Gelmeyen evlilik teklifi

Senin dusunceni biliyorum.. insanin anlik dusunceleri degisirken 50 yasinda bile ayni dusunecegini bilemezsin:) kadin senin yaslarda olsa ok evet bekle 5 sene deriz ama bence daha ciddi seyler olsun istiyor. Bunun sevgiylede ilgisi yok, hani demissin ya sevmek icin imzaya gerek yok diye. Ha evlilik matah bisey degil kabul, ama forumda genel olarak evlilik isteyenlere bu tarz yaklasiliyor. Sen evlenme 8 ayda buna kimse birsey demiyor, ama bu kadinin beklentisi o yonde demek.

Gercekten sebebini ogrenmek icin sorduysanda, konu sahibinin hassas noktasi sanirim biraz agresiflik yapmis
Gerçekten sebebini sormuştum . Çünkü zaten biliyorsunuz fikirlerimi bana çok garip geliyor bu istek bu yüzden "cidden" neden acaba dedim ? Çünkü zaten 1 kere evlenmiş yani biliyor .

Ve yaşım küçük olsa hak verirdim ama 27 ya s evlilik ilişkiler için kararların sabitlestigi dönemlerin içinde . Ve inanın benim yasimda olup evlenmeyi düşünmeyen çok az kadın var hani yaşım küçük degil .
Ve son olarak konu sahibi cidden gereksiz bi tepki verdi , umarım bir gün evlilikten daha değerli hassas noktalar bulur Kendisine,
Çünkü hayata 1 kere geliyoruz (bilinen bu yonde simdilik) yapılacak o kadar çok şey varken , ilişkilere , evliliğe bu kadar takılıp kalmak bana büyük bir zaman israfı gibi geliyor .

2. Evliliğiniz olacak. Basit bir nedenden dolayı 2 ay ayrı kaldığınız bir adamla nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz? Yaşım ilerliyor evlenmek istiyorum, emin olmaldığım biri ile vakit kaybetmek istemiyorum derseniz anlarım ama bu durumda nasıl evlilik teklifi bekliyorsunuz o kısmı anlamadım.

Bende neden istediğini sormuşum degil mi ? Bana mantikli gelmiyor 8 ayda evlilik istemek, hatta genel olarak bunun için özel bir çaba sarfetmek .
Önemli olan ilişkidir 50 yaşına gelsem de bu fikrim değişmeyecek .
Bende adamı anlıyorum ona bakarsanız . Neden sorumluluk alsin ki evlilik her anlamda yorucu bir şey , aileler karışıyor her dakika aynı evdesin uyum süreci vs .
Adam 1 kere denemiş beğenmemiş bu olayı, hanımefendiye hislerinden bağımsız .
Sonra 35 yaş üstü erkekler neden ilişkiden kaçıyor. Hadi bir şekilde 20 li yaşları oyalayabiliyorlar ama 30 üstü olan kadınlar biyolojik saat bahanesiyle hemen evlenmek istiyorlar. Adamın suçu o yaşta tanışmış olmak mı 😃

8 ay evlenmeyi düşünmek için bence erken. Genelin aksine yaşı olgun ve evlilik geçirmiş kişiler daha çok ölçüp tartmalı. Ha siz istediğinizi belirtmenize rağmen karşılıklı konuşamıyorsanız sizi ciddiye almıyor demektir. Evlilik kararı erkeğin tekelinde olan bir şey değil.
Siz hazırsanız o değilse hazır olanı bulun.

Sonra 35 yaş üstü erkekler neden ilişkiden kaçıyor. Hadi bir şekilde 20 li yaşları oyalayabiliyorlar ama 30 üstü olan kadınlar biyolojik saat bahanesiyle hemen evlenmek istiyorlar. Adamın suçu o yaşta tanışmış olmak mı 😃

8 ay evlenmeyi düşünmek için bence erken. Genelin aksine yaşı olgun ve evlilik geçirmiş kişiler daha çok ölçüp tartmalı. Ha siz istediğinizi belirtmenize rağmen karşılıklı konuşamıyorsanız sizi ciddiye almıyor demektir. Evlilik kararı erkeğin tekelinde olan bir şey değil.
Siz hazırsanız o değilse hazır olanı bulun.
Aslında biyolojik yasin bile çözümü var yumurtalik dondurmak gibi
Ama amaç çözüm degil.
Ve evet karşımızdaki insani yargılamak , değiştirmeye çalışmak yerine kendimize uygun kişiler bulmaya efor harcarsak daha iyi olur . :KK51:

Merhabalar
Erkek arkadasimla ilgili kararsizlik yaşıyorum. 8 aydir suruyor ama (gerci 2 ayi ayri gecti ayrilmistik tekrar barıştık) ondan gelecege dair hicbir sey duyamiyorum. En sonunda ciddiyet beklentim oldugunu belirttim. Ben de o da bosanmis insanlariz. Ben 36 o 40 yasinda. Cocugumuz yok. Ciddiyet beklentim oldugunu soyledigimde, biraz daha zamana ihtiyaci oldugunu, daha once bosandigi icin yara aldigini soyluyor ama ayrilali 6 sene gecmis.
Erkegin evlilik konusunda sure istemesi normal mi bilemiyorum. Fazla sevgi duymadigi icin mi agirdan aliyor bir turlu karar veremiyorum. Fikir verir misiniz?

6 sene geçmiş ama yaraları geçmemiş Ona göre. Madem öyle niye sizle beraber şu an ve vaktinizi çalıyor. Saçmalamış baya. Evlilikten kaçıyor gibi geldi. Umarım ben yanılırım

Aslında biyolojik yasin bile çözümü var yumurtalik dondurmak gibi
Ama amaç çözüm degil.
Ve evet karşımızdaki insani yargılamak , değiştirmeye çalışmak yerine kendimize uygun kişiler bulmaya efor harcarsak daha iyi olur . :KK51:
Bizim yumurtalar bile saglamken kac zaman ugrastik ki yasimiz 30 vardi ancak.. dondur 50 yasinda mi kullanacaksin o yumoslari:))

Bence sizler bu kadin ve bu kadin gibileri israrla anlamak istemiyorsunuz

Bizim yumurtalar bile saglamken kac zaman ugrastik ki yasimiz 30 vardi ancak.. dondur 50 yasinda mi kullanacaksin o yumoslari:))

Bence sizler bu kadin ve bu kadin gibileri israrla anlamak istemiyorsunuz
Sizin yumurtaliklariniz öyle diye herkesinki öyle olmak zorunda değil . Kamu spotu bilgi olarak yazıyorum bunu , sağlam yumurtalıklar bulunup donduruluyor cokta iyi bir yöntemdir ..
Yapan cevremde çok insan olduğu gibi zaten mesleğimden dolayı bilgim de var .
Anlaşılma konusuna gelince , mantıklı bir açıklama yapılırsa anlamaya açığım .

Sizin yumurtaliklariniz öyle diye herkesinki öyle olmak zorunda değil . Kamu spotu bilgi olarak yazıyorum bunu , sağlam yumurtalıklar bulunup donduruluyor cokta iyi bir yöntemdir ..
Teknik olarak oylede, kadin 50 yasinda anne olmak istemiyodur yani.. birde tuttu mu tutmadi mi, bunlarin stresi kokay degil adam niyetini belli etsinde bu kadinda yolunu cizsin

6 sene geçmiş ama yaraları geçmemiş Ona göre. Madem öyle niye sizle beraber şu an ve vaktinizi çalıyor. Saçmalamış baya. Evlilikten kaçıyor gibi geldi. Umarım ben yanılırım

Yalan bence 6 senede yara mara kalmaz...yara dediğin 2 yıl max, yaranın Allahı olsa 4 yıl. 6 yıl çok uzun bir süre bence bahane ediniyor bu adam

Evlenmeye niyeti yok.
Erkekler bu konuda çok netler.
Evlenmeyeceklerse konusunu açmayı bırakın uzaktan yakından konuşmasına dahi girmiyorlar.

Ben katılıyorum
Karşındakiyle bir gün evlilik olur mu, yoksa olmayacak biri mi 40yaşındaki bir insan max 6 ayda anlar. Ona göre de davranır. Bu adamın konu sahibesiyle evlenmeye niyeti yok, net

Ben katılıyorum
Karşındakiyle bir gün evlilik olur mu, yoksa olmayacak biri mi 40yaşındaki bir insan max 6 ayda anlar. Ona göre de davranır. Bu adamın konu sahibesiyle evlenmeye niyeti yok, net
Bende düşüncenizi destekliyorum.
Evlilik konu sahibi için olmazsa olmaz ise hiç boşa zaman harcamasın.

Siz neden evlenmek istiyorsunuz?
Çok mu önemli bir imza ? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Kadınların sürekli bu evlilik isteği neden var ?
Zaten 1 kere evlenip görmüşsünüz nasıl bir şey olduğunu .
Asolan neden sevgiliyle güzel bir ilişki olmuyor sizin için?
Evlilik bir sorumluluk adam belki bu sorumluluğu almak istemiyor. Bu sizi sevmediğini göstermez ki.
27 yaşındayım şuan hic kimse için bu sorumluluğu alamam mesela . Hayat böyle daha rahat.

çocuk istiyordur

Nedeninin sebebinin ne önemi var ki dileyen dilediğine kavuşsun. Neden evlenmek istiyorsun ne önemi var ki evlenmenin demek, neden üniversiteye gitmek istiyorsun, neden işe girmek istiyorsun, ne önemi var ki demek gibi manasız sanırım biraz. Evlenmek isteyen de , sebebi her ne ise en kısa zamanda en mutlu evliliği yapsın inşallah 🙏🏻

Yumurtaliklari dondursak bile diyelim 50 yasinda evlendim ve o yumurtaliklarla cocuk sahibi oldum..cocugun ninesi mi olucam annesi mi? Onun icin yeterli enerjim olacak mi o yasta
Illa ki cocuk mevzusu da degil konu, ille evleneyim bu adamla da degil zaten zorlayacak degilim...bosanmis olmasini bahane ediyo gibi Geliyor, bunu danismak istedim burdakilere

Back
X