canımmm üzülme lütfen ağlama :teselli:inan bana seni çok çok iyi anlıyorum o kadar zor ki beklemek bazen gücümüz bile tükeniyor..mafoldumbenama beklemek zorundayız be ebrarım elden başka bişey gelmiyorkii..Rabbim halimize acısın ve daha fazla bekletmesin inşallah bizi.bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah tüm dualarımız kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
casperim topiğin hayırlı olsun canım rabbim gönlümüzdeki muradı yollasın inşallah
şuan meleğime bişey yazmak istiyorum ama kelimeler yetmiyo nasıl çağırsam nasıl seslensem de bana gelse iki yıldırr meleğim gül kokulum allah ın en büyük lütfu dilerim hayatıma can katarsın gelişinle... babanla ağlayışlarımızı son bulurr ve ....gelişinle ben annelliği tadarım yavrum.. beni üzme bekletme ağlatma beni seni sevmekten mahrum bırakma başka çocuklara bakarken hem sevip içim acıyor bu bil bebeğim ...
merhaba meleğim..
bugün yine hem umutsuz hemde heyecanlıydım..
günüm geçti ve hastaneye gittim varmısın diye baktırmaya..
ama yine yoksun...
bu ayda gelmemişsin..
üzülmedim meleğim
biliyorum yokluyorsun beni müsaitmiyim diye.
geleceksin tez zamanda..
ama biliyormusun baban çok üzülmüş
bana mesaj attı
"üzülme aşkım meleğimiz sana gelecek ben buna inanıyorum" diye..
zaten baban olmasa benim dayanağım kalmaz.
bu kadar özleme dayanamam.
inanıyorum ki en kısa zamanda gelip
hayatımın tek odak noktası olacaksın..
ömürüm olacaksın,
ömrüme ömür katacaksın..
baban ve ben büyük bir heyecanla geleceğin günü bekliyoruz meleğim...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba meleğim..
bugün yine hem umutsuz hemde heyecanlıydım..
günüm geçti ve hastaneye gittim varmısın diye baktırmaya..
ama yine yoksun...
bu ayda gelmemişsin..
üzülmedim meleğim
biliyorum yokluyorsun beni müsaitmiyim diye.
geleceksin tez zamanda..
ama biliyormusun baban çok üzülmüş
bana mesaj attı
"üzülme aşkım meleğimiz sana gelecek ben buna inanıyorum" diye..
zaten baban olmasa benim dayanağım kalmaz.
bu kadar özleme dayanamam.
inanıyorum ki en kısa zamanda gelip
hayatımın tek odak noktası olacaksın..
ömürüm olacaksın,
ömrüme ömür katacaksın..
baban ve ben büyük bir heyecanla geleceğin günü bekliyoruz meleğim...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
casperım hayırlı olsun topicin güzel bir başlık ama ben ne yazacağımı nasıl yzacağımı bilmiyorum mafoldumbenmafoldumben
tam 9 yılımıza girdik sensiz meleğim .3 kardeşin bizi sessizce bırakıp gitti ve ben çaresiz sadece ultrason resimleriyle avundum yıllardır .
nasıl anlatsam meleğim çok istiyoruz seni .baban belli etmiyor ama o benden daha yoğun duygular yaşıyor.bu kadar naz neden ?herşey hazır aslında amagaliba sen hazır değilsin meleğim .
hayatın bukadar zor olduğunu bilmezdim ama sen öğrettin bana .
biliyorum birgün yanımızda olucaksın biz sabırsızlıkla bekliyoruz minik kuşum .artık sen beni değil ben seni büyüteyim meleğim ...mafoldumbenmafoldumben
LÜTFENN GEL ARTIKKK
casperim topiğin hayırlı olsun canım rabbim gönlümüzdeki muradı yollasın inşallah
şuan meleğime bişey yazmak istiyorum ama kelimeler yetmiyo nasıl çağırsam nasıl seslensem de bana gelse iki yıldırr meleğim gül kokulum allah ın en büyük lütfu dilerim hayatıma can katarsın gelişinle... babanla ağlayışlarımızı son bulurr ve ....gelişinle ben annelliği tadarım yavrum.. beni üzme bekletme ağlatma beni seni sevmekten mahrum bırakma başka çocuklara bakarken hem sevip içim acıyor bu bil bebeğim ...
casperim topiçin hayırlı olsun
kelimelere sığdıramıyom duygumu
çok anlamlı şeyler
bende bebiğime seslenmek istiyom
yavru kuşum baban annanen dedelerin seni soruyo
her geçen gün hasretle bekliyom
şu gurbet elde bir dayanağım baban
birde sana ihtiyacım var
anneni yanlız bırakma kuşum
biliyom sende istiyon
ama gelemiyonsenağlamasenağlama
mafoldumbenbitanem mahvettin benimafoldumbendiyecek bir söz bulamıyorum..inşallah melegin en kısa zamanda gelecek canım arkadasım:a015:
Merhaba meleğim..
sana meleğim diyorum çünkü sen şu an sadece hayallerimdesin..
bana gelmeni,hayalini değilde varlığını hissetmeyi istiyorum artık..
sana karşı içimde çok büyük bir özlem var meleğim.
gelişin hüzünlerimin sonu,
mutluluğumun başlangıcı olacak..
o kadar merak ediyorum ki
bana mı yoksa babanamı benzeyeceksin?
gözlerin,kaşların,saçların,huyun hangimize benzeyecek...
seni beklemekten hiç vazgeçmedim,
vazgeçmeyeceğimde!
sen daima
yüreğimde;
özlemimde
ve
içimde olacaksın...
seni büyük özlemle bekleyen annen....
slm bebegım bugun dunyada en cok sevdıgım benı buyuten babannemın yanına gıttım sankı sen yanımdaymıssın gb elımdekı posetı oyle bı tutumusum kı bır an cnm acıdı yolla cocuklar vardı top oynuyorlardı cocugun bırı dustu snkı sen mıssın gb sarıldım o cocuga o agladı bende agladım gel artık hayallerle yasamak ıstemıyorummmm
Yavrummm... Meleğimm...
Seni nasıl bekliyoruz bir bilsen... neler çektiğimizi neler hissettiğimizi her umutla başlayan tedavilerizin sonunda hüsrana uğradığımız anları ve o hallerimizi bi görsen... inan acırdın halimize... ah anammm neler çekmişsin neler çekiyosun hala benim için dersin...
babanla hep düşler görüyor;hayaller kuruyoruz. Ama yok yok gelmiyosun işte... Sadece hayallerle avutuyoruz kendimizi. ama artık hayal kurmak değil; seni koklamak seni hissetmek her yeni bir günde nasıl büyüdüğünü görmek istiyorum. sen benimsin bizimsin. bu dünyada sadece baban ve bana aitsin. yavrumuzsun,meleğimizsin,canımdan can kopardığım bitanecik evladımsın.
Mutsuzuz yavrum hele hele sana kavuşmak için attığımız koşar adımlarda nasılda geriye doğru gittiğimizi bi bilsen... yolun sonu hep hüsran hep gözyaşı dolu... yine yoksun... hele hele son tedavimizde bizimle olup olmadığını baban telefonla öğrenecekti. çok ümitliydi çok hevesliydi. ama ben korkuyodum,çünkü hissediyordum yoktun içimde ama kimselere bişey diyemiyordum korkuyordum....
ve ...beklenen gün geldi,çattı. 13,30da haberin gelecekti. telefonum çaldı. arayan baban...
korktum açamadım hemen... besmele çektim açtım telefonu...
-cano...
-efendim aşkım
-sonuç çıkmamış...15,30 da çıkacak aşkım
-tamam bitanem diyip kapadık telefonu...
düşünsene 2 saat vardı senden gelecek habere... nasıl geçicek bilmiyorum... heyecan korku karmakarışık duygular...
ve...
saat 15,30
arayan baban...
önceden konuşmuştuk eğer negatifse hemen söyleyecekti ve uzatmadan kapatacaktık.
-cano...
-söyle aşkım hemen
-negatif bebeğim
herkez etrafımda işyerindeyim o an.. kulaklarımda çınlıyo o titrek sesiyle negatif diyişi babanın...
hiç bişey diyemedim kapadık telefonu...
ağlamadım,içime akıttım gözyaşlarımı ama nereye kadar bilirsin işte o arada olsun bidaha denersin üzülme vardır bi hayır diyenler... ama duymuyorum... kimseyi duymak görmek istemiyorm.
o ara çalan telefonlar ananen deden teyzen dayın yengen halan babanenn... aramayan yok... herkez okadar ümitliki ne diyeceğimi şaşırdım. güçlü bi tavırla negatif dedim... inanırmısın hepsi duymamazlıktan geldi ve tekrar ne-ga-tif !!!!!!! dedim ve kapadım telefonu.
sonra...
sonrası yanlızlık... attım kendimi tuvalete nasıl döküldün gözlerimden damla damla bir bilsennn....
sonra mı bi sonra daha baban geldi hali perişan ... ama birçift kelime bile edemiyoruz. başka şeylerden bahsediyoruz. yola çıktık. sımsıkı tuttu ellerimi,öptü.... o yetti zaten. susmak bazen herşeyi anlatır derlerya işte onu yaşadım. sustuk ve anladık birbirimizi. ama hala doluyduk. kötü günün birde gecesi vardı.
evdeyiz yataktayız...
sarıldık sımsıkı ve konuştuk ağladık döktük içimizde biriktirdiklerimizi...
sonrası gözü nemli dalınan uykular ve rüyalarda kavuşalarımız...
şunu bilki yavrum gelişin yeniden doğuşumuz olacak...
seni çok seviyor ve umudumuzu hiç kaybetmeden hep bekliyor olacağız...
canım arkadasımŞenizinşallah güzel melegine kavuşacaksın ben inanıyorum.seni çok seviyorum bitanemŞeniz:a015:bitanemsin cnaıma can katacak olansın sen merhaba deyişinle
hayat sensiz nasıl bir bilsen sensiz hayat nasıllll
rabbim mucizelerinden bize de gönder
emanetin emanetimiz olacak bizlere de tattır
hayt bomboş onsuz
eş bile yetmiyo bazen dindirmeye hasretini
öyle çok özledim ki
gel artık bekletmeden gel
yuvamıza ışık ol su ol tuz ol
gel bekletmeden özlenenimm
tek yaşama amacım
bitanecik meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?