- 29 Haziran 2014
- 213
- 121
- 103
niyasu büyük bir ihtimal hamile. diğer arkadaşın ismini unuttum oda bugün kanda baktırmaya gidecekti.
herkes hamilesin diyo ama ben bi türlü ikna olamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niyasu büyük bir ihtimal hamile. diğer arkadaşın ismini unuttum oda bugün kanda baktırmaya gidecekti.
kesin konuşmadım ben bugün ama olmuş olmaı temenni ediyorum.herkes hamilesin diyo ama ben bi türlü ikna olamadımdeğerim 9.32 değilde biraz da yüksek çıksaydı şüphem kalmazdı hiç ama bakalım salı gününe randevu aldım o zamana kadar ne kadar artacak değerim :))
vayyy olur mu oluuur hiç belli olmaz cağğnnnımmm bana da herkes nedense ikiz diyobiraz önce kuzenimi aradım bebişi olcak cinsiyetini öğrenmek için
dedim öbür ay aşılama yaptırcam diye
dioki: ikiz olcakmış gibi hissettim bir anda
yuh dedim ya hissin de bu kadarı artık![]()
kesin konuşmadım ben bugün ama olmuş olmaı temenni ediyorum.
hayırlısı olsun canım daha çok yenisin inşallah çok bekletmeden gelir konar göbüşüne minik sıpan :)Canim adet oldum. Bat kasim 14. Yas 24 istanbul 2. Deneme. Beni de eklermisin. Sat 15 ekim :)
herkes hamilesin diyo ama ben bi türlü ikna olamadımdeğerim 9.32 değilde biraz da yüksek çıksaydı şüphem kalmazdı hiç ama bakalım salı gününe randevu aldım o zamana kadar ne kadar artacak değerim :))
haydeeeeeevayyy olur mu oluuur hiç belli olmaz cağğnnnımmm bana da herkes nedense ikiz diyo![]()
Ay beni duygulandirdin canim yaa. O sıpaya ölürüm ben. Güzel haberlerle gelirim ins.hayırlısı olsun canım daha çok yenisin inşallah çok bekletmeden gelir konar göbüşüne minik sıpan :)
alllah allahhhhhhhhhh demek gerek kalmamışkasık ağrılarım için aradım şimdi dr. ile görüştüm. çatlama iğnesi ilede alakalı olabilir dedi. bende 2 yumurtam vardı aynı andamı çatlamıştır yoksa ayrı ayrı mı gün aşırı ilşkiye devam edeyim mi bugün adet oluşumun üzerinden 20 gün geçti dedim. normal ilişkiye gireblirsin ama bebek için soruyorsan gerek kalmamış artık dedi 20gün olduğundan bide çatlamıştır her iki yumurtan dedi. ee ne şimdi bu ?![]()
canımı sıktı resmen yaw. ortada kalmış gibi hissettim kendimi bi analllah allahhhhhhhhhh demek gerek kalmamışbence sen devam et gene boşver dr.u
![]()
ay saçmalamaa neden ortada hissetceksin kendini ,sen takılmana devam et aynı sistem boşvercanımı sıktı resmen yaw. ortada kalmış gibi hissettim kendimi bi an![]()
oh oh gelsin güzel haberleri. günü boş geçmeyelim değil mi ama?niyasu büyük bir ihtimal hamile. diğer arkadaşın ismini unuttum oda bugün kanda baktırmaya gidecekti.
Saol tatlim ya kızım da ilk denemede oldu bu 3. Denemeyi bitirdik olmadı stresli oluo böyle bir kerede kalmak ne guselmis.Allah tez zamanda kawustrsun bizi bebiskolarimizaolsun canım yeni ayda birlikteyiz üzülmek yok yola devam
canım inan diğer aylarda bebek şüphem olmasa bile kendi kendime belirtiler yaşayan ben bu ay öyle fazla bişe yaşamadım bir hafta önce kasıklarıma ve rahmime bişeler batıyomuş gib oldum 2-3 gün sürdü o. bir hafta önce de idrarımın rengi koyu ve kötü kokuyodu. oda zaten idrar yolu enfeksiyonu başşlangıcı varmış o yüzdenmiş. onun dışında hiç bişe farketmedim hatta içimden adette olucam belirtiler de kesildi heralde bebek falan yok diye üzülüyodum :)
Insallah herşey gönlüne göre olur .ben negatifi o kadar çok gördümki, cesaret edip test bile alamıyorum. insan zamanla sabrı öğreniyo umarım sizler benim kadar beklemeden anne olursunuz.
bendim canım o ikinci kişi test yaptırdım fakat negatif doktorum cumartesiye kadar olmazsan tekrar yaptır geç döllenme olmuş olabilir dediniyasu büyük bir ihtimal hamile. diğer arkadaşın ismini unuttum oda bugün kanda baktırmaya gidecekti.