• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmeyen evlilik teklifi

Yumurtaliklari dondursak bile diyelim 50 yasinda evlendim ve o yumurtaliklarla cocuk sahibi oldum..cocugun ninesi mi olucam annesi mi? Onun icin yeterli enerjim olacak mi o yasta
Illa ki cocuk mevzusu da degil konu, ille evleneyim bu adamla da degil zaten zorlayacak degilim...bosanmis olmasini bahane ediyo gibi Geliyor, bunu danismak istedim burdakilere

Konu sahibesi evlenmek istersin istemezsin keyfin bilir kime ne yani....evlenmek isteyen insanlar var, istemeyen insanlar herkes kendi gibi düşünen birini bulsun mutlu olsun.
Bence adama net sor, bir daha evlenmemek fikri varsa bitir sana da yazık. Bekle bekle sonuç olmayınca insan usanıyor.

Gerçekten sebebini sormuştum . Çünkü zaten biliyorsunuz fikirlerimi bana çok garip geliyor bu istek bu yüzden "cidden" neden acaba dedim ? Çünkü zaten 1 kere evlenmiş yani biliyor .

Ve yaşım küçük olsa hak verirdim ama 27 ya s evlilik ilişkiler için kararların sabitlestigi dönemlerin içinde . Ve inanın benim yasimda olup evlenmeyi düşünmeyen çok az kadın var hani yaşım küçük degil .
Ve son olarak konu sahibi cidden gereksiz bi tepki verdi , umarım bir gün evlilikten daha değerli hassas noktalar bulur Kendisine,
Çünkü hayata 1 kere geliyoruz (bilinen bu yonde simdilik) yapılacak o kadar çok şey varken , ilişkilere , evliliğe bu kadar takılıp kalmak bana büyük bir zaman israfı gibi geliyor .

27 yaşı kafanızda "tamam oldum" şeklinde fazla büyütmeyin..

27 yaşımda sorana "ne evliliği yeaah" diyordum. :KK45:
Eşimle tanıştım 28 yaşımda nikah tarihi alırken "acaba erken mi?" diyordum.
Etrafımda herkes "senin evlendiğine çok şaşırdık" der hala..

Hele çocuk konusunda ki fikrime değinmiyorum bile :) Ama 30 yaşıma gelince çok farklı düşünüyordum.
35'i geçtim sadece evlilik ve çocuk değil, bir çok konuda farklı düşünüyorum.

Mesela çok net konuşmamayı, büyüklenmemeyi, bir çok şeyin yaşandıktan sonra öğrenileceğini öğrendim.. :KK66:

Herkes uzun soluklu sevgililik yaşamak istemeyebilir. Dini veya kültürel inancı buna ters olabilir.
Rahat hissetmeyebilir. Karşı tarafın niyetini sorgulamak en doğal hakkı. Buna göre insanlar yollarını çizerler..

Yumurtaliklari dondursak bile diyelim 50 yasinda evlendim ve o yumurtaliklarla cocuk sahibi oldum..cocugun ninesi mi olucam annesi mi? Onun icin yeterli enerjim olacak mi o yasta
Illa ki cocuk mevzusu da degil konu, ille evleneyim bu adamla da degil zaten zorlayacak degilim...bosanmis olmasini bahane ediyo gibi Geliyor, bunu danismak istedim burdakilere

Ben bu tip erkeklerde daha çok maddi kaygı hissediyorum..

27 yaşı kafanızda "tamam oldum" şeklinde fazla büyütmeyin..

27 yaşımda sorana "ne evliliği yeaah" diyordum. :KK45:
Eşimle tanıştım 28 yaşımda nikah tarihi alırken "acaba erken mi?" diyordum.
Etrafımda herkes "senin evlendiğine çok şaşırdık" der hala..

Hele çocuk konusunda ki fikrime değinmiyorum bile :) Ama 30 yaşıma gelince çok farklı düşünüyordum.
35'i geçtim sadece evlilik ve çocuk değil, bir çok konuda farklı düşünüyorum.

Mesela çok net konuşmamayı, büyüklenmemeyi, bir çok şeyin yaşandıktan sonra öğrenileceğini öğrendim.. :KK66:

Herkes uzun soluklu sevgililik yaşamak istemeyebilir. Dini veya kültürel inancı buna ters olabilir.
Rahat hissetmeyebilir. Karşı tarafın niyetini sorgulamak en doğal hakkı. Buna göre insanlar yollarını çizerler..
Ögrendiklerinizle ilgilenmiyorum.

Back
X