- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
heheheheee :) olsun napalım moralimiz yüksek sonuçtaaa.öyle diye diye geldik bu günlere![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heheheheee :) olsun napalım moralimiz yüksek sonuçtaaa.öyle diye diye geldik bu günlere![]()
ayyy çok güldüm yaaaaBenim eşim çok komik oluyor yaa...öldürüyo beni gülmekten...Ovulasyon yapmaya gidiyorum wc ye...kapısında bekliyo..çıkınca göz kırpıyo olayımız ne diyohazırmıyız diyo...adam dünden razı :)
ALTINIM sanırım aynı gün yumurtluyoruz :)
inşallaaahhhhhhhYA normalde gün aşırıydıda ovüde çifti görünce 3 gün üst üste oldu canımmminşallah tutar
![]()
ben söylemedim test yaptığımıayyy çok güldüm yaaaa
olayımız ne diyomuş ya
benimki hiç öle heyecan yapmıyo yaa![]()
inşallaaahhhhhhh
bu adar çalışmaya olmassa artık nasip dicez :)
öyle canım vardır bi hayır ..inşallaaahhhhhhh
bu adar çalışmaya olmassa artık nasip dicez :)
bat 24 ekim benim bekliyorum ama nedense hiç olacakmış gibi değil hayırlısıayyyyy ne güsellll inşallah ay sonuda berber güzel haberler alırız inşallahhhhh. bugun ovü baya silik çıktı heralde dün yada önceki gün yumurtladım![]()
gıt gıt gıdaaak yumurtam sıcaaak inanmazsan gel de baaakkktavuk gibiyiz vallaa![]()
bende de iki tane vardı bu ay bakalım civciv mi olacak , omlet mi :) hehehhaynen canım yaaa tavuktan beter olduk bu ayy![]()
sakin ol canım bu yumurtalar hepimizin sinirlerini bozuyorgıt gıt gıdaaak yumurtam sıcaaak inanmazsan gel de baaakkk
ahahahahahahah sinirlerim bozzuldu yaaaa![]()
ya yediğin içtiğin bişi etkilemiştir belki...hemencik dur bakalım cumaya daha var datlum sen vazgeçmeee....günaydın canikolaarrr benim dün ov. testi bi önceki günden de silikti koyulaşcak diye beklerken geri kaçıyor terbiyesiz,bu ay gıdaklamıcam sanırım ben çünkü takvime göre ov.günüm cuma bilemedim![]()
benimde bat 24 ekim :)bat 24 ekim benim bekliyorum ama nedense hiç olacakmış gibi değil hayırlısı
beraber beklicez ozamanbenimde bat 24 ekim :)
Tamam canim. Insallah benimkide öyle olur :)bekle canım daha 2 gün geçmiş...stres yaparsan oda geçiktirir. Bazı arkadaşların bir hafta sonra çıktı idrarda...o yüzden ya kan testi yaotır yada biraz daha bekle![]()
yok vazgçemedim testler bitene kdr devamya yediğin içtiğin bişi etkilemiştir belki...hemencik dur bakalım cumaya daha var datlum sen vazgeçmeee....
bat 24 ekim benim bekliyorum ama nedense hiç olacakmış gibi değil hayırlısı
hayırlısı tabiki kuzum sakince beklicezbenim düzensiz ama en erken 27 olur bikaç gün oynayabiliyor hayırlısı
benim de 30ubenim düzensiz ama en erken 27 olur bikaç gün oynayabiliyor hayırlısı