Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kizlar nen kan verdim eve geldim tuaf bi kan geldi benden az once test sonucu cikti 0,100 bende yerlesme kanamasi falan sanip umutlandim. Bata daha 6-7 gun var. Hayirlisi olsun napalim
çok erken değilmi? yerleşme kanamasıysa eğer kanda bile birkaç günde belli olur..

Erkenmi biilmiyorumki ilk deneyimim dayanadim yaptim. Adeti bekler artil hayirlisi sizin cocugunuz varmi erkenmi
yok benimde daha.. 1 yıl oldu bekliyoruz yukarda link attım orada ayrıntılı bilgi var.. bekleye bekleye sabırlı bişi oldum çıktım

yok benimde daha.. 1 yıl oldu bekliyoruz yukarda link attım orada ayrıntılı bilgi var.. bekleye bekleye sabırlı bişi oldum çıktım
.

Okudum simdi insallah yerlesme kanamasidir ayni yazan gibi cunku hayirlisi opsun allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. Heyecan yaptim simdi 4 gun bekleyip tekrarmi yapim kizlar

Kizlar ben nobetci bir eczane bulup test almaya karar verdim dayanamiyorum daha fazla :) Gunumu bekleyecektim ama iyice stres oldum. Aklimda fikrimde hep bir suphe. Yapayim da kurtulayim. Bir iki saate sonucu soylerim size
yaptın mı canm testi

Ya kuzlar bişi dicem
Bende ayıptır söylemesi acaip gaz sancısı olmaya başladım
Tuvalete zor koşuyorum. Noluuo bana yaaa :ühü:

Bugün itibariyle 6 günlük bekleyişim husranla sonuclandı kırmızılar geldi

Kizlar yaptim testi malesef negatif. BAT a 2 gun kaldi adet belirtisi falan da yok. Gunum gecerse tekrarlarim artik testi

Canim bu bir saglik belirtisi. Regl olabiliyorsun, eylul olmadıysa ekim olacaktir. Ekim de olmazsa kasim! Onemli olan hayirli zamanda saglikla gelmesi
Öyle tabi herşey ALLAHtan tek sorun kist olup olmadığı doktoruma göre kist oluşmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…