günaydııın azraa valla yokluğun hissediliyo kuzucuk yaz bize
Bunalımın eşiğindeyim... reglim bitsin rahim filmi çektiricem.
tatlm bu kadar stres yapma üstüne düşme başka meşgaleler bul kendine çalışıyo musun?kızlar son 4 gün
dün test yaptım yine negatif cıktı
artık paranoyak oldum ikinci çizgiyi görmüş gibi oluyorum
gidip gelip bakıyorum, çöpten çıkarıp geri bakıyorum eşim delirdiğimi düşünüyor
kızlar son 4 gün
dün test yaptım yine negatif cıktı
artık paranoyak oldum ikinci çizgiyi görmüş gibi oluyorum
gidip gelip bakıyorum, çöpten çıkarıp geri bakıyorum eşim delirdiğimi düşünüyor
5 ay çok erken daha bu kadar panik yapmak için.ama sağlık sorunu varsa da bir an evvel çözülsn tabi vakit kaybetmeden5 ay oldu. yaşım 33 amh değerim 1,66, reglim bitsin rahim filmini çektiricem acaba tüplerdemi sıkıntı var.
5 ay çok erken daha bu kadar panik yapmak için.ama sağlık sorunu varsa da bir an evvel çözülsn tabi vakit kaybetmeden
evet canım çalışıyorumtatlm bu kadar stres yapma üstüne düşme başka meşgaleler bul kendine çalışıyo musun?
ben zaten pko luyum hiç günümde olduğumu hatırlamam:) hahaha alemsin yaa....bence bu test olayı çok strese sokuyor hepimizi. salacaksın gidecek...nasıl olsa kırmızı kart görünce netleşiyor herşey yada görmeyince
artık bi problem olduğunu düşünüyorum, yine de Allah korusun.. bakalım ne zaman nasip edecek Rabbim...
inşallah canım kimyasaldan sonra sağlıklı olma şansının arttığını okumuştum. umarım sende de öyle olur..
3.sayfada hikayesi var geç döllenme mucize bebek yaaa bende istiyoruuuum mucize bebek.adını mucize koycamAaaaa yok kaçırmısım onu bennn @nlnmtl canım tebrik ederim....inan şok oldum ben su an Allah kucagına aldıgın günleri görmeyide nasip etsin...Heyecan yaptım bak ben şimdi ne güzel yaaaaaaa :)
3.sayfada hikayesi var geç döllenme mucize bebek yaaa bende istiyoruuuum mucize bebek.adını mucize koycam
Ne kadar vardı bat ınaDoktor sorduk şimdi erken yapmış adetini beklesin demiş
Ne kadar vardı bat ına
bende gelen giden olmassa 5 ekim de test yapıcam hikayelerimiz aynı bence aynı anda güzel haberler alıcaz arkadasım (K)5-6 diyelim değişebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?