Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

pazar günü bakalım burda nasıl fiyatlar görcez :) hadi hayırlı olsun kurtuldun sen :)
evet canım ya sağol kolumda hafif uyuşukluk var o kadar. aman yatak döşek yatmaktansa haftada bir vurdur deseler yine vurdururum

hadi ben bi kahvaltı edip gelem yat yat bişi olmuo anam :))

iyi diyek iyi olak değer iyi cnm keseyi göremedik daha progesteron 10.7çıktı ilaç kullanmaya devam..
değer artıo ya iyiyiz şükür
iyi cnm ya sevindim muradına erdin hadi gene iyisin ha rabbim tamamına erdirsin kucagına almayıda nasip eder inşş darısı bizlere olsun kız dua et bizede bugün cuma kabul olur belki

aminnn canımm aminnn yargılamamak lazım hiç kimseyi ,o an içinde bulunduğu durum ve yaşının vermiş olduğu cahil cesaretiyle yaşamış .geçen sene düşündükleimizi bugün saçma buluyoruz ,o yüzden allah herkesin yardımcısı olsun zor bi durum

düşüsene daha dr sana yaklaırken acıdı diye bağırıyormuşsun böyle yaparsanız ameliyat edemem ama kalkın lüütfennn

valla benden beklenir yeminle ya nefret ediyorum bu huyumdan. bundan 8 9 yıl önce hastanede yatmıştım adam parmağımdan kan alamamıştı hastanede ne eziyet etmiştim adamlara ama napim acıyo bide ne korktuğum smear

aynen öyle canımmm Rabbim bizide eşlerimizide bizden olacaklarıda doğru yoldan ayırmasın. Göz açıp kapayana kadar bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın..

canım beni güldürdün Allahta seni güldürsün.. elinde olmadan yapıyorsun ama bende aksine çok katıyımdır. amliyat olduğumda kendi dikişlerimi kendim almıştım :)

canım beni güldürdün Allahta seni güldürsün.. elinde olmadan yapıyorsun ama bende aksine çok katıyımdır. amliyat olduğumda kendi dikişlerimi kendim almıştım :)

amin canım. ayyyy şaka yapıyosun elleyemem bile zaten sezeryan olurum büyük ihtimalle naparım bilmiyorum yürürken bile acır benım kesin allah eşime sabır versin

aminnn versi versin ki adam böğrüne vura vura delmesinnnn

ama ben evlenmeden önce hastane bilmezdim kolay kolay 5 aylık evliyim başıma gelmeyen kalmadı bu nasıl iştir anlamadım adam diyecek çürük aldım

hadi inşşş sucuma günü mübarek günde hayırlı haberler al cnm
siz ne kadardır istiyosunuz bebek sorun felan var mıydı
2. ay denememizde oldu canım bizim 2.5 yıllık evliyim ama düşünmüyoduk geçen ayda bir kere bebek için denedik diğer zamanlar eşim korundu ama o bir kere tuttu galiba çünkü tam yumurtlama zamanımdı :) inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

ammmiiiiiinnnnnnnnn :) benimde 2 ay tutar inş.

ne güzel cnm hadi hayırlı olsun darısı bizlere olsun inş cnm :) allah tamaına erdirsin :)

ama ben evlenmeden önce hastane bilmezdim kolay kolay 5 aylık evliyim başıma gelmeyen kalmadı bu nasıl iştir anlamadım adam diyecek çürük aldım
benimde tam tersi hep hastaydım evlenince iyi olurum diye düşünüyordum:) daha berbat oldum yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…