Gelmeyen evlilik teklifi

Yaniliyor olabilirim.ancak gozlemlerim ve yasadiklarimdan ögrendigim erkekler 1 ayda karar veriyorlar karsidaki kadinla evlenmek isteyip istemediklerine. 5 6 aya kadar hala tik yoksa ya evliligi dusunmuyordur ya da icine sinmeyen seyleri kendine kabul ettirmeye calisiyordur🙄

8 ayın özellikle sizin koşullarınızda karar vermek için erken olduğunu düşünmüyorum. Evlenmek zorunda değilsiniz ama sizin tercihiniz bu yönde ise bu kişi sizi yorar gibi geldi bana. Evlenip ayrıldıktan ve belirli bir tecrube edindikten sonra hayata karşı, böyle şeylerle uğraşmak sizi yorabilir.

Siz neden evlenmek istiyorsunuz?
Çok mu önemli bir imza ? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Kadınların sürekli bu evlilik isteği neden var ?
Zaten 1 kere evlenip görmüşsünüz nasıl bir şey olduğunu .
Asolan neden sevgiliyle güzel bir ilişki olmuyor sizin için?
Evlilik bir sorumluluk adam belki bu sorumluluğu almak istemiyor. Bu sizi sevmediğini göstermez ki.
27 yaşındayım şuan hic kimse için bu sorumluluğu alamam mesela . Hayat böyle daha rahat.

Çok mu önemli bir imza ? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Kadınların sürekli bu evlilik isteği neden var ?
Evlilik bir sorumluluk adam belki bu sorumluluğu almak istemiyor. Bu sizi sevmediğini göstermez ki.
27 yaşındayım şuan hic kimse için bu sorumluluğu alamam mesela . Hayat böyle daha rahat.

Sizin icin evlilik onemli degil diye evlilik isteyen birini niye tersler gibi soru soruyorsunuz ki? Pardon da o sizin hayatiniz bu benim
Siz istemezseniz istemeyin, ben isteyebilirim size mi sorucam
Yok 1 kez evlenmissin sevgi yetmez mi bilmem.evlilik istegimden size ne!!!!

Sizin icin evlilik onemli degil diye evlilik isteyen birini niye tersler gibi soru soruyorsunuz ki? Pardon da o sizin hayatiniz bu benim
Siz istemezseniz istemeyin, ben isteyebilirim size mi sorucam
Yok 1 kez evlenmissin sevgi yetmez mi bilmem.evlilik istegimden size ne!!!!
:olamaz:

Konu sahibiyle aranizda 10 yas var. Yani o yasa geldiginde nasil dusunceni bilemezsin. Kaldiki biyolojik saat diye birsey var kadinda. Belki cocuk istiyor.

Hiç süre tanıma bu adama ya
Ben bi belirsizliğe yol almak istemiyorum tamam geçmişte yaralar almış olabiliriz ama geçmişe bakarsak önümüzü göremeyiz sana 1 gün boyunca yazmıcam kafanı kalbini dinle sonra konuşuruz derdim ben olsam
Keyfini mi beklicem
Ya 1 yıldan sonra yine evlilik düsünmezse?
Oh boşu boşuna geçen aylar
Ne gerek var

Konu sahibiyle aranizda 10 yas var. Yani o yasa geldiginde nasil dusunceni bilemezsin. Kaldiki biyolojik saat diye birsey var kadinda. Belki cocuk istiyor.
Bende neden istediğini sormuşum degil mi ? Bana mantikli gelmiyor 8 ayda evlilik istemek, hatta genel olarak bunun için özel bir çaba sarfetmek .
Önemli olan ilişkidir 50 yaşına gelsem de bu fikrim değişmeyecek .
Bende adamı anlıyorum ona bakarsanız . Neden sorumluluk alsin ki evlilik her anlamda yorucu bir şey , aileler karışıyor her dakika aynı evdesin uyum süreci vs .
Adam 1 kere denemiş beğenmemiş bu olayı, hanımefendiye hislerinden bağımsız .

Bende neden istediğini sormuşum degil mi ? Bana mantikli gelmiyor 8 ayda evlilik istemek, hatta genel olarak bunun için özel bir çaba sarfetmek .
Önemli olan ilişkidir 50 yaşına gelsem de bu fikrim değişmeyecek .
Bende adamı anlıyorum ona bakarsanız . Neden sorumluluk alsin ki evlilik her anlamda yorucu bir şey , aileler karışıyor her dakika aynı evdesin uyum süreci vs .
Adam 1 kere denemiş beğenmemiş bu olayı, hanımefendiye hislerinden bağımsız .
Senin dusunceni biliyorum.. insanin anlik dusunceleri degisirken 50 yasinda bile ayni dusunecegini bilemezsin:) kadin senin yaslarda olsa ok evet bekle 5 sene deriz ama bence daha ciddi seyler olsun istiyor. Bunun sevgiylede ilgisi yok, hani demissin ya sevmek icin imzaya gerek yok diye. Ha evlilik matah bisey degil kabul, ama forumda genel olarak evlilik isteyenlere bu tarz yaklasiliyor. Sen evlenme 8 ayda buna kimse birsey demiyor, ama bu kadinin beklentisi o yonde demek.

Gercekten sebebini ogrenmek icin sorduysanda, konu sahibinin hassas noktasi sanirim biraz agresiflik yapmis

Back
X