Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar sonuc cıktı negatif.Heralde o da onemlı bır sey degıl doktor ılac vermeden once bakalım ona göre vereyim demişti.

Kızlar sonuc cıktı negatif.Heralde o da onemlı bır sey degıl doktor ılac vermeden once bakalım ona göre vereyim demişti.

Ay canim nasil bir heyecanla takip ettim sonucunu nereye yazdin diye hizli hizli okudum sayfalari. Sıkıntı yapma arkadasim, stresi atmaya calis ustunden. Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla testin pozitif oldugu gunleri de gosterecek. Ama tabi ne yazik ki bizde o sabir yok..

kızlarr doktora gittim bugün yumurta takibine başladı ama benim yumurtaların büyüyeceği yokk bakalım perşembe tekrar gideceğim inşallah o zamana kadar büyük. geçen ayda geç büyümüşlerdi gebelik oluştu ama kimyasalla sonuçlandı. inşallah bu seferde sımsıkı tutunur bebişim bu arada ırmak10 tebrik ederim canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebişiniii.

inşallah canım kimyasaldan sonra sağlıklı olma şansının arttığını okumuştum. umarım sende de öyle olur..

arkadaşlar bat 30 eylül son iki günüm bu sabah dayanamayıp 2. idrarımla LH testi yaptım 2. çizgi çok net olmasada belirgindi sizce gebeliğin habercisi mi?

Canim benim yaptigim LH'lar cok dengesizdi; ama o donem epey arastirdim ve soyle grafiklere rastladim.
Yani buna gore β-hcg hormonun arttigi ilk donemlerde LH da artiyor. Pek cok kisiden duydugumuz gibi haberci olabilir- kesin olmamakla birlikte. Zira, LH ve β-Hcg gibi yapiya sahip olan TSH da var. Bunlarin benzer yapilarda oldugunu okudum. Tiroid hormon yüksekligi de etkileyebilir yani.
Sonuc olarak en garantisi, esas belirteci olan β-hcg'ye bakmak

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-11-07-50-17.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 17
Kizlar ben nobetci bir eczane bulup test almaya karar verdim dayanamiyorum daha fazla :) Gunumu bekleyecektim ama iyice stres oldum. Aklimda fikrimde hep bir suphe. Yapayim da kurtulayim. Bir iki saate sonucu soylerim size

Kizlar nen kan verdim eve geldim tuaf bi kan geldi benden az once test sonucu cikti 0,100 bende yerlesme kanamasi falan sanip umutlandim. Bata daha 6-7 gun var. Hayirlisi olsun napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…