- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
benim kv lerde gelmiyor ama ben size nazaran şanslıyım hem bakıcı buldum hem bu eksikliği aramıyorum şükür:)Merhaba arkadaşlar. Ben eşim öğretmeniz ve 11 aylık bebeğimize ikimiz dönüşümlü bakıyoruz hamd olsun. Kızım 5 aylıkken tayinimiz çıktı ve ortam yeni olduğu için hiçkimseyi tanımıyorduk ve bakıcı ayarlayamadık güvenemedik. Maddiyattan dolayı da ücretsiz izin alamadım. Şimdi kv 2 saatlik mesafede oturuyor. Ve ben istiyorum ki arada bir gelsin 1-2 hafta bizde kalsın yardımcı olsun. Ama maalesef gelmiyor. Sebebi tansiyon hastası yol fobisi var başı çok ağrıyor. Benim annemse 5 saatlik mesafede ve babam emekli yaşlı olduğu için gelemiyor. (Ayrıca annemde vertigo hastası.) babamı yalnız bırakamıyor. Ama yinede 2 kere geldi. Birinde 1 hafta diğerinde 15 gün kaldı ve sağolsun yardımcı oldu. Kv de 2 kere geldi birinde 3 gün diğerinde 6 gün kaldı. Bunlardada zorunlu geldi eşim hastalandı ben çağırdım mecburen. Ama ben hastalandığımda gelmedi. En son 15 tatilde biz gittik kv ye. Bende gelmesini bekliyorum ve içten içe kırılıyorum. Evet gelmek zorunda değil ama ilk ve tek torunu ne bileyim insan arada bir gelir. Hani rahatsız kadın onu da anlıyorum ama yinede bekliyorum işte. Siz ne düşünüyorsunuz...
Üstüne söylenecek söz yok ki.Hani rahatsız kadın onu da anlıyorum ama yinede bekliyorum işte. Siz ne düşünüyorsunuz...
Çok güzel yazmışsınız aynen beklentiyi sıfırlamam lazım. Ama nasıl. Bide 2 kere bakıcı deneyimimiz oldu biraz çevreyi tanıdıktan sonra ama olmadı bakıcılardan biri yapamayacam diyip vazgeçti. Diğeride eşimin ders programından dolayı olmadıasla beklentiye girme
hastaya çocuk da emanet edilmez
tansiyon stres ile yükselir
başkasının evinde emanet çocuk bakarken de o tansiyon yükselir
aradan kaç ay geçmiş bakıcı arayın olmuyorsa da dönüşümlü bakmaya devam edin
bakarım deyip de sizi yarı yolda bırakmamış ki
neden gelip baksın bir de gün vs saymışsınız şu kadar geldi vs vs diye
beklentiyi sıfırlayın ki huzurlu olun
Şuan görev yaptığımız yer köy gibi bir yer. Annem ilkinde babamla geldi ama babam aşırı bunaldı kalamadı o yüzden ikincide annem tek geldi. Ama haftaya ikiside gelecek inşallahbir de babanız da gelsin anneniz neden onu bırakıyor ki
annem babamı bırakıp gelmez gelecekse onu da getirir ya da 2-3 günlük bir yere gider en fazla
anne babanız arada gelip 15 gün kalsın baksınlar bebeğe de size de yardım etsinler
zaten Haziran a da bir şey kalmadı ama seminer döneminde daha çok bakım ihtiyacı olabilir eşinizle saatler çakışabilir
Haklısın ne diyeyimSenin iki saat uzakliktaymis, benimki yarim saatlik yoldan gelmedi. Ise yeni baslamistim, cocuk daha bebek. 40 derece atesi var, benim icim icimi yiyor. Zaten cuma günüydü sadece yarim gün bakacakti, yani ben gidip 12 de isten cikinca alacaktim. Ben carsiya gezmeye cikicam bakamam dedi. 5 dakika sonra yine aradi bebek arabasinda yanimda götürürüm gezmeye dedi.
İlaçlarını düzenli kullanınca iyi oluyor geneldeGelebilecek olsa bile hasta kişiye çocuk emanet edilmez
Haklısın ne diyeyim
Aynen öyle haklısınız. Çocuktan önce hiç gelmedi zaten. Ama severim kv iyi kadındır o yüzden gelmesini istiyorum. Eşim çok bunalıyor uykusuz kalıyor arada gelse iyi olur eşim içindeŞimdi şöyle söylemek istiyorum.sözüm genel.şahsınıza değil.
çocuk yokken kayınvalide sürekli geliyor,şu kadar kalıyor bir sürü laf edilir.çocuck olup bakılamayınca aman gelmiyor,gelse de baksa ne olur.
işte böyle olmaz.
hastaysa emanet etmeyiniz.çocucğu kendinize doğurdunuz,kayınvalideye ve ya anneye değil.
şahsi fikrim anneanne babaanne torunlarını sevmek için gelsinler,bakmak için değil.
zaten dönüşümlü bakıyormuşsunuz.böyle devam edin.bu arada da bakıcı bulursunuz.
zaten zorla yapılacak işten de hayır gelmez
Aynen öyle haklısınız. Çocuktan önce hiç gelmedi zaten. Ama severim kv iyi kadındır o yüzden gelmesini istiyorum. Eşim çok bunalıyor uykusuz kalıyor arada gelse iyi olur eşim içinde
Evet gelmek zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?