gelmeyen kv

Arada kız eşim yada ben hasta olunca çok zor oluyor uykusuzluk cabası. İşte arada gelsin istiyorum

Öyle tabii ki zorlukları da vardır mutlaka. Özellikle hastalık dönemlerinde zor olur. Ama gene de boşverin, gelmemesinin tadını çıkarın. Gelip huzurunuzu bozmasından, düzeninize karışmasından vs iyidir sonuçta.

Arada kız eşim yada ben hasta olunca çok zor oluyor uykusuzluk cabası. İşte arada gelsin istiyorum

eşin çok mu geç yatıyor

yani olağan çalışma şartlarında insanlar 7 de kalkıyor 8 de kalkmak lüks

istanbulda kalkma saati 6

Bursa da liseler derse 7.45 te başlıyor

ikili eğitim olan ilkokullar da 7.30 da

kalktık bindik gittik demen için en geç 6.30 da kalkmak lazım

eee bebek de o saatten erken kalkmaz çoğunlukla

eşinde uykusunu ona göre ayarlasın uykusuz kalmasın akşam 11 de yatsın mesela

+1

valla gelmiyorlar. ben en çok anneme kırılıyorum bu konularda. oğlum hastaydı annem ben eve gidicem dedi az yarım gün bak dedim izin alıp gelirim dedim oralı olmadı. çocuğu kreşe yolladım o halde.
ne kadar az beklenti o kadar iyi.

Dönüşümlü baktığınız için ihtiyacınız olmadığını düşünüyordur belkide. Siz içten içe kırılıyorsunuz ama o belki bunun farkında bile değildir. Birde hasta olduğu için gözüde kesmiyor olabilir. Anlayışla katşılayıp beklenti içine girmemelisiniz.

tansiyon hastası
yol fobisi var
başı çok ağrıyor
şahsen bende de bunlar olsa ben de gelmezdim
bi de yaşlanmışssın çocuk mu bakıcaksın bu dertlerle öyle düşün
şahsen ilerde kimsenin çocuğuna bakmam ben
bana güvenip yapmasınlar
tayin isteğe bağlı mı yapıldı
beklentiye girmeyin hiç üzülmeyin
bakıcı tutun eğer ücretsiz izne ayrılamıyorsanız
brans öğretmeniyseniz 21 saat derse girip ders programınızı hafifletebilirsiniz

gelmemesi daha hayırlı.

Bakici en guzel cozum ama cok dikkatli olun. Ayda 10 gun ve daha fazla gelenler icin sigorta zorunlu.ben dolandirildim.kendisi 50 yasinda bir bayandi ve o gune kadar hic sigortasi yatmadigi icin gununu doldurup emekli olma sansi yoktu.o yuzden bana sigorta istemem sen parayi bana ver dedi ve herkes 600 700 tl maas verirken ben 1100 tl. Maas verdim. 3 yil sonunda isten cikti ve sigorta davası acti su an 25bin tl verirsem davayi geri çekeceğini soyluyor. Vermezsem sgk daha cok ceza kesecek. Yaptigim iyilikleri saymakla bitmez 100 tl den asagi hediye almazdim ekolden kazak polaristen canta evine hali aldim 700 tl 12 ay taksit odedim. Haram zikkim olsun allah sorsun

Kimseye guvenilmiyo. Keske sgk yapsaymissiniz. Parani almissin zaten daha ne davasi?

2 saat mesafede demişsiniz benim kayınvalidem yürüyerek 10dakika mesafede oturuyor. Oğlum 19.ayını bitirdi, doğumumdan bugüne kadar bana misafirlerimle dahil geldiği 10 etmez :) bırak oğluma bakmak için gelmesini, azıcık işim var diyerek bırakma şansım dahi olmadı. Başta çok sıkıyordum canımı çünkü keyfi olarak eltimin bebeğine bakıyordu. Çalışan biri olmasına rağmen iş yerinde dahi eltimin bebeğine baktığını bilirim, toplantısını ona göre ayarladığını bilirim. Biz ise dış kapının dış mandalı muamelesi görüyoruz :) hastaneye gitmek için bile hani en fazla 2 saat için bile bırakamam, hep işi vardır. Rica etsem yarım ağız bırak der, tabii onu mecbur bırakmışım gibi hissederim hep ve bırakamam. Dediğim gibi başta sıkıyordum canımı, bakabilecekken ve de diğer torununa bakıyorken sadece ihtiyacım olduğu anda destek olmamasına kızıyordum -hani insan beklenti içerisine giriyor ister istemez- ama artık takmıyorum. Kendi yağımızda kavruluyoruz çok şükür.
Boşversene içlerinden gelmeyen destek için kimseye yalvarmaya değmez. Ben baksın istemiyorum, ihtiyacım olduğunda destek görmek istiyorum sadece, sonuçta yakın oturuyoruz ama.. Varsın yorucu olsun, büyüyecekler elbet bu çocuklar. Büyüdükçe de işlerimiz kolaylaşacak. Karı koca birbirimize yetiyoruz. Ben bi işim varken, desteğe çok ihtiyacım varken ve bunaldığım anda varsay ki (allah hayırlı uzun ömür versin tabii) vefat etti diyorum kendi kendime :) kendi annemden de desteğim çok yok, kendinin kemik rahatsızlığının üstüne bir de hasta yaşlılar var başında.. Ama gene de elinden geldiğinde destek olur, hakkını yiyemem ama çok yakın değilim maalesef anneme ve istanbul trafiğine de takılırsam anneme bazen 2 saat sürüyor gitmem..
Hastaneyi, kuaförü falan geçtim oğlumu bırakacak kimsem olmadığından işim gereği mecburen şantiyeye götürmüşlüğüm var, düşün.. O zaman bile gönülsüzdü, mırın kırın etmişti babannesi.. Toplantım var, o bu gelecek, akşama doğru getirmisin vs demişti ama ben o saate kalamazdım çünkü acil gitmem gerekiyordu. Annem de hastanedeydi, mecbur ana oğul gitmiştik. Şantiyedekiler arabada oğlumu oyalamışlardı. Üstüne bir de eşim bunu ona anlattığında dalga geçer gibi toplantısının iptal olduğunu, görüşmeye geleceklerin de gelmediğini anlatmıştı bize.. Bazı konuları okuyunca gelip canımı sıkacağına gelmeyip canımı sıksın diyorum, gerçekten insanların yaptıkları yapmadıklarından daha çok can yakıyor çünkü. Kocan yanında ya boşver, kimsen olmasa da allah bi kolaylığını veriyor. Ve de düşün siz şanslısınız, eşinle dönüşümlü bakabiliyorsunuz :)

anne ile kayınvalide eşit zamanlarda gelmiş ama kayınvalideye kırılıyorsunuz, yani kırılacaksanız ikisine kırılın yada anlayış gösterecekseniz ikisine anlayış gösterin. ben de hasta ve yaşlı olsam sanırım gitmezdim, ne annelerimiz ne kayınvalidelerimizin böyle bir sorumluluğu yok, heves ederlerse gelirler ama gelmiyorlar diye kırılma hakkımız yok bence.

EŞim geç yatıyor maalesef. Kız da gece uyanıyor eşimde uyanıyor. Bu arada diş çıkarıyor. Ondan huzursuz biraz

İnanmıyorum yaa Allah yardımcınız olsun. Sağolun uyardığınız için

bnm kv geleyim bakayim diye cok soyledi hatta bizim oturdugumyz sehire tasinmaya kalkti bn hic orali olmadim, yardimini istemedim.
bu uykusuz gunleriniz gecici,azcik sIkin disinizi,3 yasinda tamamen duzene girer gece uykusu.
ayrica kadina darilmayin, tansiyon hastaligi hic kolay degil, bi anda tepetaklak oluyor dengeleri, hic yardim filan beklemeyin.

Gelmek zorunda değil , beklentiyi minimuma indirip üzülmekten vazgeçmelisin. Hastaymış üstelik, kendine zor yetiyordur, küçücük bir bebekle nasıl ilgilensin? Bakıcı işi de zor evet ama çevrende muhakkak yardımcı olabilecek birileri vardır .sana göre daha uzun süre o çevrede yaşamış arkadaşlarından yardım isteyebilirsin bu konuda .muhakkak tanıdıkları yada tanıdıklarının tanıdıkları vardır . İşin zor ,Allah yardımcın olsun!

Sizi anlıyorum bakıcıya emanet etmek yerine KV daha iyi daha gönülden bakar. Ama herkesin düzeni var emim torununu çok seviyordur ama mecbur değil belki böyle bir sorumluluk ona zor gelebilir. Bunu yansitipta hiç huzursuz olmayin hepinizde. Mecburen bakıcı lazım size yada kreş. Çalışan annelere Allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…