günaydın kuzucuklarrrrrrr
güzel birgün olsun dicem ama bugün hiç çalışasım yok, hava da kapalı zaten
kan sonucunu da merak ediyorum ki bende 1000 in üzerindedir.aynen ya bende hiç çalışma modunda değilim
bu arada telde sorun var canm akşam yazamadm
kutlayalım valla
kan sonucunu da merak ediyorum ki bende 1000 in üzerindedir.
Kızlar 30 eylül olan adetim dün sürpriz yaptı bana malesef bu ayda kırmızı kart
kuzum öylesine kontrol için gittim son zamanlarda kasıklarımda ağrı var yatamıyorum artık
erken gebelik testi yaptım ama cıkmadı
doktor progesterona bakmak istedi kan verdim
gebelik henüz belli olmaz dedi, bir hafta geçince test yaptır daha sağlıklı olur dedi
eğer adet olursam 2. günü hormonlara bakılcak ve sanırım aşılama yapılcak, tedaviye başlayalım dedi
bakalım hayırlısı inşallah
herşeyde vardır bir hayır canım
hiç bunalıma girme, Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor inan kşBunalımın eşiğindeyim... reglim bitsin rahim filmi çektiricem.
günaydııın azraa valla yokluğun hissediliyo kuzucuk yaz bizegünaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr...Biraz geç kaldım ama anca okudum gerideki yorumları...dün acayip bir yogunluk vardı bayram dönüşü nedeniyle :)maya-2016 çok sevindim valla böyle güzel haberleri duymak bizi inanılmaz mutlu ediyor ohhhhhhhhhhh gelsin bebişlerrrr dolsun göbüşlerrrrrrrrrrrr :)
canım sabret.zor ama sabrlı olman gerekiyo rabbım bıgün nasip edecektir kaç aydr deniyosun,neden bu kadar umutsuzsunBunalımın eşiğindeyim... reglim bitsin rahim filmi çektiricem.
canım sabret.zor ama sabrlı olman gerekiyo rabbım bıgün nasip edecektir kaç aydr deniyosun,neden bu kadar umutsuzsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?