Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ayıpsın kaçarmıııı :KK70: ay iinşallah tutar valla yine ayaklar havada kımıldamadan yattım yarım saat şimdi işin yoksa batı bekle :KK61: şimdi ovüyüde gördükya insan daha heyecanla bekliyo tabi geçermiki günler ben 3-5 gün sonra test yapmaya başlarım kesin :KK70:

valla şimdiden stres yaptın..yapma...ben geçen ay geçiktirdim öyle reglimi birde ne umutlandıydım...sonu hüsran oldu...sakin ve rahat bekle bat ı . ;)

Canimmm benimmm valla derin bi nefes aldım yuregime indirdi resmen saniyelerim geçmedi kötü kötü söyledi herşeyi bide kese gorulmeyince ben daha da panikledimm alttan muayene istedi kabul etmedim . yureginiz kadarr güzel evlatlarınız olsun canlarımm azrass azrass @mukocan cansu1109 cansu1109 @aylinr ve diğer bütün arkadaşlarımmmm . sancilarim var bu yuzden cok sık giremiyorum ama girdikçe tüm yazılarınızı okumaya cçalışıyorum hepinizi kocaman oluyoruz teyzelerimizzz
aminn canımm aminn dualarında bizi de eksik etme allah'a emanet ol(un) :nazar: fırsat buldukça gir de özletme kendini

Merhaba bır oncekı konuda vardım bırak sıkıntılı bır ay gecırdık ve gıremedım buraya ama bugun hamıle olduğumu ogrendım tedavıyle bat 11 ekımdı bugun kan testı sonucum 144 geldı gec yumurtladık bırak ama şükür tuttu. Darısı ısteyen herkezın basına :)
tebrik ederim canımmm zor olmuş ama sonu güzel olmuş bak :KK49:
gözümüz aydınnnnnn :KK46::KK46::KK46: + 1

valla şimdiden stres yaptın..yapma...ben geçen ay geçiktirdim öyle reglimi birde ne umutlandıydım...sonu hüsran oldu...sakin ve rahat bekle bat ı . :KK66:

zor olacak ama öyle yapmaya çalılıcam çünkü önceki ayda benım çok erken geldi hafif pembe akıntıda gelince aha yerleşme kanaması dedim hemencik göğüsler acıdı falan :D ama isssyyyyaaaaannnnnnnn :D

zor olacak ama öyle yapmaya çalılıcam çünkü önceki ayda benım çok erken geldi hafif pembe akıntıda gelince aha yerleşme kanaması dedim hemencik göğüsler acıdı falan :KK70: ama isssyyyyaaaaannnnnnnn :KK70:
beyin nasıl bi mekanizmaysa bişeye çok inandığında direk kendini ona odaklıyor ve yönünü anında oraya çeviriyor,hiç yoktan belirtiler cıkıyor vs. vs .bi ay ben de yaşamıştım :(

Merhaba kizlar ben araniza balikesirden katiliyorum iki aydir bebek istiyoruz bu ay ins nasipse Allah isteyen herkese nasip etsin haftasonu dogumgunum ve bat gunum ins adet görmem dua edin bana hamiş anneler :KK200:
rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşallah bakalım hoşgeldin aramıza :KK49:

Back
X