- 13 Mart 2015
- 4.410
- 8.175
- 358
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Arada kız eşim yada ben hasta olunca çok zor oluyor uykusuzluk cabası. İşte arada gelsin istiyorum
Arada kız eşim yada ben hasta olunca çok zor oluyor uykusuzluk cabası. İşte arada gelsin istiyorum
+1asla beklentiye girme
hastaya çocuk da emanet edilmez
tansiyon stres ile yükselir
başkasının evinde emanet çocuk bakarken de o tansiyon yükselir
aradan kaç ay geçmiş bakıcı arayın olmuyorsa da dönüşümlü bakmaya devam edin
bakarım deyip de sizi yarı yolda bırakmamış ki
neden gelip baksın bir de gün vs saymışsınız şu kadar geldi vs vs diye
beklentiyi sıfırlayın ki huzurlu olun
Merhaba arkadaşlar. Ben eşim öğretmeniz ve 11 aylık bebeğimize ikimiz dönüşümlü bakıyoruz hamd olsun. Kızım 5 aylıkken tayinimiz çıktı ve ortam yeni olduğu için hiçkimseyi tanımıyorduk ve bakıcı ayarlayamadık güvenemedik. Maddiyattan dolayı da ücretsiz izin alamadım. Şimdi kv 2 saatlik mesafede oturuyor. Ve ben istiyorum ki arada bir gelsin 1-2 hafta bizde kalsın yardımcı olsun. Ama maalesef gelmiyor. Sebebi tansiyon hastası yol fobisi var başı çok ağrıyor. Benim annemse 5 saatlik mesafede ve babam emekli yaşlı olduğu için gelemiyor. (Ayrıca annemde vertigo hastası.) babamı yalnız bırakamıyor. Ama yinede 2 kere geldi. Birinde 1 hafta diğerinde 15 gün kaldı ve sağolsun yardımcı oldu. Kv de 2 kere geldi birinde 3 gün diğerinde 6 gün kaldı. Bunlardada zorunlu geldi eşim hastalandı ben çağırdım mecburen. Ama ben hastalandığımda gelmedi. En son 15 tatilde biz gittik kv ye. Bende gelmesini bekliyorum ve içten içe kırılıyorum. Evet gelmek zorunda değil ama ilk ve tek torunu ne bileyim insan arada bir gelir. Hani rahatsız kadın onu da anlıyorum ama yinede bekliyorum işte. Siz ne düşünüyorsunuz...
gelmemesi daha hayırlı.Merhaba arkadaşlar. Ben eşim öğretmeniz ve 11 aylık bebeğimize ikimiz dönüşümlü bakıyoruz hamd olsun. Kızım 5 aylıkken tayinimiz çıktı ve ortam yeni olduğu için hiçkimseyi tanımıyorduk ve bakıcı ayarlayamadık güvenemedik. Maddiyattan dolayı da ücretsiz izin alamadım. Şimdi kv 2 saatlik mesafede oturuyor. Ve ben istiyorum ki arada bir gelsin 1-2 hafta bizde kalsın yardımcı olsun. Ama maalesef gelmiyor. Sebebi tansiyon hastası yol fobisi var başı çok ağrıyor. Benim annemse 5 saatlik mesafede ve babam emekli yaşlı olduğu için gelemiyor. (Ayrıca annemde vertigo hastası.) babamı yalnız bırakamıyor. Ama yinede 2 kere geldi. Birinde 1 hafta diğerinde 15 gün kaldı ve sağolsun yardımcı oldu. Kv de 2 kere geldi birinde 3 gün diğerinde 6 gün kaldı. Bunlardada zorunlu geldi eşim hastalandı ben çağırdım mecburen. Ama ben hastalandığımda gelmedi. En son 15 tatilde biz gittik kv ye. Bende gelmesini bekliyorum ve içten içe kırılıyorum. Evet gelmek zorunda değil ama ilk ve tek torunu ne bileyim insan arada bir gelir. Hani rahatsız kadın onu da anlıyorum ama yinede bekliyorum işte. Siz ne düşünüyorsunuz...
Bakici en guzel cozum ama cok dikkatli olun. Ayda 10 gun ve daha fazla gelenler icin sigorta zorunlu.ben dolandirildim.kendisi 50 yasinda bir bayandi ve o gune kadar hic sigortasi yatmadigi icin gununu doldurup emekli olma sansi yoktu.o yuzden bana sigorta istemem sen parayi bana ver dedi ve herkes 600 700 tl maas verirken ben 1100 tl. Maas verdim. 3 yil sonunda isten cikti ve sigorta davası acti su an 25bin tl verirsem davayi geri çekeceğini soyluyor. Vermezsem sgk daha cok ceza kesecek. Yaptigim iyilikleri saymakla bitmez 100 tl den asagi hediye almazdim ekolden kazak polaristen canta evine hali aldim 700 tl 12 ay taksit odedim. Haram zikkim olsun allah sorsun
EŞim geç yatıyor maalesef. Kız da gece uyanıyor eşimde uyanıyor. Bu arada diş çıkarıyor. Ondan huzursuz birazeşin çok mu geç yatıyor
yani olağan çalışma şartlarında insanlar 7 de kalkıyor 8 de kalkmak lüks
istanbulda kalkma saati 6
Bursa da liseler derse 7.45 te başlıyor
ikili eğitim olan ilkokullar da 7.30 da
kalktık bindik gittik demen için en geç 6.30 da kalkmak lazım
eee bebek de o saatten erken kalkmaz çoğunlukla
eşinde uykusunu ona göre ayarlasın uykusuz kalmasın akşam 11 de yatsın mesela
İnanmıyorum yaa Allah yardımcınız olsun. Sağolun uyardığınız içinBakici en guzel cozum ama cok dikkatli olun. Ayda 10 gun ve daha fazla gelenler icin sigorta zorunlu.ben dolandirildim.kendisi 50 yasinda bir bayandi ve o gune kadar hic sigortasi yatmadigi icin gununu doldurup emekli olma sansi yoktu.o yuzden bana sigorta istemem sen parayi bana ver dedi ve herkes 600 700 tl maas verirken ben 1100 tl. Maas verdim. 3 yil sonunda isten cikti ve sigorta davası acti su an 25bin tl verirsem davayi geri çekeceğini soyluyor. Vermezsem sgk daha cok ceza kesecek. Yaptigim iyilikleri saymakla bitmez 100 tl den asagi hediye almazdim ekolden kazak polaristen canta evine hali aldim 700 tl 12 ay taksit odedim. Haram zikkim olsun allah sorsun
Gelmek zorunda değil , beklentiyi minimuma indirip üzülmekten vazgeçmelisin. Hastaymış üstelik, kendine zor yetiyordur, küçücük bir bebekle nasıl ilgilensin? Bakıcı işi de zor evet ama çevrende muhakkak yardımcı olabilecek birileri vardır .sana göre daha uzun süre o çevrede yaşamış arkadaşlarından yardım isteyebilirsin bu konuda .muhakkak tanıdıkları yada tanıdıklarının tanıdıkları vardır . İşin zor ,Allah yardımcın olsun!Merhaba arkadaşlar. Ben eşim öğretmeniz ve 11 aylık bebeğimize ikimiz dönüşümlü bakıyoruz hamd olsun. Kızım 5 aylıkken tayinimiz çıktı ve ortam yeni olduğu için hiçkimseyi tanımıyorduk ve bakıcı ayarlayamadık güvenemedik. Maddiyattan dolayı da ücretsiz izin alamadım. Şimdi kv 2 saatlik mesafede oturuyor. Ve ben istiyorum ki arada bir gelsin 1-2 hafta bizde kalsın yardımcı olsun. Ama maalesef gelmiyor. Sebebi tansiyon hastası yol fobisi var başı çok ağrıyor. Benim annemse 5 saatlik mesafede ve babam emekli yaşlı olduğu için gelemiyor. (Ayrıca annemde vertigo hastası.) babamı yalnız bırakamıyor. Ama yinede 2 kere geldi. Birinde 1 hafta diğerinde 15 gün kaldı ve sağolsun yardımcı oldu. Kv de 2 kere geldi birinde 3 gün diğerinde 6 gün kaldı. Bunlardada zorunlu geldi eşim hastalandı ben çağırdım mecburen. Ama ben hastalandığımda gelmedi. En son 15 tatilde biz gittik kv ye. Bende gelmesini bekliyorum ve içten içe kırılıyorum. Evet gelmek zorunda değil ama ilk ve tek torunu ne bileyim insan arada bir gelir. Hani rahatsız kadın onu da anlıyorum ama yinede bekliyorum işte. Siz ne düşünüyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?