- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi Crazypinkpink
sarda gel kuzucuğum.
hoşçakal
hoşçakal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarda gel kuzucuğum.
hoşçakal![]()
yaralar
8 ay bence çok erken değil,yaşınız da küçük değilmiş hani. Artı ciddiyet konusunu da çıtlattığınıza göre senlik bir durum kalmamış,top onda.
Ben olsam 1,2 ay daha gözlemler,yolumu çizerim.![]()
8 aylık bir ilişkide 40 yaşındaki bir adam için normal değil.Erkegin evlilik konusunda sure istemesi normal mi bilemiyorum
8 aylık bir ilişkide 40 yaşındaki bir adam için normal değil.
Beklediği ne?
Sevgililikte kimse kimseyi tanıyamaz ki...Daha once bosandigi icin hata yapmamak adina daha cok tanimak istiyomus
Siz neden evlenmek istiyorsunuz?
Çok mu önemli bir imza ? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Kadınların sürekli bu evlilik isteği neden var ?
Zaten 1 kere evlenip görmüşsünüz nasıl bir şey olduğunu .
Asolan neden sevgiliyle güzel bir ilişki olmuyor sizin için?
Evlilik bir sorumluluk adam belki bu sorumluluğu almak istemiyor. Bu sizi sevmediğini göstermez ki.
27 yaşındayım şuan hic kimse için bu sorumluluğu alamam mesela . Hayat böyle daha rahat.
Sizin icin evlilik onemli degil diye evlilik isteyen birini niye tersler gibi soru soruyorsunuz ki? Pardon da o sizin hayatiniz bu benim
Siz istemezseniz istemeyin, ben isteyebilirim size mi sorucam
Yok 1 kez evlenmissin sevgi yetmez mi bilmem.evlilik istegimden size ne!!!!
8 aylık beraberlik evlilik düsünmek üçinde erken değil mi sizce
Konu sahibiyle aranizda 10 yas var. Yani o yasa geldiginde nasil dusunceni bilemezsin. Kaldiki biyolojik saat diye birsey var kadinda. Belki cocuk istiyor.Siz neden evlenmek istiyorsunuz?
Çok mu önemli bir imza ? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Kadınların sürekli bu evlilik isteği neden var ?
Zaten 1 kere evlenip görmüşsünüz nasıl bir şey olduğunu .
Asolan neden sevgiliyle güzel bir ilişki olmuyor sizin için?
Evlilik bir sorumluluk adam belki bu sorumluluğu almak istemiyor. Bu sizi sevmediğini göstermez ki.
27 yaşındayım şuan hic kimse için bu sorumluluğu alamam mesela . Hayat böyle daha rahat.
Bende neden istediğini sormuşum degil mi ? Bana mantikli gelmiyor 8 ayda evlilik istemek, hatta genel olarak bunun için özel bir çaba sarfetmek .Konu sahibiyle aranizda 10 yas var. Yani o yasa geldiginde nasil dusunceni bilemezsin. Kaldiki biyolojik saat diye birsey var kadinda. Belki cocuk istiyor.
Senin dusunceni biliyorum.. insanin anlik dusunceleri degisirken 50 yasinda bile ayni dusunecegini bilemezsin:) kadin senin yaslarda olsa ok evet bekle 5 sene deriz ama bence daha ciddi seyler olsun istiyor. Bunun sevgiylede ilgisi yok, hani demissin ya sevmek icin imzaya gerek yok diye. Ha evlilik matah bisey degil kabul, ama forumda genel olarak evlilik isteyenlere bu tarz yaklasiliyor. Sen evlenme 8 ayda buna kimse birsey demiyor, ama bu kadinin beklentisi o yonde demek.Bende neden istediğini sormuşum degil mi ? Bana mantikli gelmiyor 8 ayda evlilik istemek, hatta genel olarak bunun için özel bir çaba sarfetmek .
Önemli olan ilişkidir 50 yaşına gelsem de bu fikrim değişmeyecek .
Bende adamı anlıyorum ona bakarsanız . Neden sorumluluk alsin ki evlilik her anlamda yorucu bir şey , aileler karışıyor her dakika aynı evdesin uyum süreci vs .
Adam 1 kere denemiş beğenmemiş bu olayı, hanımefendiye hislerinden bağımsız .