyen bebeğimize mektuplar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Selam arkadaslar ben 6 yıllık evlıyım en cok özlemım anne olmak ama malesef rabbım suanda buna musade etmıyor daha zamanı oldugunu gosterıyor .Arkadaslar bazen olmayan bebgımızle ılgılı o varmıs gıbı hayaller kurarız ne bılım ıste onunla konusuruz onunla oynarız hatta bakkala ekmek bıle almaya yollarız .Bu sayfayı sızlerınde hayallerını paylasmak ıcın acıyorum.Belkı duygulanıcaz belkı aglıcaz ama bızlerde bırgun anne olucagız RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN

slm bebegım senı oyle cok ozledım kı gelsende bır ance sana doya doya sarılsam koklasam opsem hadı gel be bebegım benı artık bekletme lutfennnnnnnnnnsenağlama

casperım topicin hayırlı olsun canımm...opuyorumnanaktan

Merhaba meleğim..
sana meleğim diyorum çünkü sen şu an sadece hayallerimdesin..
bana gelmeni,hayalini değilde varlığını hissetmeyi istiyorum artık..
sana karşı içimde çok büyük bir özlem var meleğim.
gelişin hüzünlerimin sonu,
mutluluğumun başlangıcı olacak..
o kadar merak ediyorum ki
bana mı yoksa babanamı benzeyeceksin?
gözlerin,kaşların,saçların,huyun hangimize benzeyecek...
seni beklemekten hiç vazgeçmedim,
vazgeçmeyeceğimde!
sen daima
yüreğimde;
özlemimde
ve
içimde olacaksın...
seni büyük özlemle bekleyen annen....

merhaba canım güzel bir konu açmışsın,senin ve makberin yazdıklarını okuyunca gerçekten çok duygulandım ne diyebilirim bende sizlerle aynı duyguları yaşıyorum,sizi çok iyi anlıyorum .Bende 6 yıldır bebek istiyorum hemde evlendiğim ilk günden beri ama nedense birşeyi çok isteyince olmuyor galiba artık o kadar doluyumki bu konuda beni en iyi sizler anlarsınız kimseyle paylaşmıyorum geçen 6 yılda hiç bir an hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor bilinç altıma yerleşmiş artık, bazen dilim sabret desede içim durmuyor,çok üzülüyorum rüyalarımda görüyorum hep olacağını ümit ediyorum sürekli çocuk yokmu diyenlerin sorusuna kızmıyorum iyi niyetli olabilirler ama içim çok acıyor devamlı bu sorulardan bıktım artık umarım rabbim tüm isteyenlere burdaki arkadaşlarıma ve banada inşallah kısa zamanda verir gönlümüzün muradını sonuçta Allahın hazinesinde çok...

merhabalar ben de 6 senedir bebek özlemi çekiyorum bu sayfa çok güzel olmuş ellerine sağlık caspercım artık ben de bebişimi özlediğimde buraya gelip ona seslenicem hepimiz için hayırlısı olsun canlarımopuyorumnanaktan:Saruboceq:

Minik güneşimiz gel artık evimize güneşimiz doğsun.Sesinle uyanmak,kokunla nefes almak,varlığını yaşamak istiyoruz artık...Yeter beklettiğin nazlı meleğim gel de hasretimiz sona ersin.Sensiz ben yarımım.Hayalimdesin beklemekten yoruldum sen yeterki gel...bekletme bebeğim senağlama:ecrin_bebek:

sevgılı arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım benı yanlız bırakmadıgınız ıcın dılerım allahtan en kısa zamanda hepımız bu guzel duyguyu tadarız

bebeğim gel artık evimize neşe gelsin ses gelsin....gel de anneciğim tam bir aile olalım....inşllh bizi çok bekletmezsin meleğim...her gün Allah ıma dua ediyorum seni bize göndersin diye.... gel anneciğim gel artık bitsin bu hasret.....seni çok özledik...

vallahi yarım sattir nerden baslayacagımı düşünüyorum sayfayı açmış...
inanırmısınız nefes alamıyorum bogum boğum oldu kelimeler mafoldumben

tatlım topıgın hayırlı olsun.. opuyorumnanaktan ınsallah ılerleyen zamanlarda ben de hayalını kurdugum bır an once kavusmak ıstedıgım bebısıme seslenıcem.. :CüvCüv: ama bıraz daha zaman.. :gitme: Rabbım hayırlısıyla her kadına anne olmayı ısteyen bebek ozlemı ceken butun arkadaslarıma nasıp etsın o guzel duyguyu.. hayırlısıyla saglıkla mutlulukla.. :1hug: a.s.

casperim tatlım hayırlı olsun topicin canım çok begendim..bende yazmak isterim en kısa zamandagamyoncuiremsu

Benim tatlı meleğim...
Annen annelige hazır mı bilmiyorum ama,
bazen seni öyle istiyorum ki hayatımda.
sanki sen gelirsen,babanla dahada anlam kazanan hayatım seninle iki katı anlam kazanacak.
sen gelirsen baban dünyanın en mutlu insanı olacak.
ama annecim baban 5 ay sonra asker olacak kısmetse.
onun yoklugunda seni taşıyabilirim ama kalbim bunu taşıyabilir mi bilmiyorum.
evet şimdi diyorsun ki olsun anne birlikte bekleriz babamı.
ama yavrum,baban asker ocaklarındayken seni doktor amcaya göstermeye gittigimde onunda seni görmesini istemez misin:çok üzgünüm:
babanın hergece gelip sen karnımdayken seni sevmesini istemez misin...
eger şimdi gelirsen annen çok sevinecek ama çok da duygusallaşacak ve hep aglayacak:çok üzgünüm:ama dur hemen kızmaaa aglamam senin gelişine degill seni çok ama çok istiyorum..anlattıgım gibi işte bebegim...anneni tanıyacaksın çok duygusaldır çok aglar herşeye...
neyse bebişim şimdilik bu kadar...seni seviyorum yine yazacagım...

Yaa Süper bi topic olmuş, gözlerim dola dola okudum ve okuyacağım inş.bundan sonrada, lütfen arkadaşlar asla ümidinizi kaybetmeyin ben inanıyorum ki; yürekten istenen hiçbir şey için Rabbim hayır demez, sadece biraz daha zamanı var demekmiş bize düşen SABIR...Tekrar görüşeceğiz inş.

Gerçekten çok güzel bir topic açmışsın arkadaşım gözlerim doldu resmen Allahım butun evlat isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Alla hepinizin dualarını kabul etsin...

seni bana soruyolar...
bende agliyorum...
bilmemek hep aglatir beni
ben inaniyorum gelecegine
ama kimse inanmiyor
yada daha kolayina geliyor.bugun kalbini kirdim seni bana soranin
hem canim acidi,hem can acittim
sonra yaptigima uzuldum,iki kere canim acidi.
herkesin cocuklari kosuyor
bir sen yoksun aralarinda
uzgunum cok ama cok
rabbim seni bana gondersin
hayirli,saglikli gel bebegim.:çok üzgünüm:

slm bebegım bugun dunyada en cok sevdıgım benı buyuten babannemın yanına gıttım sankı sen yanımdaymıssın gb elımdekı posetı oyle bı tutumusum kı bır an cnm acıdı yolla cocuklar vardı top oynuyorlardı cocugun bırı dustu snkı sen mıssın gb sarıldım o cocuga o agladı bende agladım gel artık hayallerle yasamak ıstemıyorummmm

Ayyy kiyamam ben sana yaa cok duygulandim cok samimi ve icten yazilmis bu mektup tüylerimi diken diken etti.Canim ya Allah herseyi gönlüne göre veriri insallah

canim yeni topigin hayirli olsun...

Duslerimin Melegine,

Allah'in izni ile, sen gelene kadar seni her ay beklemekten vazgecmeyecegim cennet kokulu yavrum..
Yuce Mevlam,seni bana ve senin gibi annesine gitmeyi isteyen diger tum bebekleri de annelerine hayirlisiyla saglikla kavustursun insallah..Amin..

Seni cok ama coooookk seviyorum caniminici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…