Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hepimize mutlu geceleer mutlu ,güzel yarınlar kızlarrr umudunuz asla kaybetmeyiiin öpüyorum hepinizi

günaydın kuzucuklarrrrrrr
güzel birgün olsun dicem ama bugün hiç çalışasım yok, hava da kapalı zaten

günaydın kızlar güzel dilekleriniz için tesekkür ederim ..
bugün durumu netleştirmek için kan vericm ..
Allahm hepinize yaşatsın inşallah .
bu topik ugurlu geldi bana , sizlerin enerjisi de tabi : )

Kızlar 30 eylül olan adetim dün sürpriz yaptı bana malesef bu ayda kırmızı kart

günaydın kızlar çok fenada trafik vardı bugun. inşallah benımkıde adet lekesi değil yerleşme lekesidir ya hoş dünkü kan testinden sonra umudum kalmadı ama napalım

İnşallah ilkinde tutar canım benim. Allah yardımcın olsun şekerim..

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr...Biraz geç kaldım ama anca okudum gerideki yorumları...dün acayip bir yogunluk vardı bayram dönüşü nedeniyle :) maya-2016 çok sevindim valla böyle güzel haberleri duymak bizi inanılmaz mutlu ediyor ohhhhhhhhhhh gelsin bebişlerrrr dolsun göbüşlerrrrrrrrrrrr :)

Bunalımın eşiğindeyim... reglim bitsin rahim filmi çektiricem.
hiç bunalıma girme, Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor inan kş
her şerde bir hayır var de geç
forumları okuyorum da doktorlar cocugun olmaz demiş ama hepsinin şimdi bebişi var
umudunu tüketme, yaw he he de geç

günaydııın azraa valla yokluğun hissediliyo kuzucuk yaz bize

İşte öyle olmuyor, bebek istediğimizden bu yana etrafımızda istemeyenlerin daha sonra evlenen herkesin bebişi oldu yada oluyor.. hergün facede birinin bebek haberini okuyorum....

canım sabret.zor ama sabrlı olman gerekiyo rabbım bıgün nasip edecektir kaç aydr deniyosun,neden bu kadar umutsuzsun

5 ay oldu. yaşım 33 amh değerim 1,66, reglim bitsin rahim filmini çektiricem acaba tüplerdemi sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…