Gelmeyen bebeğimize mektuplar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu ne ya dağaldım gittim valla nerden başlıyacağımı bilemedim düğüm düğüm oldu kelimeler boğazımda rabbim içten samimi olanı yanlız bırakırmı yazdıklarımz bile dua niyetine geçiyor rabbimin izniyle ben de kendimi toparlayıp yazıcam en kısa zmanda

Arkadaşlar,içimden yazmak geldi.Yazdıklarınızı okudum.Tüm kalbimle dualarınızın gerçek olmasını dilerim.Yuce Rabbim hepinize anne olmayı en kısa zamanda nasip eder inşallah.Hepinizin hayırlı haberlerini almak dileğiyle..Unutmayın,sadece sabır..bekleyin olacaktır inşallah..dualarım sizlerle...

Yavrummm... Meleğimm...
Seni nasıl bekliyoruz bir bilsen... neler çektiğimizi neler hissettiğimizi her umutla başlayan tedavilerizin sonunda hüsrana uğradığımız anları ve o hallerimizi bi görsen... inan acırdın halimize... ah anammm neler çekmişsin neler çekiyosun hala benim için dersin...

babanla hep düşler görüyor;hayaller kuruyoruz. Ama yok yok gelmiyosun işte... Sadece hayallerle avutuyoruz kendimizi. ama artık hayal kurmak değil; seni koklamak seni hissetmek her yeni bir günde nasıl büyüdüğünü görmek istiyorum. sen benimsin bizimsin. bu dünyada sadece baban ve bana aitsin. yavrumuzsun,meleğimizsin,canımdan can kopardığım bitanecik evladımsın.
Mutsuzuz yavrum hele hele sana kavuşmak için attığımız koşar adımlarda nasılda geriye doğru gittiğimizi bi bilsen... yolun sonu hep hüsran hep gözyaşı dolu... yine yoksun... hele hele son tedavimizde bizimle olup olmadığını baban telefonla öğrenecekti. çok ümitliydi çok hevesliydi. ama ben korkuyodum,çünkü hissediyordum yoktun içimde ama kimselere bişey diyemiyordum korkuyordum....
ve ...beklenen gün geldi,çattı. 13,30da haberin gelecekti. telefonum çaldı. arayan baban...
korktum açamadım hemen... besmele çektim açtım telefonu...
-cano...
-efendim aşkım
-sonuç çıkmamış...15,30 da çıkacak aşkım
-tamam bitanem diyip kapadık telefonu...
düşünsene 2 saat vardı senden gelecek habere... nasıl geçicek bilmiyorum... heyecan korku karmakarışık duygular...
ve...
saat 15,30
arayan baban...
önceden konuşmuştuk eğer negatifse hemen söyleyecekti ve uzatmadan kapatacaktık.
-cano...
-söyle aşkım hemen
-negatif bebeğim
herkez etrafımda işyerindeyim o an.. kulaklarımda çınlıyo o titrek sesiyle negatif diyişi babanın...
hiç bişey diyemedim kapadık telefonu...
ağlamadım,içime akıttım gözyaşlarımı ama nereye kadar bilirsin işte o arada olsun bidaha denersin üzülme vardır bi hayır diyenler... ama duymuyorum... kimseyi duymak görmek istemiyorm.
o ara çalan telefonlar ananen deden teyzen dayın yengen halan babanenn... aramayan yok... herkez okadar ümitliki ne diyeceğimi şaşırdım. güçlü bi tavırla negatif dedim... inanırmısın hepsi duymamazlıktan geldi ve tekrar ne-ga-tif !!!!!!! dedim ve kapadım telefonu.
sonra...
sonrası yanlızlık... attım kendimi tuvalete nasıl döküldün gözlerimden damla damla bir bilsennn....
sonra mı bi sonra daha baban geldi hali perişan ... ama birçift kelime bile edemiyoruz. başka şeylerden bahsediyoruz. yola çıktık. sımsıkı tuttu ellerimi,öptü.... o yetti zaten. susmak bazen herşeyi anlatır derlerya işte onu yaşadım. sustuk ve anladık birbirimizi. ama hala doluyduk. kötü günün birde gecesi vardı.
evdeyiz yataktayız...
sarıldık sımsıkı ve konuştuk ağladık döktük içimizde biriktirdiklerimizi...
sonrası gözü nemli dalınan uykular ve rüyalarda kavuşalarımız...

şunu bilki yavrum gelişin yeniden doğuşumuz olacak...

seni çok seviyor ve umudumuzu hiç kaybetmeden hep bekliyor olacağız...

ah canım kardesım bunları yasamak ne kadar zor bılırım aynılarını bende yasadım ama kelımelerı bır turlu toparlayıp beceremedım unatma bızde bırgun anne olucaz bu gece bana yıne uyku yok dılerım allah muradını en kısa zamanda verırı kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs sabır kardesımmmmm

hep tek kurdum senli cümleleri..hayallerimdede tektim..tek başıma yazıp tek başıma canlandırdım..Diyeceksinki babam hiçmi istemedi niye tektin..baban sırf ben üzülmüyeyim diye ağzına bile almıyor bebek lafını...ben açsamda lafı değiştiriyor bilmiyorki beni yalnız bıraktığında ben daha çok üzülüyorum..Henüz kabullenmişte değil sanırım senin nazlı bir bebek olduğunu ve emeksiz gelmeyeceğini..daha ilkokul 5. sınıftaydım kızkardeşime annelik yaparken,ondan 2 yıl sonrada diğer kardeşimi büyüttüm anneme kıyamazdım gece hep uyanıp uykusuz kalmasına..ertesi gün sınavım olurdu ben gene teyzelerini oyalardım altlarını açardım,mamalarını yedirirdim sırf anacığım uyanmasın diye ben annelik ederdim..Akrabalar hep şaşırırdı kendi çocuk ama nasıl ilgileniyor derlerdi.halende söylerler..Çok iyi hatırlıyorum lisedeyken (ozamanda staj için kreşe gidiyordum). annem birgün babama bu kız çocukları çok seviyor yoksa çocuğu olmayacakmı dedi..babam kızdı anneme..oysa annem biliyormuş benimde ogün bi korku düşmüştü içime şimdi o korkuyu yaşıyorum çaresiz..büyüdüm büyürkende bende anne olacağım dedim hep...büyüdüm evlendim aradan 6 yıl geçti ben hala anne olamadım..benim bukadar üzüldüğümü b,ilseydin eminim hemen gelirdin..Ben sırf çocukları çok sevdiğim için anasınıfı öğrtmeni olmak istedim..Şükürler olsunki bana bu hayalimi yaşattı rabbim..Şimdi tek dileğim var anneliğide yaşatsın bana...Kardeşlerim büyüdüler şimdi yiğenlerimi büyütüyorum içç çekerek..Lütfen yavrum beni üzme üzme ve gel artık..Çok sıkıntılar çektim sana kavuşmak,için işler yolunda gitmediğinde vardır bundada bi hayır dedim ve yere her düştüğümde sana kavuşma hayali kaldırdı beni yerden..senin için aldığım uyku setini,tulumu ve çıngırakları şimdi yiğenlerime hediye ettim geleceğinden ümidimi kestiğim için değil..Görmeye dayanamadığımdan..Şimdi seni bekliyorum...Rabbim ol desin ve sende gell

haklıısn kardeşim kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş...
beklemek ve sabır dilemekten başka yok çaremiz.
rabbim hepiizn muradını versin. güzel dileklerin için yürekten teşekkür ederim...senağlama

bebeğime.........yavrum seni nasıl istediğimizi beklediğimizi bir bilsen...... hemen gelirdin biliyorum... .....dayanamazdın gözyaşlarıma annecim dökme gözyaşlaını ben geldim derdin biliyorum babanda çok istiyor ama ben üzülmiyeyim diye belli etmiyor bir gün gelecek diyor başka bişi demiyor sen benim en büyük hasretimsin özlemimsin yavrum hep hayalimdesin rüyalarımda sın artık gerçek olsun gel yavrum ne olur senden başka bişi dilemedim rabbimden arkadaşlarım bebeklerini severken ben bi kenarda senin hayalini kuruyorum bu nedemektir bilirmisin bebeğim...... annecim san daha çok şeyler yazmak isterdirdim ama hepsi boğazıma düğümlendi sen gel yeter bebeğim.... yarım kalan yanımı sen tamamla seni bilmiyorum ama ben hep seni umudumu kaybetmeden bekliyeceğim....................

Anne burdayım dediğin anda herşeyı silip kafamdan 9 ay sadece senınle yaşamak istiyorum mercimeğim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum ..gülmek istiyorum içimdengelerek güemiyporum ..bekliyorum ama gelmıyorsun ... senı çok svdıgımı soyleyemıyorum , senı kendı canımdan çok sevdiğimi, Bananla birbirimizi çok sevdiğimizi aşkımızın meyvesi olduğunu senı okşarken sana anlatmak istiyorum Bugün bana seni daha çok özlediğimi farkettirdin.Sensiz olamayacağımı, kokunu duyar gibiyim şimdiden gelmeyeceğini düşündüğüm an soluğum kesılıyor, ciğerım kopmuş gibi oluyorum ne olurgel bebeğim ...........

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben burada yazılanları okuyunca çok kötü oluyorum ağlattınız benimafoldumben

o kadar iyi anlıyorum ki sizleri hislerime tercüman oluyorsunuz,birbirimize destek olalım,umudumuzu kaybetmeyelim in:teselli:inşallah burda yazı yazanların bebek isteyenlerin birgün mutluluk haberlerini de okuruz ve bu mutluluğu hepimiz yaşarız

en kısa zamanda vakit bulur bulmaz size bende mektubumu yazdığım mektubu yollayacağım gelipte giden ve gelmesini hasretle beklediğim meleğim gül kokuluı yawrum için yazıklarımı sizlerlede paylaşacağım sizi sewiyorum iiki varsınız kk kadınları

Kızlar kısa sürede doğum yapacak olan bir hamile olarak tüm kalbimle sizin için dua ettiğimi söylemek istiyorum inşallah en kısa sürede sizde sağlıkla meleklerinizi kucaklarınıza alacaksınız rabbim her nerede bebek isteyen varsa kucağını asla boş bırakmasın. AMİN....

slm bebegım bugun yıne senı bana sordular yıne cevabım yokkkkkkkkkk demektı gel neolur artık bebegım yoruldum beklemekten lutfen gel su mubarek gunlerın hatrına gel ne olur

meleğim günaydın sana neolur bebeğim ya soruyarlar seni bana yok diyorum insanın en çokta içini acıtan ne biliyomusn meleğim olmuyormu yok sa dedikleri an gelde bitsin artık hepsi yüreğime bastığım taşlar tüp bebek yap diyorlar o gelcek gerek yok diyoru gelde yüzümü güldür meleğim RABBıM büyüksün AZıZSıN RAHMANSIN RAHıMSıN HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI VER ALLAHIM hepimizn yüzünü güldür sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et bize ALLAHIM aminnnnnnnnnnnn................

kızlar bende hamile olan biri olarak hepinize çok dua ediyorum allahım gönlünüze göre versin en kısa zamnda bebiş haberleri verin bizlere bende bir sene uğraş sonunda 3 evlilik yıldönümümde hediye geldi meleğim sizin meleklerinizde gelecek mera etmeyin canlarım

Selam kızlarrrr.....

Rabbım hepımızın gÖnlÜne gÖre versın ınŞ...

meleĞımm bebeĞımm senı tam 4 yıldır beklıyorummmm....

Gel artık Özlemım, hasretımmm.....varlıĞına ıhtıyacım var....

Senınle olmak ıstıyorum; ÖmrÜmÜze senınle devam etmek ıstıyorummm....

EksıklıĞını her seferınde hatırlatmalarından yoruldumm...tÜkendım bebeĞıımmm...

Rabbımm sana geldımm senden ıstıyorummm bızı meleksız bırakmaa.......

merhaba meleğim..
bugün yine hem umutsuz hemde heyecanlıydım..
günüm geçti ve hastaneye gittim varmısın diye baktırmaya..
ama yine yoksun...
bu ayda gelmemişsin..
üzülmedim meleğim
biliyorum yokluyorsun beni müsaitmiyim diye.
geleceksin tez zamanda..
ama biliyormusun baban çok üzülmüş
bana mesaj attı
"üzülme aşkım meleğimiz sana gelecek ben buna inanıyorum" diye..
zaten baban olmasa benim dayanağım kalmaz.
bu kadar özleme dayanamam.
inanıyorum ki en kısa zamanda gelip
hayatımın tek odak noktası olacaksın..
ömürüm olacaksın,
ömrüme ömür katacaksın..
baban ve ben büyük bir heyecanla geleceğin günü bekliyoruz meleğim...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:​

casperım hayırlı olsun topicin güzel bir başlık ama ben ne yazacağımı nasıl yzacağımı bilmiyorum mafoldumbenmafoldumben
tam 9 yılımıza girdik sensiz meleğim .3 kardeşin bizi sessizce bırakıp gitti ve ben çaresiz sadece ultrason resimleriyle avundum yıllardır .
nasıl anlatsam meleğim çok istiyoruz seni .baban belli etmiyor ama o benden daha yoğun duygular yaşıyor.bu kadar naz neden ?herşey hazır aslında amagaliba sen hazır değilsin meleğim .
hayatın bukadar zor olduğunu bilmezdim ama sen öğrettin bana .
biliyorum birgün yanımızda olucaksın biz sabırsızlıkla bekliyoruz minik kuşum .artık sen beni değil ben seni büyüteyim meleğim ...mafoldumbenmafoldumben
LÜTFENN GEL ARTIKKK

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben NEDENİR BİLMEMKİ ŞUAN İNANILMAZ KÖTÜYÜM
neyazacağımı bile bilmez haldeyim bizimde yüzümüz gülcek bitanem .enkısa zamanda inşallah .ağlamak neye çare ama ben ağlıyorum çünkü çok yorgunum artık mafoldumbenmafoldumben

canımmm üzülme lütfen ağlama :teselli:inan bana seni çok çok iyi anlıyorum o kadar zor ki beklemek bazen gücümüz bile tükeniyor..mafoldumbenama beklemek zorundayız be ebrarım elden başka bişey gelmiyorkii..Rabbim halimize acısın ve daha fazla bekletmesin inşallah bizi.bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah tüm dualarımız kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…