Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

slm kızlarr günaydın herkese, anca okudum ya ne kadar hızlı ilerliyorsunuz :)
dün biliosunuz HSG çekildim, korktuğum gibi olmadı sadece hafif acı hissettim oda aletleri sokunca oldu
doktorumda zaten muhteşem biri, korkutmadı beni
sonuç olarak tüpler açık çıktı, bir sorun yokmuş
ama bu ay korunma verdi, radyasyon fln aldın riske atmayalım dedi. bol bol vitamin verdi
enfeksiyon olmasın diye ilaç verdi falan
öbür ay regl olunca gitcem tekrar, tedaviye başlıcaz ve aşılama yapılcak
gerçekten çok heyecanlı :)

bu bir ay kafam rahat, testlerle uğraşmıcam, diş tedavime gidicem biraz kilo vericem.
istediğimiz zaman ilişki yapcaz, rahat bir ay beni bekliyor yani.

hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum bebiklerimmmmmmmmmmmmmmm :KK60::KK60::KK60:

:) Ohhhh süper canımmmmm...Hadi bakalım inşallahhh...bu ay güzel güzel dinlen...kafanı dagıt sonraki aya bomba gibi bekliyoruz seni ;)

laves35 laves35 evet ama işte 4 yıl bile çok şey değiştirebiliyor. Çünkü Her kadın adet döneminde doguşta var olan yumurtalık rezevrlerini tüketiyor. o yüzden yaş ilerledikçe hamile kalma olasılıgı düşüyor.Başka nedenlerde eklenince üstüne çok güç oluyor. Tabi buna bir etkende beslenme...Malesef biz annemelerimizin zamanındaki gibi sağlıklı beslenemiyoruz yediklerimizin hemen hemen hepsi hormonlu :KK43:
doğru söylüyorsun yaş bence en büyük etkenlerden birisi o yüzden belirttim ya ben şuan 27 yaşındayım diye. olsun ama umutsuzluk yok abim ilkinde tutmuş 24 yaşında banada 28 yaşında iken hamile kalmış beklemeden korunmayı bırakır bırakmaz. ama beslenme kalitesine bakarsan tabikide yıllar önceki gıdalar artık şimdiki gibi değil...ee tabi bide işin içinde nasip boyutu var. her nasip kendi vaktine hapismiş. ;)

dün biliosunuz HSG çekildim, korktuğum gibi olmadı sadece hafif acı hissettim oda aletleri sokunca oldu
ama bu ay korunma verdi, radyasyon fln aldın riske atmayalım dedi. bol bol vitamin verdi

bu bir ay kafam rahat, testlerle uğraşmıcam, diş tedavime gidicem biraz kilo vericem.

hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum bebiklerimmmmmmmmmmmmmmm :KK60::KK60::KK60:
ohhh canım çok şükür hadi korktuğun gibi olmadı bak.. doktor çok önemli zaten ya doğru doktoru bulduysan en kötü durum bile o kadar korkutmuyor seni.. hadi hayırlısı olsun inşallah hakkınızda canım oh tadını çıkar bu ayın dinlen beynini boşalt oh ... bakalım bana ne dicek dr pöf ben ayın 4üne kdr daha çok kafanızı şişirim şimdiden sorry :D

hadi bakalım rahat geçireceğin güzel bir ayyy :) sonra ise bebişşşş

ohhh canım çok şükür hadi korktuğun gibi olmadı bak.. doktor çok önemli zaten ya doğru doktoru bulduysan en kötü durum bile o kadar korkutmuyor seni.. hadi hayırlısı olsun inşallah hakkınızda canım oh tadını çıkar bu ayın dinlen beynini boşalt oh ... bakalım bana ne dicek dr pöf ben ayın 4üne kdr daha çok kafanızı şişirim şimdiden sorry :KK70:

şişir bebemmm ne olcak :D başımız kıldan ince ama sen yeterki stres yapma...o önemli bak

sevindim canım hadi bakalım sende çalışmalara devam inşallah güzel şeyler olacak :KK50:

şişir bebemmm ne olcak :KK70: başımız kıldan ince ama sen yeterki stres yapma...o önemli bak
bu ay da geçen aylardaki gibi regl olacağımı düşündüğümden çok şükür ki stresim yok kuşum :D sadece sevimsizleri görünce böyle içim de bi bağ daha tık kopuyor o kadar 1-2saate normale dönüyorum :)

hahahaha ay sorma ben ovüde çifti gördüm oynuyorum adamda baktı böğrüne böğrüne vuruyo hahahahahaha bıktı garibim :KK70:

Benim eşim çok komik oluyor yaa...öldürüyo beni gülmekten...Ovulasyon yapmaya gidiyorum wc ye...kapısında bekliyo..çıkınca göz kırpıyo olayımız ne diyo :D hazırmıyız diyo...adam dünden razı :)

bu ay da geçen aylardaki gibi regl olacağımı düşündüğümden çok şükür ki stresim yok kuşum :KK70: sadece sevimsizleri görünce böyle içim de bi bağ daha tık kopuyor o kadar 1-2saate normale dönüyorum :)
olsun o kadarlıkta... ne kadar rahat karşılarsak bir dahaki aya o kadar iyi başlarız

Benim eşim çok komik oluyor yaa...öldürüyo beni gülmekten...Ovulasyon yapmaya gidiyorum wc ye...kapısında bekliyo..çıkınca göz kırpıyo olayımız ne diyo :KK70: hazırmıyız diyo...adam dünden razı :)

bu tarz olaylar aslında bağımızı kuvvetlendiriyor farklılık katıyo hayatımıza ben oldukça memnunum şahsen. ayakları havaya dik o başımda bekliyo komik oluyo sohbet Muhammet ben memnunum şahsen :D

Back
X