Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

niyasu niyasu büyük bir ihtimal hamile. diğer arkadaşın ismini unuttum oda bugün kanda baktırmaya gidecekti.

herkes hamilesin diyo ama ben bi türlü ikna olamadım :D değerim 9.32 değilde biraz da yüksek çıksaydı şüphem kalmazdı hiç ama bakalım salı gününe randevu aldım o zamana kadar ne kadar artacak değerim :))

herkes hamilesin diyo ama ben bi türlü ikna olamadım :KK70: değerim 9.32 değilde biraz da yüksek çıksaydı şüphem kalmazdı hiç ama bakalım salı gününe randevu aldım o zamana kadar ne kadar artacak değerim :))
kesin konuşmadım ben bugün ama olmuş olmaı temenni ediyorum.

biraz önce kuzenimi aradım bebişi olcak cinsiyetini öğrenmek için
dedim öbür ay aşılama yaptırcam diye
dioki: ikiz olcakmış gibi hissettim bir anda

yuh dedim ya hissin de bu kadarı artık :KK70::KK70:
vayyy olur mu oluuur hiç belli olmaz cağğnnnımmm bana da herkes nedense ikiz diyo :D

kasık ağrılarım için aradım şimdi dr. ile görüştüm. çatlama iğnesi ilede alakalı olabilir dedi. bende 2 yumurtam vardı aynı andamı çatlamıştır yoksa ayrı ayrı mı gün aşırı ilşkiye devam edeyim mi bugün adet oluşumun üzerinden 20 gün geçti dedim. normal ilişkiye gireblirsin ama bebek için soruyorsan gerek kalmamış artık dedi 20gün olduğundan bide çatlamıştır her iki yumurtan dedi. ee ne şimdi bu ?:mad:

herkes hamilesin diyo ama ben bi türlü ikna olamadım :KK70: değerim 9.32 değilde biraz da yüksek çıksaydı şüphem kalmazdı hiç ama bakalım salı gününe randevu aldım o zamana kadar ne kadar artacak değerim :))

Ayy hadi hayirlisi! Sali gunune tahmini min. degeri 75-80'in ustu olmali, az biraz asagisi ya da epey fazlasi da cikabilir. Az ya da cok ciksin da :anneadayı:

kasık ağrılarım için aradım şimdi dr. ile görüştüm. çatlama iğnesi ilede alakalı olabilir dedi. bende 2 yumurtam vardı aynı andamı çatlamıştır yoksa ayrı ayrı mı gün aşırı ilşkiye devam edeyim mi bugün adet oluşumun üzerinden 20 gün geçti dedim. normal ilişkiye gireblirsin ama bebek için soruyorsan gerek kalmamış artık dedi 20gün olduğundan bide çatlamıştır her iki yumurtan dedi. ee ne şimdi bu ?:mad:
alllah allahhhhhhhhhh demek gerek kalmamış o.O bence sen devam et gene boşver dr.u :D

canım inan diğer aylarda bebek şüphem olmasa bile kendi kendime belirtiler yaşayan ben bu ay öyle fazla bişe yaşamadım bir hafta önce kasıklarıma ve rahmime bişeler batıyomuş gib oldum 2-3 gün sürdü o. bir hafta önce de idrarımın rengi koyu ve kötü kokuyodu. oda zaten idrar yolu enfeksiyonu başşlangıcı varmış o yüzdenmiş. onun dışında hiç bişe farketmedim hatta içimden adette olucam belirtiler de kesildi heralde bebek falan yok diye üzülüyodum :)

Dedigin gibi arkadaşım da hicbisey hissetmems hamile kaldığı ay aslında normal şartlarda 5 haftadan önce bişey hissetmen çok zormuş zaten De biz psikolojik belirti yapiorz gibime gelio:KK43:
Ama şu senin rahime batmalar adetten kaç gün önce oldu:oops:ben hâlâ belirti ariorm ama:KK48:

Insallah herşey gönlüne göre olur .ben negatifi o kadar çok gördümki, cesaret edip test bile alamıyorum. insan zamanla sabrı öğreniyo umarım sizler benim kadar beklemeden anne olursunuz.

İnşallah cnm sende daha fazla beklemzsn hepimz biran önce hamile kalırız insallah.
Ben 6 yıllık evlym 2.yıl istedim eşim istemedi 4 yıl ikna etmeye uğraştım bi yandan da herkes bi şekilde beklio nasip zamanı vardır bende eşim nedeniyle bekliorm die kendimi teselli ettim.İnşallah istedgmz zaman Rabbim bekletmez biz bu şekilde bekliyrzdr inşallah dedim ama nasip tabi.yine de ilk seferde olcgni düşünmedim ama arkadaşmda benm gibi beklrkn eşini ikna edip 3.ayda hamile kalınca acaba bende olablr mym die heyecan yaptım.gerçekten beklemek zormuş.Allah m isteyen kimseye aratmasn inşallah hayrlsyla nasip etsin ne diymm:110:

Back
X