Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

In

Insallaj degildir yumurtaladirda bebis yaparsin canim. Bi google amcadan arastir hos oda kk ya yonlendiriyor zaten ama olsun insallah guzel seyler olur senin icin canim biizim icinde tabiiiii

inşallah canım Allah isteyen herkese çok bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Ayyyy cok sevdim allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen biz aciz kullarin basina

Aminn canim çok teşekkür ederim . inşallah sağlıkla kucaklarim . bu öyle önemli ki yasadiklarim surekli aynı noktaya çıkarıyor . hamile kalmakla asla bitmiyor inşallah nasip olur hepimize een Güzelleri . kendim için istedigimi her zaman her şuanda ibadetimde sizler iiçinde istiyorum Rabbim kabul buyursun

kuzum bu testleri sen bikaç gündürmü yapıyosun?? adetine 3 gün kalmış ve gittikçe koyulaşıyor, hamiş olmayasın.. genelde adete yaklaştıkça iyice silikleşiyo bu testlerde ondan şeyettim

kuzum bu testleri sen bikaç gündürmü yapıyosun?? adetine 3 gün kalmış ve gittikçe koyulaşıyor, hamiş olmayasın.. genelde adete yaklaştıkça iyice silikleşiyo bu testlerde ondan şeyettim

yok canım değilimdir herhalde gebelik testi yaptım negatif çünkü. 5gündür yapıyorum işte yaptıklarımın hepsi bunlar büyük ihtimal geç yumurtlamadır diye düşünüyorum

yok canım değilimdir herhalde gebelik testi yaptım negatif çünkü. 5gündür yapıyorum işte yaptıklarımın hepsi bunlar büyük ihtimal geç yumurtlamadır diye düşünüyorum

hmm anladım canım, o vakit çalışmalara devam..

Günaydın kızlar ben bugün nezle oldum ya dün gece direndim hiç ilaç içmedim hastanede olmama rağmen bugün bat a 7 gün var test yaptım negatif çıktı büyük hüsran ilaç içeceğim artık bu negatifler yok mu bu negatifler umut düşmanı

canım benim tebrik ederim öncelikle,yüreğini karartma rabbim inşallah güzel sorunsuz bi hamilelik sonucu sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin.. sen elinden geleni yapıp dr.ların tavsiyelerine uyacaksın gerisi allah'ın takdiri eğer olacaksa zaten önüne geçemezsin o yüzden kendini yüksek tut bol bol dua et rabbim yanında olacaktır inanıyorum... yüzün gülsün arkadaşım

gınaydın tatalım 7 gun erken ama geç döllenme falanda olabilir bence ümitsiz olma hayırlısı olsunn

günayydıııın iyi haftalar kızlar.ülkemizin gündemi kasvetli yine güzel bir sabah değil ülkemiz için.bugünler artık hiç yaşanmasın diycem olmıcak yaşanacak ya neyseee..ben bugün yine dişçiye gidiyorum kızlar ardından lazere inşallah ikiside son olur haydi görüşürüüüüüzzz

inşallah canımmm hallet işlerini güzel haberler getir

Gunaydin kizlarr suan doktor bekliyorum cocuk olmadigini soylicem ama cok heyecanlıyım sormam gereken seyleri unutucakmisim gbi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…