Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj attım cevap gelmiyorönce bir gözünü korkut. banka dekontu veya bilmem ne kanıtını falan avukata verdim diye haber yolla. hatta bu işten anlayan biri telefonda ben golesin avukatıyım falan diye oyun düzenle. ertesi gün para eline geçer :) tecrübeyle sabit.
olmazsa yine avukata vereceksin, nasılsa kanıtın var. bence olur ama diğer arkadaşlarıda dinlemek lazım.
1.200 tlNe kadar para
bana cvp vermiyor arkadaşıma istediğini yapsın demiş korkmuyor yaniBir tecrübe verdiğin para 50 liraysa mesaj at : sana verdiğim 5000 lirayı bugun göndermezsen avukatımla muhatap olacaksın.
Zaten o size cevap yazmayacak . Siz gidip arkadaşların dediği gibi avukat diye birine aratacaksınız.bana cvp vermiyor arkadaşıma istediğini yapsın demiş korkmuyor yani
Teşekkür ederim evet az degil yarın arattırıcam tek çağrem buZaten o size cevap yazmayacak . Siz gidip arkadaşların dediği gibi avukat diye birine aratacaksınız.
Ayrıca para bence az değil
Ama önce daha yüksek bir meblağ yazın o da desin ne manyak mısındiyeTeşekkür ederim evet az degil yarın arattırıcam tek çağrem bu
Aracı olan arkadaşla haber iletirim," demekki arkadaşını kazıklayacak kadar düşmüş birisiymiş ,para gelip geçicidir olsun bu dünyanın sonunda elbette Ahiretde var hesabı ozaman öder ,onada böyle aynen söyle "derim1.200 tl
3 haftadır neler ilettim bu bana büyük bi ders oldu Gerçek yüzünü gördüm verirken bi an bile düşünmeden verdimAracı olan arkadaşla haber iletirim," demekki arkadaşını kazıklayacak kadar düşmüş birisiymiş ,para gelip geçicidir olsun bu dünyanın sonunda elbette Ahiretde var hesabı ozaman öder ,onada böyle aynen söyle "derim
Peki başlattıktan sonra ne gibi yol izlemeliyim ?Evet icra takibi baslatabilirsiniz