gelmeyen kv

Ayy öyle valla yaranılmıyor gelinlere 2 kere bakıcı deneyimimiz oldu ama olmadı

Merakımdan soruyorum. Çocuk olmasaydı kayınvalidem 2 saatlik mesafeden bana gelmiyor diyecek miydiniz?
Bence o zaman gelse sorun edecektiniz.
Büyük konuşmak istemem ama bende torun bakmam. Kadın zaten hastaymış. Bırakın biraz kafasını dinlesin.

iyi de çocuğa gündüz bakmıyor musunuz

eşiniz neden uykusuz kalıyor ki

yani sabah biriniz öğlen biriniz işe gitmiyor musunuz
Evet öyle ama maalesef kızımız uykuyu sevmiyor pek. Sabah babası bakıyor ve erkenden kalkıyor öğlen ben geldikten sonra 2 gibi uyuyor.

Valla demişliğim var. Çocuktan öncede hiç gelmedi o zaman daha uzakta oturuyorduk. İnsan oğlunu evini merak etmez mi demiştim.

Evet öyle ama maalesef kızımız uykuyu sevmiyor pek. Sabah babası bakıyor ve erkenden kalkıyor öğlen ben geldikten sonra 2 gibi uyuyor.

Ama sonuçta erkenden kalktığı saat sizin işe gittiğiniz saat

eşiniz de o saatte kalkıp işe gidecek normalde başka bir mesleği olsa

çocuğuma bakıcı baktı 7.30 da kalkıp süt sağdım 8 de evden çıktım akşam 7 de eve geldim

bu arada da hali ile uyumadım hiç uykusuz kaldım da demedim

eşiniz de sabah işe gider gibi kalkacak öğlen siz gelinceye kadar da bakacak

anladığım küçük yer mesafe vs de sorun değil zaten

annesi ya da sizin anneniz olunca eşin uyuyup onlar da bebek mi bakacak hani ev işine yemeğe vs yardım ederler de eşiniz öğlene kadar yatsın diye gelmelerine dair beklentiniz biraz garip geldi

hayat meşakkatli çocuk bakımı da öyle

çalışmayan anneler nasıl sabah erkenden o bebek ile kalkıp bebeğe bakıyorsa eşiniz de öyle bakacak işte

yani annesi çalışmayan bebekler de öğlene kadar yatmıyor ki ya da bebek bakmayan babalar da öğlene kadar yatmıyor erkenden kalkıp işe gidiyor

dönüşümlü bebek bakabilmenin yarım gün de olsa evde olabilmenin kıymetini bilin çocuğunuzun olduğu şu aşamada

Valla demişliğim var. Çocuktan öncede hiç gelmedi o zaman daha uzakta oturuyorduk. İnsan oğlunu evini merak etmez mi demiştim.
İşte bu söylemleriniz gelmediği için.sürekli gelse farklı olabilirdi düşünceleriniz.
ben sizi anlıyorum yoruluyorsunuz ama maalesef şartlarınız bu.
çocuk sizin çocuğunuz.planlarınızı bu doğrultuda yapın ve asla beklenti içine girmeyin

Hastalık vs olmasa bile gelmesini beklemeniz çok absürd.

Gelse de ayrı dert zaten, giyimine uykusuna beslenmesine her şeye kendi kuralını uygular haliyle, artık devir değişti neden kabil edesiniz böyle bir şeyi.

Uykunsorunu varsa eşinizin yapacak bir şey yok, çocuk onun da çocuğu.

Çoooooookkk teşekkür ederim. Valla doğru söze ne denir ki. Bunları aynen eşime söylücem. İçimi rahatlattınız şu an. Allah razı olsun. Bide bu beklentiye girmemeyi nasıl başarıcam

Aynen öyle sık gelse zaten bende istemezdim. Gerçektende gelse her şeye karışır kızımla ilgili. İşte beklentiye girmemeyi nasıl başarabilirim

Çoooooookkk teşekkür ederim. Valla doğru söze ne denir ki. Bunları aynen eşime söylücem. İçimi rahatlattınız şu an. Allah razı olsun. Bide bu beklentiye girmemeyi nasıl başarıcam

beklentiye girmemeye dair tek bir cümlem vardır

benim hayat mottum budur genelde yazarım burada da

"bu hayata yalnız geldik yalnız gideceğiz"

her şeyimi kendim yaparım kimseden ne beklentiye girer ne hayal kırıklığına uğrarım

Evet yaa en güzeli sizin yaptığınız. Bende öyle yapacam inşallah

Öyle yaa çooookkk şükür. Allah razı olsun
eşim ve benim sizin gibi çalışma saatlerimiz olsa asla çocuk için düşünmem.
düşünmememin sebeplerinden biri de şuan çocuğuma kendim bakacak olamamam.
çünkü işten eve geldiğimde bir başkasının bana bugün anne dedi,ya da bugün adım attı demesini istemiyorum.
istiyorum ki ben şahit olayım ilk kez bunlara.
şartlar uygun hale gelene kadar da düşünmüyorum.
şanslısınız,kıymetini bilin

Cagirmazdim ben o kadar.

Ogretmen ciftlerin cogu oyle yapiyor.bizim okuldada var 2yasinda kizlari var.birlikte bakiyorlar.hem cocuk anne baba ilgisiyle büyüyor.hemde siz maddi olarak bakiciya manevi olarak büyüklere ihtiyac duymadan cocugunuzu kendiniz buyutuyorsunuz.kaynanan gelse ve kalsa inan bu gunlerini mumla ararsin

Çoookkk şükür öyle sağolun. Bizde eşimle bunları söyleyip şükrediyoruz ama uykusuzluk çok zor. Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı bir zamanda olur bebişiniz

Gelmeyen kayınvalide candır yahu :)) kadın ne güzel uzak duruyor, karışsa etse daha mı iyi? Hem eşinizle dönüşümlü bakabiliyormuşsunuz, ne güzel. Ha bakamasanız ve zorda olsanız anlarım ama.. Öyle gelip de uzun uzun kalmasını ya da yardım etmesini gerektirecek bir durum göremedim ben.

Teşekkür ederim

Arada kız eşim yada ben hasta olunca çok zor oluyor uykusuzluk cabası. İşte arada gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…