:Adete kadar yapmana gerek yok aslında çift çizgi aynı renge geldikten sonraki gün silikleştiğinde 2 gün üst üste mutlaka çalışılmalı ondan sonra dilersen yaparsın ama gerek kalacagını sanmam... :) silikleştiği gün diğerine oranla daha önemli
kuzu bizim cahillik bitmeyecek bu gidişle....
valla bana da öyle geliyo ,bitecek gibi değilkuzu bizim cahillik bitmeyecek bu gidişle....
o zaman koyu çıktığında 1aynen öyleeeee...ovulasyon testinin çalışma sistemi bu şekilde.iki çizgi de aynı renge geldiğinde yumurtan olgunlamıştır ve 2 gün içinde çatlayacaktır...silikleşmeye başladıgı gün yumurtan çatlamıs demekki o 2 gün çok önemli
hahaah canım yaa:
kız ben boşunamı yoruldum stres yaptım o zaman tühh tühhhh
:
ehehehene bileyim kız ben biliyosunuz diye heçç söylemedim..:) ama yine boşa gitmiyor sonucta spermler 72 saat yaşabildiği için senin yumurtan çatlayana kadar canlı kalabiliyolar o yüzden değerlendirin diyolar...Ama aslın önemli olan gün silikleştiği gün
o zaman koyu çıktığında 1
ertesi gün 2
ve diğer ertesi gün 3
ardarda çalışılmalı mı dersin
bi dahaki aya kalmasın sevmedim her gün çubuğa işemek hiç zevkli değilAdete kadar yapmana gerek yok aslında çift çizgi aynı renge geldikten sonraki gün silikleştiğinde 2 gün üst üste mutlaka çalışılmalı ondan sonra dilersen yaparsın ama gerek kalacagını sanmam... :) silikleştiği gün diğerine oranla daha önemli
ozaman hergün çalışak bari bak şimdi ya insan erken anlatır yhaao zaman bugun beklesemmi kız dr sana atim 2. testi
:
o zaman benim birincil görev koyulaşmasını beklemek ... ondan snra da silikleşsin diye bekle durkoyulaştıgı gün çalışırsın, ertesi gün hala koyu ise es geçersin....sonraki gün tekrar bakarsın hala koyu ise istersen çalışabilirsin keyfine kalmıs amaaaa 2 gün sonraki testin eğer ki silikleştiyse o gün mutlakaaaa ama mutlaka çalışılmalı şekercimmm.
bi dahaki aya kalmasın sevmedim her gün çubuğa işemek hiç zevkli değil
o zaman benim birincil görev koyulaşmasını beklemek ... ondan snra da silikleşsin diye bekle dur
bu dunkugünaydın kızlarrrr... internette bir problem var yaaa girebilmek için baya zorlandım....nasılsınız bakalımmmmm
günaydın kızlarrrr... internette bir problem var yaaa girebilmek için baya zorlandım....nasılsınız bakalımmmmm
sorma şekerim sen bence bu günü dinlen yarına çalışmaya devam hala koyuysa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?