bence sabret canm az kalmıs zatenbenim 5 gün kaldı çıakr mı ki
Canim gunun gecmek uzere veya gectiyse idrarda βhcg kitlerinden al eczanedenkesinlikle cok daha guvenilir
ya ben senden bi test bekliyorum artık nolur yaaa akşam arayıp dururum bak seni :))))bence sabret canm az kalmıs zaten
Regline iki gün kaldiysa test yapsan varsa kesin çıkar bence, iyi dayanmışsın
bilgileri eksiksiz rica edicemmrb benide eklermisiniz bat 24 ekim yaş 27
Slm kızlarrrr .Şimdi doktordan geliyorum kistimi kontrol ettirmek ve ilaca başlamak için gitmiştim.Doktor ilaç yazacaktı ben de kist acaba duruyor mu yoksa kayboldu mu bir bakın dedim .Baktı kist duruyor ama bir şey görüyorum kan testini tekrarlayalım dedı.Şimdi sonuç bekliyorum ama buyuk ıhtımalle hamılelık yoktur ama acaba o gordugu sey ne cok korktum elım ayagım tıtrıyor korkudan kötü bir şeyse diye.
benim 5 gün kaldı çıakr mı ki
sayfaları okudum kzlar bugünün teması SABIR kesinliklemaaşallah sabırla günü geçipte bekleyenlere ve günü yaklaşıpta test yapmayanlaraaaaa
Ayy merak ettim şimdi, akşam haber et bizede inşallah hamilesindir beraber sevinirizo dediğinden bende hiç yok canım ya :) napim sonuca kader der beklerim :) ama akşama yapcam
Ayy merak ettim şimdi, akşam haber et bizede inşallah hamilesindir beraber seviniriz
arkadaşlar bat 30 eylül son iki günüm bu sabah dayanamayıp 2. idrarımla LH testi yaptım 2. çizgi çok net olmasada belirgindi sizce gebeliğin habercisi mi?
arkadaşlar bat 30 eylül son iki günüm bu sabah dayanamayıp 2. idrarımla LH testi yaptım 2. çizgi çok net olmasada belirgindi sizce gebeliğin habercisi mi?[/QUOTE
Ikinci çizgi koyuysa hamilelik var demektir canım foto atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?