gelmeyen kv

Ne kadar saçma bir yorum olmuş sizin ki. Ne demek bedava yaşamak. Başka şeylerden kısmadığımızı nerden biliyorsun. Ayrıca 2 kere bakıcı bulduk olmadı. Hem ben sürekli gelsin demiyorum arada hasta olduğumuzda yardımcı olsun istiyorum. Lütfen bir daha yorum yapmayın.
yarim gun calismiyor musunuz

Tabiki kimseye güvenerek çocuk yapmadım. Apartmandan buldum bir teyzeyi anlaştık sonra ben yapamayacam dedi vaz geçti. Başka birini bulduk o da olmadı. Yine araştırıyoruz. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Kızmayın lütfen. Zaten güvenerek yaptınız anlamında demedim. Ama hem hasta kadıncağız hem 2 saat yol az değil kimse düzenini bırakmak istemez. Benim kayananm 3 dk lık mesafede ona rağmen böyle.üstelik hiç bir sağlık sorunu yok. Gencecik daha.En azından sizinki gelmiş. yani beterin beteri var anlamında demek istedim. Başka apartmanda vardır illa birileri. Siz araştırın isterseniz. Birde sizin baktığınız gibi kimse güzel bakacaz evladınıza. Tansiyon hastası sinirli olur. Bağırır daha kötü. Kötü niyetle söylemedim yani yanlış anlamayın lütfen. Sadece hasta hemde kimse düzenini bozmak istemez. Herkesin annesi babası benim teyzem gibi değil 8 senedir çocuklara bakıyor. birlikte yaşıyor. Kadın evine gitmiyor. Göçebe gibi hayat. Ben yaşamak istemem çocuğumda göçebe gibi hadi 1 hafta 3 gün tamam ama fazlasıda onlarada zarar. İnsan evini özlüyor.

Kızmayın lütfen. Zaten güvenerek yaptınız anlamında demedim. Ama hem hasta kadıncağız hem 2 saat yol az değil kimse düzenini bırakmak istemez. Benim kayananm 3 dk lık mesafede ona rağmen böyle.üstelik hiç bir sağlık sorunu yok. Gencecik daha.En azından sizinki gelmiş. yani beterin beteri var anlamında demek istedim. Başka apartmanda vardır illa birileri. Siz araştırın isterseniz. Birde sizin baktığınız gibi kimse güzel bakacaz evladınıza. Tansiyon hastası sinirli olur. Bağırır daha kötü. Kötü niyetle söylemedim yani yanlış anlamayın lütfen. Sadece hasta hemde kimse düzenini bozmak istemez. Herkesin annesi babası benim teyzem gibi değil 8 senedir çocuklara bakıyor. birlikte yaşıyor. Kadın evine gitmiyor. Göçebe gibi hayat. Ben yaşamak istemem çocuğumda göçebe gibi hadi 1 hafta 3 gün tamam ama fazlasıda onlarada zarar. İnsan evini özlüyor.
Yok Estağfirullah kızmadım haklısınız. Yaa bazen gerçekten çok zor oluyor. O zamanlar anne yada kv istiyor insan. Ama Rabbim hastalık vermesin ve kimseye muhtaç etmesin inşallah

Canım benim sana tek bir tavsiyem var hem bu konu için hemde tüm hayatın için inan bunu kendim de uyguluyorum: İnsanlardan beklentin ne kadar azsa o kadar mutlu olursun...Yani kimseden bir beklenti içine girme.

devlet bakıcı parasını ödüyor artık...sigortasını da devlet yapıyor...karşı dairemde 2 yaşındaki bebeğe bu şekilde bakılıyor...yaşlı ve hasta insanlardan bebek bakımı beklemek çok yanlış...kendilerine baksalar yeter....

Kadın kaç yaşına gelmiş, kronik hastalıkları var, bir de çocuk bakmaya gelecek. Bu kadının hiç mi hayatı yok, kolay mı sanıyorsunuz evden 2 saat öteye gidip bilmemkaç hafta kalıp çocuk bakmayı? Çocuğunuzun bakımı için mantıklı çözümler bulun. Kayınvalideden böyle bir şey beklemeyin. O kadar kolaysa kendi anneniz gelsin baksın, ha 2 saat ha 3 saat yol, birkaç hafta kalacak olduktan sonra bir şey farketmiyor. Çağırın anneniz gelsin.

Merhaba arkadaşlar. Ben eşim öğretmeniz ve 11 aylık bebeğimize ikimiz dönüşümlü bakıyoruz hamd olsun. Kızım 5 aylıkken tayinimiz çıktı ve ortam yeni olduğu için hiçkimseyi tanımıyorduk ve bakıcı ayarlayamadık güvenemedik. Maddiyattan dolayı da ücretsiz izin alamadım. Şimdi kv 2 saatlik mesafede oturuyor. Ve ben istiyorum ki arada bir gelsin 1-2 hafta bizde kalsın yardımcı olsun. Ama maalesef gelmiyor. Sebebi tansiyon hastası yol fobisi var başı çok ağrıyor. Benim annemse 5 saatlik mesafede ve babam emekli yaşlı olduğu için gelemiyor. (Ayrıca annemde vertigo hastası.) babamı yalnız bırakamıyor. Ama yinede 2 kere geldi. Birinde 1 hafta diğerinde 15 gün kaldı ve sağolsun yardımcı oldu. Kv de 2 kere geldi birinde 3 gün diğerinde 6 gün kaldı. Bunlardada zorunlu geldi eşim hastalandı ben çağırdım mecburen. Ama ben hastalandığımda gelmedi. En son 15 tatilde biz gittik kv ye. Bende gelmesini bekliyorum ve içten içe kırılıyorum. Evet gelmek zorunda değil ama ilk ve tek torunu ne bileyim insan arada bir gelir. Hani rahatsız kadın onu da anlıyorum ama yinede bekliyorum işte. Siz ne düşünüyorsunuz... gelen yorumlardan sonra düzenleme yapmak istiyorum: 2 kere bakıcı tuttuk olmadı. Ayrıca kv sürekli gelsin kalsın demiyorum arada hasta olduğumuzda felan yardımcı olsun istiyorum. Ve kv sürekli hasta değil.

konu sahibi tüm yorumları ve verdiğin cevapları okudum. ben diyorumk senin sorunun fazla duygusalsın ve koskoca öğretmen olmuşsun ama kafanın içinde bağımsızlığını oturtamamışsın. iki lafından birisi hasta felan oluyoruz zor oluyor insan bekliyor. beklemeyeceksin arkadaşım. evli barklı çocuklu meslekli koskoca insansın. senin annen seni kv kocanı büyütmüş iş güç sahibi etmiş evlendirmiş. ne annen ne kv sana gelip eşin uyurken çocuğuna bakıp ev işi yapmayacak. yaşlı insanlar bundan sonra kendisi için yaşayacak. sen de hasta mı oldun? aslanlar gibi çorbanı bitki çayını içip iyileşeceksin. kv sadece canı isterse torun sevmeye gelecek sen sev yada sevme yaşına hürmeten idare edeceksin. 2 saatlik yol az mı yaşlı başlı kadını size baksın ilgilensin diye bekliyorsun? sözüm buradan herkese kimse kimseyi çocuğuma baksın evimi idare etsin diye evinden kopartmasın. kendi çocugu bile olsa 1 hafta 15 gün başkasının evinde kalnmaz. insan evini düzenini özler sinir stres yapar. ayrıca iki öğretmensiniz küçük yerde yaşıyorsunuz maddiyat konusunda sıkıntınız olmamalı. tutun bir bakıcı. internette milyon ayrı bakıcı bulma sitesi var. bu beklenti dolu needy hallerden de kurtulun.

Aslında sanırım siz hastalık zamanı veya bazı özel durumlarda destek olsunlar istiyorsunuz. Bence de olsa çok iyi olur, ama olmuyorsa bir şey diyemezsiniz.

Ben de salgın hastalık zamanı oğlumu kreşe göndermek istememiştim, ama gelmemişti. Bir de taşınırken çok zor olmuştu. Bir şekilde halloluyor ama insan ister istemez aklına yazıyor zor zamanda yardım edeni etmeyeni.

Saçma. Torun bakmak için değil sevmek için vardır belli bir yaştan sonra kendilerine anca bakıyorlar.Herkesin kendi düzeni var kimse bozmak istemez sizde kimseye güvenmeden kurmak zorundasınız.Eşinizle bakmanız cok güzel bence. Takılmayın böyle şeylere

Annelere güvenip doğurmadığınıza göre onlar hiç yokmuş gibi hayatınıza yön verip yaşamalısınız.
Herkesin hayatı kendine bakmak istememeleri torunlarını sevmedikleri anlamına gelmez, bana görede büyükler torun bakmaz torun severler. Ailelere bu kadar bel bağlanmamalı.

Valla anne babalarin hic bakmaya mecburiyeti yok! Onlara guvenipmi cocuk getiriliyor dunyaya? Siz rahat calisabilesiniz diye kadin 2 saat yol gelicek evini birakicak, duzenini birakicak ustune ev is yemek cocuk bakicak. Hic kirilip gucenmeyin kimse mecbur degil. Oglunun evide olsa insanin evi gibisi yok..

Yok Estağfirullah kızmadım haklısınız. Yaa bazen gerçekten çok zor oluyor. O zamanlar anne yada kv istiyor insan. Ama Rabbim hastalık vermesin ve kimseye muhtaç etmesin inşallah
Amin inşallah. Ben doğurunca sizi belki daha iyi anlıcağım.ama malesef zorlayamayızki. İnsanın içinde olucak. Zorla torun sevilmez. :( bazı insanın içinde oluyor bazısın da olmuyor.

Back
X