Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın canikolaarrr benim dün ov. testi bi önceki günden de silikti koyulaşcak diye beklerken geri kaçıyor terbiyesiz,bu ay gıdaklamıcam sanırım ben çünkü takvime göre ov.günüm cuma bilemedim o.O

günaydın canikolaarrr benim dün ov. testi bi önceki günden de silikti koyulaşcak diye beklerken geri kaçıyor terbiyesiz,bu ay gıdaklamıcam sanırım ben çünkü takvime göre ov.günüm cuma bilemedim o_O

ay hemen değerlendir bari nolur nolmaz idrarını birirktirip yaptın dimi canım ben 2 saat hiç sıvı tüketmemeye çalışıyorum sonra yapıyorum

günaydın canikolaarrr benim dün ov. testi bi önceki günden de silikti koyulaşcak diye beklerken geri kaçıyor terbiyesiz,bu ay gıdaklamıcam sanırım ben çünkü takvime göre ov.günüm cuma bilemedim o_O

bide stresten hep o günler karışıyo datlum ya

bide stresten hep o günler karışıyo datlum ya
ne bileyim stres de yapmadım aslında ama bilemedim o.O
normalde ilk kez test yapıyorum geçen aylarda mesela takvimde o haftayı hep bebek evet olarak gösteriyo ya o hafta çalışırken hep oh şanslı günler diye düşünüyodum :D bu hafta o hafta ama test silik diye çalışırken bişey yok ddiye çalışıyorum o yüzden bu ay testler ilk ve sondu ..motivasyonumu düşürdü benim :KK1:

ay hemen değerlendir bari nolur nolmaz idrarını birirktirip yaptın dimi canım ben 2 saat hiç sıvı tüketmemeye çalışıyorum sonra yapıyorum
ya dünkünü unuttum yaptım :( ondan snr test geldi aklıma yarım saat sonra bi daha azcık geldi onunla yaptım ondan mı dersin ki o.O öfff ne saçma şeyler ya sevmedim hiç :(

yani muhtemelen öyledir ama birden fazla olursa da zararı olmaz gibi geliyo
ben doktor iyi değerlendirin bu fırsatı deyince eşimde hani sadece birkez değil gibisinden anlamış bende bir keredir günleri kaçırma falan demiştir dedim.

ne bileyim stres de yapmadım aslında ama bilemedim o_O
normalde ilk kez test yapıyorum geçen aylarda mesela takvimde o haftayı hep bebek evet olarak gösteriyo ya o hafta çalışırken hep oh şanslı günler diye düşünüyodum :KK70: bu hafta o hafta ama test silik diye çalışırken bişey yok ddiye çalışıyorum o yüzden bu ay testler ilk ve sondu ..motivasyonumu düşürdü benim :KK1:

Valla bana testler iyi geliyor bence yumurtlama günü önemli olduğu için kaçırırım diye stres yapıyorum test olunca diğer günler kafamıza göre test çift çıkınca görev. ama önceki ay test yoktu bir ay görev gibi hissettik

ya dünkünü unuttum yaptım :KK43: ondan snr test geldi aklıma yarım saat sonra bi daha azcık geldi onunla yaptım ondan mı dersin ki o_O öfff ne saçma şeyler ya sevmedim hiç :KK43:

ola bilir canım bilemedim bende ama hemen niye canını sıkıyosunki. sen sevme ama ovü seni seviyo ve sana bebiş için yardımcı olmaya çalışıyo :D

Valla bana testler iyi geliyor bence yumurtlama günü önemli olduğu için kaçırırım diye stres yapıyorum test olunca diğer günler kafamıza göre test çift çıkınca görev. ama önceki ay test yoktu bir ay görev gibi hissettik
ben daha da almam herhalde :D dr.a da gitcem zaten

ne bileyim stres de yapmadım aslında ama bilemedim o_O
normalde ilk kez test yapıyorum geçen aylarda mesela takvimde o haftayı hep bebek evet olarak gösteriyo ya o hafta çalışırken hep oh şanslı günler diye düşünüyodum :KK70: bu hafta o hafta ama test silik diye çalışırken bişey yok ddiye çalışıyorum o yüzden bu ay testler ilk ve sondu ..motivasyonumu düşürdü benim :KK1:
canım normalde bende test yapmıyorum ov. için. dr 12. 14. ve 16 günleri iyi değerlendir demişti. 2 ay öyle denemiştik olmadı. bu ay yumurta takibinde 11. gün gittim salı günü 13. gün yani perşembe için birliktelik önerdi. bu ay 13 15 ve 17. günlerde birlikte olduk mecburen :S

bence ovü de beni sevmedi dalga geçiyo benimle :KK70:

canım stres yapma öncelikle...ayrıca bu ov. testeleri senin yumurtlamanı takip etmen için gayet güzel...Belkide sen ovulasyon dedigin gün aslında senin ovulasyonun değildi. Belki geç olgunlaşıyor yumurtan çatlıyor...belkki o günü es geçiyosunuz farkında olmadan. yumurtlama olayı biraz tuhaf bir durum. o yüzden bence onları sev ve onlarla barış

canım normalde bende test yapmıyorum ov. için. dr 12. 14. ve 16 günleri iyi değerlendir demişti. 2 ay öyle denemiştik olmadı. bu ay yumurta takibinde 11. gün gittim salı günü 13. gün yani perşembe için birliktelik önerdi. bu ay 13 15 ve 17. günlerde birlikte olduk mecburen :S
bakalım bu ay denedim dr. ne diyecek bakalım ona göre bi yol izleriz artık :)

Back
X