Gelmeyen bebeğimize mektuplar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım tüylerim diken diken oldu:çok üzgünüm: inşallah bizimde meleklerimiz gelicek..kucagımızda onlarla babişlerini işe ugurlayacagızzz:gitme:

bebeğim bugün senin için doktora gidecem ne zaman gelecen bwlkide hiç gelemyecen
aama bilsen gelmen için ne acılalar çekiyom ne çabalalr veriyom anesinini mink kuşu gle babana artık bu ayd gelmedi bu ayda kavuşmaadık baaananne tornun gelmedi yne yanlızız demekten yoruldum
bir tarfımızı eksik yine soğuk şu kış gecelerinde öpüp koklayacak hiç kimsemiz yok duygularımız sevgimiz paylaştığımız bir sen varsın sende gelmiyon ne zamman geleceğin asminim

inanırmısınız bilmem ama bu yazımdam tam 1 ay sonra hamile kalmışım. Tıpın bile asla olmaz tüp bebekle olur dediği mucizem kendi geldi yerlişti sımsıkı tuttu annesini...
Yavrum duydu feryadımı,hissetti onu nasıl özlediğimi...

şimdi 4,5 aylığız. Be bir prensesim olcak ...

Darısı isteyen herkesin başına...
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ......

canım çok tebrik ederim .allahım minik kızını sana bağışlasın .hikayeni gözyaşlarıyla okudum .ama işte gerçek mucize
allahım bütün arkadaşlarıma ve banada nasip etsin.sende sağlıkla kucağına al prensesini canım..

Artık karar verdik bir yavrumuz olsun istedik..veee doktora gittim.sonuç hüsran sol yumurtalıkta tümör... ameliyat..... ve tek yumurtalıkla devam edilmesi gereken bir hayat...daha sonrasında sağ yumurtalıkta kocaman bi kist tümör mü diye araştırmalar kanser testleri...ve bekleyiş bitmek tükenmek bilmeyen bekleyiş....sağ yumurtalık sağlam ama tekrar etme riski olan bir tümörünüz var ömür boyu takip ve bir an önce anne olmanız lazım..
Hayaller...Hayallerim vardı benim kim hesabını verecek kim....Yılıkdık...23.07.09
Hastanedeyim ben ağlıyorum eşim ağlıyor...
ve devamında dendiğimiz 4. ay
Bugün adet olmam lazım ama hala olmadım.Bakalım neler olcak.
İşte bu anneyle babanın öyküsü meleğim..sen öyle sabırsızlıkla bekliyoruz ki...Baban pek belli etmiyor ama o bile öğrendi artık yumurtlama günlerini saymayı.Bize çok şey öğrettin bebeğim en önemliside sabretmeyi beklemeyi öğrettin.Yaşanan hayal kırıklarıyla dolu 9,5 aydan sonra anne bugün sana kavuşacağını hissediyor anneyi üzme olur mu meleğim.Çünkü seni en çok seven ve en fazla koruyan o olacak.Çünkü senin gelmen için her gece dua eden ve yastıkları ıslanan anne baba seni çok özledi.
Meleğim senin için ve bizim için en doğru zamanda gelirsin inşallah ama eğer anne hastalanıp kötü birşey olacaksa GELME çünkü ben seni kimselere emanet edemem.....:Saruboceq:

bu ayda gelmedi yavrum ama gelecek o annesinin kuzusu bitanesi o annesini babasını üzmez gelecek biliyorum ve umutla bekliyorum:Saruboceq:

Yüreğim yana yana okudum mektuplarınızı...
Ilk gebeligim kimyasal düşükle sonuçlandığında hissettiğim o kapkaranlık günler geldi aklıma..

Üstüne hic adet olmadan yeniden gebeydim artık... ve dogurmak üzere olan ben, hepinizi duama katacağım... Rabbim kimseyi evlatlariyla, yokluguyla sınamasın... Isteyen herkese salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah...

Amin canim Allah razı olsun
Rabbim sanada kolay dogumlar nasip etsin saglıcakla kucagına al inşallah Allah analı buyutsun.ismim bahar..ismen dua edersen cok sevinirim canım dogum anında edilen dualar kabul olurmuş..3 yılımız bitti bizimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…