In
Insallaj degildir yumurtaladirda bebis yaparsin canim. Bi google amcadan arastir hos oda kk ya yonlendiriyor zaten ama olsun insallah guzel seyler olur senin icin canim biizim icinde tabiiiii
Ayyyy cok sevdim allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen biz aciz kullarin basina
30 yada 31 günde bir adet oluyorum aynen öyle oldu sanırım kolmen tedavisi görüyorum ben doktorum ilacın etkisi vücutta kalıyor bu nedenle geç yumurtlama olabilir dedi bende ovulasyon testlerine başladım 2gündür koyu çıkıyor baya bilemiyorum adetimin yaklaşmasının etkisi olabilirmi acaba
kuzum bu testleri sen bikaç gündürmü yapıyosun?? adetine 3 gün kalmış ve gittikçe koyulaşıyor, hamiş olmayasın..genelde adete yaklaştıkça iyice silikleşiyo bu testlerde ondan şeyettim
yok canım değilimdir herhalde gebelik testi yaptım negatif çünkü. 5gündür yapıyorum işte yaptıklarımın hepsi bunlar büyük ihtimal geç yumurtlamadır diye düşünüyorum
hmm anladım canım, o vakit çalışmalara devam..
canım benim tebrik ederim öncelikle,yüreğini karartma rabbim inşallah güzel sorunsuz bi hamilelik sonucu sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin.. sen elinden geleni yapıp dr.ların tavsiyelerine uyacaksın gerisi allah'ın takdiri eğer olacaksa zaten önüne geçemezsin o yüzden kendini yüksek tut bol bol dua et rabbim yanında olacaktır inanıyorum... yüzün gülsün arkadaşımArkadaşlarım canlarımm tüm yazılarınızı okudum maşallah 1 gün girmesem 200 mesajı okumak zorunda kalıyorum :) . bu aralar internetim yoktu ondan giremedim . salı bat günüydü çarşamba annem test aldı ama.hiiic umudum yoktu ki hala soktayim yasadiklarimi bazilariniz biliyor. Hala oglumun acisiyla yaşıyorum uüstüne dusugun verdiği korkular var doktor dusugum için troiddendir demişti degerim yüksek çıkmıştı çünkü . çarşamba testte çıktı inanmadim çünkü benim prolaktinim yüksek yanı süt hormonu . bebek varmış gibi yüksek çıkıyor . cuma yanı dün sabah endokrine gittim kan verdim beta da istedim troid harici çünkü bebeği düşünüyor buda hemen oluyor . öğleden sonra öğrendim ki bebek var inanamıyorum hala çünkü hayal kırıklığıyla geçti hamileliğim doğumum neyse mevzu drama dönüşüyor . velhasıl durum bu çanlar dua edin sağlıklı sihatli hayırlı uzun omurlu olsun . sanki hiç çocuğumla zaman geciremeyecekmisim gibi geliyor . psikolojik olarak çöktüm ayağa kaldırın beni arkadaslarimmm . bu arada az öncrki mevzudan strese girdim gizleyecek hiçbir şeyim yok suç işlemisim gibi imajın verilmesi üzücü ve ayıp nazarimca neyse Allah herkesin hakkından hayır olanı versin
gınaydın tatalım 7 gun erken ama geç döllenme falanda olabilir bence ümitsiz olma hayırlısı olsunnGünaydın kızlar ben bugün nezle oldum ya dün gece direndim hiç ilaç içmedim hastanede olmama rağmen bugün bat a 7 gün var test yaptım negatif çıktı büyük hüsran ilaç içeceğim artık bu negatifler yok mu bu negatifler umut düşmanı
aynııı durum aynıııben her ay hamile olmadığımı düşünüyorum sonra üzülmemek için ama her ay regl olunca boğazıma bir şey düğümleniyor.
inşallah canımmm hallet işlerini güzel haberler getirgünayydıııın iyi haftalar kızlar.ülkemizin gündemi kasvetli yine güzel bir sabah değil ülkemiz için.bugünler artık hiç yaşanmasın diycem olmıcak yaşanacak ya neyseee..ben bugün yine dişçiye gidiyorum kızlar ardından lazere inşallah ikiside son olur haydi görüşürüüüüüzzz
günaydın kızlaar güzel bi hafta olsun,ülkemizin üzerindeki kara bulutlar defolup gitsin artık...
allah kötü haberlerden korusun canım yüreğini ferah tut,dualarını eksik etmeamin canım yaaabenim eşim bide polis sorma hep diken üstündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?