Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydııın azraa valla yokluğun hissediliyo kuzucuk yaz bize

Canımsın.... artık iş güç hafifler girerim bol bol şekerim. :) valla özleniyosunuz girmediğim zamanlarda :) bakalım benimde 9 gün kaldı reglime ama bu ay acayip relaksım muhtemelen regl de olurum zaten. Şu doktara gitmek beni rahatlattı en azından beklentimi aza indirgedim :) kısmet bakalım şekerlerrrrr :)

ayzamm umutsuzluk yok.....bunalım için reçetelerimiz var....:) olumlama yapmak, hayırlısını dilemek ve istemek...stres atmak için topiğimizde sohbet muhabbet etmek, dertleşmek.....Umutsuzluk asla ama asla yokkk...sadece hayırlı zamanda olacak herşey...Hepimiz nasipimizde ne varsa onu yaşayacagız sonucta ne kadar uğraşırsak uğraşalım...

kızlar son 4 gün
dün test yaptım yine negatif cıktı
artık paranoyak oldum ikinci çizgiyi görmüş gibi oluyorum
gidip gelip bakıyorum, çöpten çıkarıp geri bakıyorum eşim delirdiğimi düşünüyor

tatlm bu kadar stres yapma üstüne düşme başka meşgaleler bul kendine çalışıyo musun?

:) hahaha alemsin yaa....bence bu test olayı çok strese sokuyor hepimizi. salacaksın gidecek...nasıl olsa kırmızı kart görünce netleşiyor herşey yada görmeyince

tatlm bu kadar stres yapma üstüne düşme başka meşgaleler bul kendine çalışıyo musun?
evet canım çalışıyorum
işyerinde de günler geçmiyor, bu ara hiç dosyada gelmiyor gıcıklık işte
:) hahaha alemsin yaa....bence bu test olayı çok strese sokuyor hepimizi. salacaksın gidecek...nasıl olsa kırmızı kart görünce netleşiyor herşey yada görmeyince
ben zaten pko luyum hiç günümde olduğumu hatırlamam
o testlere verdiğim parayı biriktirseydim daire alırdım heralde

Doktor sorduk şimdi erken yapmış adetini beklesin demiş

artık bi problem olduğunu düşünüyorum, yine de Allah korusun.. bakalım ne zaman nasip edecek Rabbim...

canım 5 ay kısa bir süre. Ama sen hiç bebek yapmaya karar verdiğinizde doktora göründün mü? bir sıkıntı yoksa bence beklemelisin. Yengemde hiç sıkıntı yoktu 5 ayda anca kalabildi bu herkeste değişiklik gösteriyor canım.

inşallah canım kimyasaldan sonra sağlıklı olma şansının arttığını okumuştum. umarım sende de öyle olur..

beden okudum öyle birçok haber bu ay çok ümitliyim umarım olur yaa Allah isteyen herkesin kucağına biran önce sağlıklı bebişleri versin inşallah

azrass bizim nalan @nlnmtl de hamile okudun mu geçtiğimiz sayfaları 50 gün sonra çıktı mucize bebek bizlere de umut olsun

Aaaaa yok kaçırmısım onu bennn @nlnmtl canım tebrik ederim.... inan şok oldum ben su an Allah kucagına aldıgın günleri görmeyide nasip etsin...Heyecan yaptım bak ben şimdi ne güzel yaaaaaaa :)

Aaaaa yok kaçırmısım onu bennn @nlnmtl canım tebrik ederim.... inan şok oldum ben su an Allah kucagına aldıgın günleri görmeyide nasip etsin...Heyecan yaptım bak ben şimdi ne güzel yaaaaaaa :)
3.sayfada hikayesi var geç döllenme mucize bebek yaaa bende istiyoruuuum mucize bebek.adını mucize koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…