Gelmeyen borç para

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
arkadaşıma borç para göndermiştim şimdi aramız bozuldu telefonlarıma çıkmıyor elimde sadece banka dekontu var bi arkadaşımı araya soktum paramı vermicegini söylüyormuş çok büyük bi miktar degil ama bunu hukuki yoldan alabilme şansım varmı sizce ?

önce bir gözünü korkut. banka dekontu veya bilmem ne kanıtını falan avukata verdim diye haber yolla. hatta bu işten anlayan biri telefonda ben golesin avukatıyım falan diye oyun düzenle. ertesi gün para eline geçer :) tecrübeyle sabit.
olmazsa yine avukata vereceksin, nasılsa kanıtın var. bence olur ama diğer arkadaşlarıda dinlemek lazım.

önce bir gözünü korkut. banka dekontu veya bilmem ne kanıtını falan avukata verdim diye haber yolla. hatta bu işten anlayan biri telefonda ben golesin avukatıyım falan diye oyun düzenle. ertesi gün para eline geçer :) tecrübeyle sabit.
olmazsa yine avukata vereceksin, nasılsa kanıtın var. bence olur ama diğer arkadaşlarıda dinlemek lazım.
Mesaj attım cevap gelmiyor

Bir tecrübe verdiğin para 50 liraysa mesaj at : sana verdiğim 5000 lirayı bugun göndermezsen avukatımla muhatap olacaksın.

Hukuki yola basvursan nolucak ki aldigin para mahkeme masrafini karsilamicak... o da boyle dusunuyor ondan rahat davraniyor..

bana cvp vermiyor arkadaşıma istediğini yapsın demiş korkmuyor yani
Zaten o size cevap yazmayacak . Siz gidip arkadaşların dediği gibi avukat diye birine aratacaksınız.
Ayrıca para bence az değil

Valla paranızı çöpe bile atsanız ona yem etmeyin. 1200 TL icin mahkemeye gideceginizi dusunmuyordur onun rahatlığı var bence arkadaşınızda.

Ne bicim insanlar var ya!
Borc alirken iyi odeyecekken yan ciz.bu insanlar durustlukten zerre nasibini almamislar.insanin elini yakar o ustune coktugu para.
Haber gonderin dekontlarla mahkemeye verecegim diyin

Aracı olan arkadaşla haber iletirim," demekki arkadaşını kazıklayacak kadar düşmüş birisiymiş ,para gelip geçicidir olsun bu dünyanın sonunda elbette Ahiretde var hesabı ozaman öder ,onada böyle aynen söyle "derim

Aracı olan arkadaşla haber iletirim," demekki arkadaşını kazıklayacak kadar düşmüş birisiymiş ,para gelip geçicidir olsun bu dünyanın sonunda elbette Ahiretde var hesabı ozaman öder ,onada böyle aynen söyle "derim
3 haftadır neler ilettim bu bana büyük bi ders oldu Gerçek yüzünü gördüm verirken bi an bile düşünmeden verdim

Sizde bendensinz.alirken ne guzel aliyorlar ama haram edin obur dunyada verir hesabini benimde 900 liram gitti

Back
X