adetini görmüş her ay olduğu gibi ,çok zayıf olduğu için bi belirtisi de olmamış 5.ay karnı belli olunca problem var diye dr. gidiyo şoka a hiç şüphelenmemişmi test yapmamışmı nasıl anlamamış kız
kuzum merak etme geçiyor iğnenin acısıçatlatma iğnesinden sonra çok ağrı sancı çektim hem yeri (göbeğim) sancı yaptı hemde kasıklarım çalışamadım. 3 gün işe gelemedim eşimde izin almış kaplıcalardaydık dün yol yorgunu başıma ağrı girdi sabah kalktım çok berbat bi ağrı mecbur içtim kaç gündr ilk iş günüm o kdr dinlenmeye işede kötü gelme istemedim. hayırlısı artık pişman da oldum dediğin gibi Allaha emanet
şaka gibi ay benımde öyle olsa bi gitsem 3 aylık olsam ay ne güzel oluradetini görmüş her ay olduğu gibi ,çok zayıf olduğu için bi belirtisi de olmamış 5.ay karnı belli olunca problem var diye dr. gidiyo şok
adetini görmüş her ay olduğu gibi ,çok zayıf olduğu için bi belirtisi de olmamış 5.ay karnı belli olunca problem var diye dr. gidiyo şok
kuzum merak etme geçiyor iğnenin acısı
bir kaç gün sürüyor bide halsiz bırakıyor
bende yaşamıştım onları
kızlarr ben öğleden sonra hsg ye gidicem dua edin bana
dualarımız seninle canım benimmm hayırlısı olsun inşallah hakkındakuzum merak etme geçiyor iğnenin acısı
bende yaşamıştım onları
inşallah kuzumcanımsın stres yapma lütfengüzel haberlerle geleceksin gör bak
bende yaşamıştım onları
bende yaşamıştım onları
amin kuşummmmmm inşallahdualarımız seninle canım benimmm hayırlısı olsun inşallah hakkında
canımm dualarımız seninle içini ferah tut dua et bol bol ..Kızlar hastanedyim doktor keseyi goremedi kan verdim şimdi dua edinn bana
Ne güzel yahu, öğren 4 ay sonra dogur hahahaha
şaka gibi ay benımde öyle olsa bi gitsem 3 aylık olsam ay ne güzel olur
haberlerde görmüştüm yabancı bi kadınadetini görmüş her ay olduğu gibi ,çok zayıf olduğu için bi belirtisi de olmamış 5.ay karnı belli olunca problem var diye dr. gidiyo şok
bebişimm çok saollllcanım heme git miss gibi güzel haberlerle gel. stres yapma dualarımız senınle
dualarımız seninleeekuzum merak etme geçiyor iğnenin acısı
bende yaşamıştım onları
dularımız seninle canım benimKızlar hastanedyim doktor keseyi goremedi kan verdim şimdi dua edinn bana
ben de öyle okumuştum yazmışlardı inşallah kuşum inşallahhhhamin kuşummmmmm inşallah
filimden sonra tüpler açık olduğu için gebelik kolaylaşıyor diyolar bakalım hayırlısı artık
Kızlar hastanedyim doktor keseyi goremedi kan verdim şimdi dua edinn bana
Kızlar hastanedyim doktor keseyi goremedi kan verdim şimdi dua edinn bana
onlar çok küçük ihtimaller ama olabiliyo tabii ki,benim ananemde 6ay adetini görmüş düzenli 4.ayında anlamış :)haberlerde görmüştüm yabancı bi kadın
her ay şiddetlş bir şekilde adetini görüo
kiloda almıo spor yaptığı için dokuzuncu ayın sonunda bi sancı tutuo hastaneye gidio şookk doğum yaptığını öğrenio :) 9ay hiç anlamamış hamile olduğunu anaamm biz bi an donup kalırız bi anda bebek kucağına gelio :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?