- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
Merhaba arkadaşlar. Ben eşim öğretmeniz ve 11 aylık bebeğimize ikimiz dönüşümlü bakıyoruz hamd olsun. Kızım 5 aylıkken tayinimiz çıktı ve ortam yeni olduğu için hiçkimseyi tanımıyorduk ve bakıcı ayarlayamadık güvenemedik. Maddiyattan dolayı da ücretsiz izin alamadım. Şimdi kv 2 saatlik mesafede oturuyor. Ve ben istiyorum ki arada bir gelsin 1-2 hafta bizde kalsın yardımcı olsun. Ama maalesef gelmiyor. Sebebi tansiyon hastası yol fobisi var başı çok ağrıyor. Benim annemse 5 saatlik mesafede ve babam emekli yaşlı olduğu için gelemiyor. (Ayrıca annemde vertigo hastası.) babamı yalnız bırakamıyor. Ama yinede 2 kere geldi. Birinde 1 hafta diğerinde 15 gün kaldı ve sağolsun yardımcı oldu. Kv de 2 kere geldi birinde 3 gün diğerinde 6 gün kaldı. Bunlardada zorunlu geldi eşim hastalandı ben çağırdım mecburen. Ama ben hastalandığımda gelmedi. En son 15 tatilde biz gittik kv ye. Bende gelmesini bekliyorum ve içten içe kırılıyorum. Evet gelmek zorunda değil ama ilk ve tek torunu ne bileyim insan arada bir gelir. Hani rahatsız kadın onu da anlıyorum ama yinede bekliyorum işte. Siz ne düşünüyorsunuz... gelen yorumlardan sonra düzenleme yapmak istiyorum: 2 kere bakıcı tuttuk olmadı. Ayrıca kv sürekli gelsin kalsın demiyorum arada hasta olduğumuzda felan yardımcı olsun istiyorum. Ve kv sürekli hasta değil.
Son düzenleme: