canııııımm tebriklerrrrrrrrrrr çok sevindiiimmmmEki Görüntüle 1641492 kizlar bennnnn :)))
Eki Görüntüle 1641492 kizlar bennnnn :)))
TEbrik ederım canım.Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bebektir insallahBen de krıze gırdım adet olamayınca bugun ilaç yazdıracaktım.Ama kaldı bir şey görünce tekrar kan testı ıstedı yarın yazar büyük ihtimalle.
Tebrikler darısı basimizaEki Görüntüle 1641492 kizlar bennnnn :)))
ay olsun kotu bisey degilmis iste cok sukur sende pco mu vardiKızlar sonuc cıktı negatif.Heralde o da onemlı bır sey degıl doktor ılac vermeden once bakalım ona göre vereyim demişti.
ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun canım yaa, darısı başımıza olsunEki Görüntüle 1641492 kizlar bennnnn :)))
üzüldüm şimdi ya.. ama yıpratmıyoruz kendimizi ne ilaç vercekse versinde sökül bir an önceKızlar sonuc cıktı negatif.Heralde o da onemlı bır sey degıl doktor ılac vermeden once bakalım ona göre vereyim demişti.
Kızlar sonuc cıktı negatif.Heralde o da onemlı bır sey degıl doktor ılac vermeden once bakalım ona göre vereyim demişti.
Bır kac ay öncesine kadar sıkıntı yoktuay olsun kotu bisey degilmis iste cok sukur sende pco mu vardi
inşallah canım kimyasaldan sonra sağlıklı olma şansının arttığını okumuştum. umarım sende de öyle olur..kızlarr doktora gittim bugün yumurta takibine başladı ama benim yumurtaların büyüyeceği yokkbakalım perşembe tekrar gideceğim inşallah o zamana kadar büyük. geçen ayda geç büyümüşlerdi gebelik oluştu ama kimyasalla sonuçlandı. inşallah bu seferde sımsıkı tutunur bebişim bu arada ırmak10 tebrik ederim canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebişiniii.
arkadaşlar bat 30 eylül son iki günüm bu sabah dayanamayıp 2. idrarımla LH testi yaptım 2. çizgi çok net olmasada belirgindi sizce gebeliğin habercisi mi?
Eki Görüntüle 1641492 kizlar bennnnn :)))
Yerim ben onu yerimmmmmm :)Eki Görüntüle 1641492 kizlar bennnnn :)))
ay hadi canm inşallah bugün devam etsin güzel haberlerKizlar ben nobetci bir eczane bulup test almaya karar verdim dayanamiyorum daha fazla :) Gunumu bekleyecektim ama iyice stres oldum. Aklimda fikrimde hep bir suphe. Yapayim da kurtulayim. Bir iki saate sonucu soylerim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?