- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi Crazypinkpink
Gerçekten sebebini sormuştum . Çünkü zaten biliyorsunuz fikirlerimi bana çok garip geliyor bu istek bu yüzden "cidden" neden acaba dedim ? Çünkü zaten 1 kere evlenmiş yani biliyor .Senin dusunceni biliyorum.. insanin anlik dusunceleri degisirken 50 yasinda bile ayni dusunecegini bilemezsin:) kadin senin yaslarda olsa ok evet bekle 5 sene deriz ama bence daha ciddi seyler olsun istiyor. Bunun sevgiylede ilgisi yok, hani demissin ya sevmek icin imzaya gerek yok diye. Ha evlilik matah bisey degil kabul, ama forumda genel olarak evlilik isteyenlere bu tarz yaklasiliyor. Sen evlenme 8 ayda buna kimse birsey demiyor, ama bu kadinin beklentisi o yonde demek.
Gercekten sebebini ogrenmek icin sorduysanda, konu sahibinin hassas noktasi sanirim biraz agresiflik yapmis
Ve yaşım küçük olsa hak verirdim ama 27 ya s evlilik ilişkiler için kararların sabitlestigi dönemlerin içinde . Ve inanın benim yasimda olup evlenmeyi düşünmeyen çok az kadın var hani yaşım küçük degil .
Ve son olarak konu sahibi cidden gereksiz bi tepki verdi , umarım bir gün evlilikten daha değerli hassas noktalar bulur Kendisine,
Çünkü hayata 1 kere geliyoruz (bilinen bu yonde simdilik) yapılacak o kadar çok şey varken , ilişkilere , evliliğe bu kadar takılıp kalmak bana büyük bir zaman israfı gibi geliyor .