gelmeyen kv

Tayin zorunlu doğu görevi. 2 kere bakıcı deneyimimiz oldu ama olmadı. Zaten eşimde bende 18 saat derse giriyoruz. Teşekkür ederim cevabınız için

Allah yardımcınız olsun kolaylık versin. İşte eşim çok yoruluyor tartışmalarımız artıyor. Ama idare ediyorum ne bileyim zor

Sonucta gelmek ve torun bakmak zorunda degil.
Cocuklarini buyutmus ve sirasini savmis ben olsam ben de istemem o yasta torun bakmak.
Hem hasta oldugunu soyluyorsunuz nasil emanet edeceksiniz cocugunuzu?
Bence beklentiye girmeyin. Kv nin gelip surekli burnunuzun dibinde olmasi daha kotu bence.

Başlığı okudum dedim hayalim de ki KV gelmiyor sona hüsran işe yaradığı için gelmiyor işe yaramasaydı her gün gelirdi maalesef umursamıyorlar! Benim de hep öyle olur genel de işim olunca hepsi arazi oturmaya çağırsam hiç reddetmez ama

Valla benimki alt katimda oturuyor daha hamile kalmadan biz senin çocuğuna bakamayiz çık işten bak dediler acik acik... Seninki hasta ve uzak en azından benim baya bi küsmem bozulmam gerek bu durumda çocuk sevmiyorsa demek ki yapacak bişi yok ya bakıcı ya dönüşümlü bakış...

2 ogretmen rahatlikla bakici tutabilir siz bedeva yasamak istiyorsunuz baska seylerden kisip bakici tutun

Ilk cocuguma kayinvalidem bakti 3 sene. Sabah 8 oglen 11.40 arasi. Bakti demek bile komik 3 saatligine gezmeye gider gibi goturup hemen aliyorduk haftanin 4 gunu.
Yasadigim bu sehre hic alisamadim (esimin memleketi) hep gitmek istedim ama esim sirf cocuk icin istemedi, baskasina baktiramam dedi.
Simdi tekrar bebegim oldu ve esim bakici baksin istiyor tabiki ben de.
Kayinvalidem kendisine baktiracagimizi düşünüyormuş,bakici fikrimizi soyleyince kadinin yüzünde güller acti.
Evet bakmasini istemiyordum ama dedigin gibi insan bekliyor. Ben de bakabilirdim aslinda desin, ben de gerek yok anne seni yormayalim daha fazla diyeyim falan...
Yani gönülsüz yenen astan hayir gelmez. Ben goturup bak desem bakar ama kadin istemiyor cok belli.
O yuzden diretmenim anlami yok.
Sen de bekleme bosver.
Esinle donusumlu bakabilmeniz buyuk nimet,oldugu yere kadar devam ettirin.

Bu kadın hasta diyenler acaba hep anlayışlı mı kendi kv karşı da yok başına birşey gelir falan... oda keyfinden çalışmıyor herhalde ne var 1hafta baksa niye hepiniz KV ci oldunuz

Bu kayınvalideler de gelse ayrı suç, gelmese ayrı suç Haksızsınız ayrıca, kadın hasta haliyle çocuğunuza bakmak zorunda değil...

2 ogretmen rahatlikla bakici tutabilir siz bedeva yasamak istiyorsunuz baska seylerden kisip bakici tutun
Ne kadar saçma bir yorum olmuş sizin ki. Ne demek bedava yaşamak. Başka şeylerden kısmadığımızı nerden biliyorsun. Ayrıca 2 kere bakıcı bulduk olmadı. Hem ben sürekli gelsin demiyorum arada hasta olduğumuzda yardımcı olsun istiyorum. Lütfen bir daha yorum yapmayın.

Bu kayınvalideler de gelse ayrı suç, gelmese ayrı suç Haksızsınız ayrıca, kadın hasta haliyle çocuğunuza bakmak zorunda değil...
Tabiki bakmak zorunda değil. Zaten sürekli baksın demiyorum. Arada hasta olduğumuzda yardımcı olsun istiyorum. Ayrıca sürekli hasta değil.

H
haklısınız zaten çok şükrediyoruz sadece arada hasta felan olunca zor oluyor insan biraz destek istiyor

Tabiki bakmak zorunda değil. Zaten sürekli baksın demiyorum. Arada hasta olduğumuzda yardımcı olsun istiyorum. Ayrıca sürekli hasta değil.
Bence sen haklısın bunu kayın validene de söyle hem herkes bakıcı ya bırakamayan bilir ona da çok güvenmek lazım allah kolaylık versin canım biraz büyüt kıreşe ver yapacak birşey yok !

Valla sırf anneme kayananama emanet etmiyim ben büyütüyim diye 5 sene çocuk yapmadım. İnsan kendine güvenicek çocuk yaparkem planlamak lazım. Hamileyim 40 ıma kadar biri lazım hiç anlamıyorum bebek bakımından. Kaynanam düşük ihtimalimde dahil olmak üzere bir kere aramadı gelmedi. Eşimle kavgalı ve ben buna bile alınmıyorum. Kendi başımın çaresine kendim bakacağım mecbur. Annemlede konuşmuyorum. Yani kimseye güvenip çocuk yapılmaz. Lütfen kızmayın ama beklentiyede girmeyin. Hasta sonuçta kadın. Benimkiler taş gibi ama daha çocuğun adı geçerken eskiden bakmam derdi. Bakmazda zaten çok titiz. Ve üstelik benimkininde tek torunu olucak. Beklentinizi sıfıra indirin bence ve apartmanda birini bulmaya soruşturmaya başlayın yaşlı emekli farketmez. Vardır güvenilir birileri.

Tabiki kimseye güvenerek çocuk yapmadım. Apartmandan buldum bir teyzeyi anlaştık sonra ben yapamayacam dedi vaz geçti. Başka birini bulduk o da olmadı. Yine araştırıyoruz. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…