evet canım ya sağol kolumda hafif uyuşukluk var o kadar. aman yatak döşek yatmaktansa haftada bir vurdur deseler yine vurdururumpazar günü bakalım burda nasıl fiyatlar görcez :) hadi hayırlı olsun kurtuldun sen :)
iyi cnm ya sevindim muradına erdin hadi gene iyisin haiyi diyek iyi olak değer iyi cnm keseyi göremedik daha progesteron 10.7çıktı ilaç kullanmaya devam..
değer artıo ya iyiyiz şükür
evet canım ya sağol kolumda hafif uyuşukluk var o kadar. aman yatak döşek yatmaktansa haftada bir vurdur deseler yine vurdururum
hey allahımm sen 15yaşında gencecik kız 33yaşında adamla işin ne allah şaşırtmasınsorma dövende sevgilisymiş adam 33 yaşında psikopatın tekiymiş
aminnn canımm aminnn yargılamamak lazım hiç kimseyi ,o an içinde bulunduğu durum ve yaşının vermiş olduğu cahil cesaretiyle yaşamış .geçen sene düşündükleimizi bugün saçma buluyoruz ,o yüzden allah herkesin yardımcısı olsun zor bi durumanladım söylediklerin doğru şeyler farkındalık yaratmak istemişsin ama sonucunu düşünse kalkışırmıydı yada düşünebilse. ben duyduğumda üzülüyorum böyle şeyleri. benzer bir konu okudum dün. sonunu getirmeden kapattım hemen. Allah yardımcımız olsun hepimizinnn
maşallahçok çalıştığın kouşmalarından bile belli olduu zaten
güzel doyur karnını :)hadi ben bi kahvaltı edip gelem yat yat bişi olmuo anam :))
düşüsene daha dr sana yaklaırken acıdı diye bağırıyormuşsunböyle yaparsanız ameliyat edemem ama kalkın lüütfennn
aynen öyle canımmm Rabbim bizide eşlerimizide bizden olacaklarıda doğru yoldan ayırmasın. Göz açıp kapayana kadar bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın..aminnn canımm aminnn yargılamamak lazım hiç kimseyi ,o an içinde bulunduğu durum ve yaşının vermiş olduğu cahil cesaretiyle yaşamış .geçen sene düşündükleimizi bugün saçma buluyoruz ,o yüzden allah herkesin yardımcısı olsun zor bi durum
canım beni güldürdün Allahta seni güldürsün.. elinde olmadan yapıyorsun ama bende aksine çok katıyımdır. amliyat olduğumda kendi dikişlerimi kendim almıştım :)valla benden beklenir yeminle ya nefret ediyorum bu huyumdan.bundan 8 9 yıl önce hastanede yatmıştım adam parmağımdan kan alamamıştı hastanede ne eziyet etmiştim adamlara ama napim acıyo bide ne korktuğum smear
aminn aminnnn et olsun can olsun bebek olsun yada bebekler son trent bu ikizlerşifa olsun inşallah canım benim
canım beni güldürdün Allahta seni güldürsün.. elinde olmadan yapıyorsun ama bende aksine çok katıyımdır. amliyat olduğumda kendi dikişlerimi kendim almıştım :)
aminnn versi versin ki adam böğrüne vura vura delmesinnnnamin canım. ayyyy şaka yapıyosun elleyemem bile zaten sezeryan olurum büyük ihtimalle naparım bilmiyorum yürürken bile acır benım kesin allah eşime sabır versin
aminnn versi versin ki adam böğrüne vura vura delmesinnnn
2. ay denememizde oldu canım bizim 2.5 yıllık evliyim ama düşünmüyoduk geçen ayda bir kere bebek için denedik diğer zamanlar eşim korundu ama o bir kere tuttu galiba çünkü tam yumurtlama zamanımdı :) inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinhadi inşşş sucuma günü mübarek günde hayırlı haberler al cnm
siz ne kadardır istiyosunuz bebek sorun felan var mıydı
2. ay denememizde oldu canım bizim 2.5 yıllık evliyim ama düşünmüyoduk geçen ayda bir kere bebek için denedik diğer zamanlar eşim korundu ama o bir kere tuttu galiba çünkü tam yumurtlama zamanımdı :) inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
ne güzel cnm hadi hayırlı olsun darısı bizlere olsun inş cnm :) allah tamaına erdirsin :)2. ay denememizde oldu canım bizim 2.5 yıllık evliyim ama düşünmüyoduk geçen ayda bir kere bebek için denedik diğer zamanlar eşim korundu ama o bir kere tuttu galiba çünkü tam yumurtlama zamanımdı :) inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
benimde tam tersi hep hastaydım evlenince iyi olurum diye düşünüyordum:) daha berbat oldum yawwama ben evlenmeden önce hastane bilmezdim kolay kolay 5 aylık evliyim başıma gelmeyen kalmadı bu nasıl iştir anlamadım adam diyecek çürük aldım
benimde tam tersi hep hastaydım evlenince iyi olurum diye düşünüyordum:) daha berbat oldum yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?