- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
bende yoktum ilk sayfadaki tabloya baktım orda yazıyor.Merhaba kızlar! Birkaç gündür yoğunluktan takip edemedim, kimler gebe? Ne haberler var? Bir zahmet birisi özetleyiversin
kesinlikle katılıyorummmmmmmm. biz iyiyiz siz napıyonuz asıl bebiş nasılllslm kızlar napıonuzbu sayfa kadar enerjik sayfa yok valla etrafta
cennet meleğim ve 10baybisi hamileeeee....Merhaba kızlar! Birkaç gündür yoğunluktan takip edemedim, kimler gebe? Ne haberler var? Bir zahmet birisi özetleyiversin
kesinlikle katılıyorummmmmmmm. biz iyiyiz siz napıyonuz asıl bebiş nasılll
iyidir inşallah allah'ın izniyleeee ne kadarlık oldunuz canım ,nasıl bulantı falan var mı ?iyiyim canm bende .. gecen hafta kontrolde iyiydi bebiş . inşallah hala iyidir
7.5 hafta oldu canm . bulantı yok canm Allaha şükür sadece sürekli yorgunluk ve çok uyuma ..iyidir inşallah allah'ın izniyleeee ne kadarlık oldunuz canım ,nasıl bulantı falan var mı ?
maşallah canımm az kalmış pıtıpıtıyı duymayaaa7.5 hafta oldu canm . bulantı yok canm Allaha şükür sadece sürekli yorgunluk ve çok uyuma ..
kuşum kuşumm kıyamam kiiiiii nazar değdi topiciğimizeeebir ben gelemiyorum yaaa...hay bu internet gibi....düşüp duruyorum
cennet meleğim ve 10baybisi hamileeeee....
sen nerelerdesin nasıl gidiyor hamilelik....yap hamilelik takvimini de gözümüz şenlensin.....
kuşum kuşumm kıyamam kiiiiii nazar değdi topiciğimizeee
maşallah canımm az kalmış pıtıpıtıyı duymayaaa
iyiyim canm bende .. gecen hafta kontrolde iyiydi bebiş . inşallah hala iyidir
kıyamam ona beeenevet canm gördük ama dinletmedi dr haftaya dinletirim dedi :)
ohhh pek güzel olduuu nazarlardan kem gözlerden korusun rabbimmmmmm gözü olanın gözü çıksınnnnHemen doseyelim sunlari kem gozlere karsii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?