- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
Ben de krıze gırdım adet olamayınca bugun ilaç yazdıracaktım.Ama kaldı bir şey görünce tekrar kan testı ıstedı yarın yazar büyük ihtimalle.Arkadas bendeki de ne sabirmis ben topik mi degistirsem acaba :) hamilelik degilde nasil adet olunur diye bi konu başlığı bulsam
burda okuduğum kadarıyla bir çoğu silik bile çıksa hamileymiş canım. inşallah sende öylesindir hemen kan testi yap bizede bilgi ver
Aldm test canm yapcam simdi yazarım sonucu .. ay Heycanlandim yaya ben senden bi test bekliyorum artık nolur yaaa akşam arayıp dururum bak seni :))))
istediği testi gördünmü? hcg olmasın sakınBen de krıze gırdım adet olamayınca bugun ilaç yazdıracaktım.Ama kaldı bir şey görünce tekrar kan testı ıstedı yarın yazar büyük ihtimalle.
bende günü o kadar belirti olmasına ragmen kazasız belasız kırmısısız bitirdim sayılır. galiba bende dayanamayıp akşama test yapıcam ama işte iğnenin 13. günü olması tereddüt ettirio bana
Hcg istedi zaten hemşireye sordu on gün once yaptıgını soyleyınce tekrarlayalım bir şey gördüm dedi.Ben de öteki taraftada da mı kist oluşmuş dedım .Yok bunu rahımde gordum dedı.Ama ben hıc ümitli değilim zten belirti falan da yok o gördüğü seyın korkusu sardı benı sımdı.istediği testi gördünmü? hcg olmasın sakın3.mucizemizmi geliyor yoksa???
22 eylülde bi arkadaşımın gazıyla kan verdim <2 çıktı yıkıldım, bat 30 eylül bu kadar erken belli olmaz dedi doktor üzülme diye, şimdi de LH ta 2. çizgiyi görünce kalbim pırpır etmeye başladı.. 30 eylülü bekleyeceğim, kan sonucunu beklemektense ömrümden ömür gidiyor...
Hcg istedi zaten hemşireye sordu on gün once yaptıgını soyleyınce tekrarlayalım bir şey gördüm dedi.Ben de öteki taraftada da mı kist oluşmuş dedım .Yok bunu rahımde gordum dedı.Ama ben hıc ümitli değilim zten belirti falan da yok o gördüğü seyın korkusu sardı benı sımdı.
amanın.. korkacak ne var kuzum bunda kadın (yada adam) keseyi görmüş işte daha ne görsün?? rahimde kist olacak hali yok ya.. belirtiye falanda takılma deli kızHcg istedi zaten hemşireye sordu on gün once yaptıgını soyleyınce tekrarlayalım bir şey gördüm dedi.Ben de öteki taraftada da mı kist oluşmuş dedım .Yok bunu rahımde gordum dedı.Ama ben hıc ümitli değilim zten belirti falan da yok o gördüğü seyın korkusu sardı benı sımdı.
İnşallah canım ama o yonde hiçbir beklentim yok.10 gün önce test negatifti.on gun once negatıf olan testten dolayı da gördüğü şeyin gebeliğe yönelik bir şey olacagını sanmıyorum.Hiçbir belirtim de yok.Tamamen umutsuzum.ay hadi inşallah bebektir canım
bu kadar kısa surede kese olusmaz heralde .on gun once negatıftı sonucta.amanın.. korkacak ne var kuzum bunda kadın (yada adam) keseyi görmüş işte daha ne görsün?? rahimde kist olacak hali yok ya.. belirtiye falanda takılma deli kızbelirtileri yaratan bizleriz eskiden belirtimi bilirmiş analarımız
İnşallah canım ama o yonde hiçbir beklentim yok.10 gün önce test negatifti.on gun once negatıf olan testten dolayı da gördüğü şeyin gebeliğe yönelik bir şey olacagını sanmıyorum.Hiçbir belirtim de yok.Tamamen umutsuzum.
Hayırlısı artık napalımama bak okadar kişi yazmış dun negatifti bugun pozitif diye hiç belli olmaz umutsuz olma
ayzamm ümitsizliğe kapilmani istemem amaa gecgeçen ay bende de oldu ( hatta üst üste yyaptım o ay hergun ve koyulasma vardı fakat sonuc kırmızılar çıktı ( tabi herkesin farklı zeynep arkadaşımız bu şekilde öğrenmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?