Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın kızçelerrr benim bata 1gün kaldı ovulasyon testleri hala koyu çıkıyo anlam veremedim bir türlüüü ama değerlendirmelere devam tabikiiiii çok heyecanlıyımmmmm

ayy çok heyecanlı hadi inşallah yavrum ya

bende bi keresinde dikmiştim ayaklarımı eşim şaşırdı napıyon diye.....Allah akıl fikir versin dedi naaapsın adam...

bende bi keresinde dikmiştim ayaklarımı eşim şaşırdı napıyon diye.....Allah akıl fikir versin dedi naaapsın adam...
ben 1-2 kere diktim sonra bıraktım maymuna çevirdim kendimi sinir geldi olacaksa olur zaten eskiden böyle şeyler mi varmış dedim bıraktım

ama napalım bebişim öbür türlü hemen dışarı çıkıyo akıyo sanki ben son ikidir kaldırıyorum çıkmıyor içinde kalıyo

ama napalım bebişim öbür türlü hemen dışarı çıkıyo akıyo sanki ben son ikidir kaldırıyorum çıkmıyor içinde kalıyo
valla ben bazen sbh yıkanıyorum bazen saat kurup yıkanıyorum naparsam yapayım kalktığımda illa ki az da olsa akıyo beceremiyorum heralde anlamadım ben de

valla ben bazen sbh yıkanıyorum bazen saat kurup yıkanıyorum naparsam yapayım kalktığımda illa ki az da olsa akıyo beceremiyorum heralde anlamadım ben de

bak işte ben son iki yaptıgımda hiç çıkmadı söylemesi ayıp ayaklar omuzda sonrada öylece duvara dikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…