aynen öyle canım ben de öyle valla nasipse gelir hintden yemenden nasip değilse ne gelir elden ,elimizden geleni yapıyoruz gerisi allah'ın takdiri... vardır bi hayırbu ay fazla değerlendirmedik bide kafama hiç takmadım...taksamda takmasamda olacağına varır....hayırlısı ne zamansa o zaman napalım....
aman sormaaahahahaha o zaman senin torpil büyükmüşiyimiş valla
yok eşim işyeri sahibi bende kendi muhasebecisinin yanında çalışıorum ama eşimin işyerinr ben bakıorumeşin ve sen mali müşavir misiniz....
ben diktiğimde de ,yıkanmaya diye kalktığımda illa aktı vallabak işte ben son iki yaptıgımda hiç çıkmadı söylemesi ayıp ayaklar omuzda sonrada öylece duvara dikiyorum
bu ay fazla değerlendirmedik bide kafama hiç takmadım...taksamda takmasamda olacağına varır....hayırlısı ne zamansa o zaman napalım....
ben diktiğimde de ,yıkanmaya diye kalktığımda illa aktı vallao yüzden böyle dvm nasip napayım
dua ediom sizin içintabi biz elimizden geleni yapalım takdir allahtan
allah razı olsun canım benim eksik etme...dua ediom sizin için
canım benimm güzel olcak allah'ın izniyle yüreğini ferah tut.. en azından ya görünseydim o dr.a da demiceksin..elinden geleni yapıyosunkızlar perşembe günü sabah randu aldık hem eşime hem bana...bakalım neler olacak...bu gideceğim doktor antalyada baya ünlüymüş....eşimin de spermiogram bakılacak dua edinde güzel haberler gelirimmmm
parolu gebelikte de veriyolar canım sıkıntı olcağını sanmıyorum allah'a emanet baş ağrısı fena oluyo yapacak bişey yokgünaydın kızlar. baş ağrıma dayanamayıp parol içtim. şimdide pişman oldum. dr ağrım olduğunda geçen haftalarda şuan için çersen yumurtalıklarının büyümesini engelleyebilir demişti. şimdide diyorum acaba gbeliğin oluşmasına engel olurmu . kendi kendime telaş yaptım
çatlatma iğnesinden sonra çok ağrı sancı çektim hem yeri (göbeğim) sancı yaptı hemde kasıklarım çalışamadım. 3 gün işe gelemedim eşimde izin almış kaplıcalardaydık dün yol yorgunu başıma ağrı girdi sabah kalktım çok berbat bi ağrı mecbur içtim kaç gündr ilk iş günüm o kdr dinlenmeye işede kötü gelme istemedim. hayırlısı artık pişman da oldum dediğin gibi Allaha emanetparolu gebelikte de veriyolar canım sıkıntı olcağını sanmıyorum allah'a emanet baş ağrısı fena oluyo yapacak bişey yok
dua ediom sizin için
cnm İnşaallah her şey çok iyi çıkar...kızlar perşembe günü sabah randu aldık hem eşime hem bana...bakalım neler olacak...bu gideceğim doktor antalyada baya ünlüymüş....eşimin de spermiogram bakılacak dua edinde güzel haberler gelirimmmm
kızlar perşembe günü sabah randu aldık hem eşime hem bana...bakalım neler olacak...bu gideceğim doktor antalyada baya ünlüymüş....eşimin de spermiogram bakılacak dua edinde güzel haberler gelirimmmm
öyle canım yapcak bişey yok ,benim arkadaşım hamileyken adet görmeye devam etti çok da zayıftı o yüzden 5.ayın sonunda anladı ,o zamana kdr alkol ,sigara gırla... bebeği de maşallah turp gibi tosuncuk oldu.rabbim koruyor allah'a emanet ,seninki zorunla hal yapcak bişey yokçatlatma iğnesinden sonra çok ağrı sancı çektim hem yeri (göbeğim) sancı yaptı hemde kasıklarım çalışamadım. 3 gün işe gelemedim eşimde izin almış kaplıcalardaydık dün yol yorgunu başıma ağrı girdi sabah kalktım çok berbat bi ağrı mecbur içtim kaç gündr ilk iş günüm o kdr dinlenmeye işede kötü gelme istemedim. hayırlısı artık pişman da oldum dediğin gibi Allaha emanet
doğru söylüyorsun öyleleride var. Çok zorunda kalmasam zaten içmezdim. Neyse onu duyunca rahat bi nefes aldım en azındanöyle canım yapcak bişey yok ,benim arkadaşım hamileyken adet görmeye devam etti çok da zayıftı o yüzden 5.ayın sonunda anladı ,o zamana kdr alkol ,sigara gırla... bebeği de maşallah turp gibi tosuncuk oldu.rabbim koruyor allah'a emanet ,seninki zorunla hal yapcak bişey yok
canım biz işimizi allah'a bıraktık en hayırlısını nasip etsin inşallah sıkma canını..doğru söylüyorsun öyleleride var. Çok zorunda kalmasam zaten içmezdim. Neyse onu duyunca rahat bi nefes aldım en azından
öyle canım yapcak bişey yok ,benim arkadaşım hamileyken adet görmeye devam etti çok da zayıftı o yüzden 5.ayın sonunda anladı ,o zamana kdr alkol ,sigara gırla... bebeği de maşallah turp gibi tosuncuk oldu.rabbim koruyor allah'a emanet ,seninki zorunla hal yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?