bende gelen giden olmassa 5 ekim de test yapıcam hikayelerimiz aynı bence aynı anda güzel haberler alıcaz arkadasım (K)
İşte öyle olmuyor, bebek istediğimizden bu yana etrafımızda istemeyenlerin daha sonra evlenen herkesin bebişi oldu yada oluyor.. hergün facede birinin bebek haberini okuyorum....
5 ay oldu. yaşım 33 amh değerim 1,66, reglim bitsin rahim filmini çektiricem acaba tüplerdemi sıkıntı var.
evet canım çalışıyorum
işyerinde de günler geçmiyor, bu ara hiç dosyada gelmiyor gıcıklık işte
ben zaten pko luyum hiç günümde olduğumu hatırlamam
o testlere verdiğim parayı biriktirseydim daire alırdım heralde
hadi bakalm bol şans güzel haberler bekliyoruuuuuzzzKan sonucunu almaya gidiyor :) 7.gecikme gunundeyim hala tik yokkk
İşte öyle olmuyor, bebek istediğimizden bu yana etrafımızda istemeyenlerin daha sonra evlenen herkesin bebişi oldu yada oluyor.. hergün facede birinin bebek haberini okuyorum....
5 ay oldu. yaşım 33 amh değerim 1,66, reglim bitsin rahim filmini çektiricem acaba tüplerdemi sıkıntı var.
üzüldüm şimdi ya.. ama yıpratmıyoruz kendimizi ne ilaç vercekse versinde sökül bir an önce
Valla beni be guzel anlatmissin okurken cok guldumkızlar son 4 gün
dün test yaptım yine negatif cıktı
artık paranoyak oldum ikinci çizgiyi görmüş gibi oluyorum
gidip gelip bakıyorum, çöpten çıkarıp geri bakıyorum eşim delirdiğimi düşünüyor
valla bi pkolu buldum burada senin sat neyevet canım çalışıyorum
işyerinde de günler geçmiyor, bu ara hiç dosyada gelmiyor gıcıklık işte
ben zaten pko luyum hiç günümde olduğumu hatırlamam
o testlere verdiğim parayı biriktirseydim daire alırdım heralde
sağlık olsun nasıl olsa bir gün olur moralini bozma hepimiz yaşıyoruz negatifleri bir hayır vardır elbetKan sonucunu aldim simdi kizlar maalesef negatifkismet size insallah benden umit gitti
Valla beni be guzel anlatmissin okurken cok guldum
valla bi pkolu buldum burada senin sat ney
canım 5 ay kısa bir süre. Ama sen hiç bebek yapmaya karar verdiğinizde doktora göründün mü? bir sıkıntı yoksa bence beklemelisin. Yengemde hiç sıkıntı yoktu 5 ayda anca kalabildi bu herkeste değişiklik gösteriyor canım.
3.sayfada hikayesi var geç döllenme mucize bebek yaaa bende istiyoruuuum mucize bebek.adını mucize koycam
evt gebelik öncesi tüm kan, idrar ve alt muayene tetkiklerim yapıldı enfeksiyonum vardı antibiyotik kullandım, 3. ayda da olmayınca eşimin sperm ve bnm amh değerimi istedi birde rahim filmi istedi, tek yaptırmadığım rahim filmi onuda bu cuma yaptırıcam...
Canım seni çok iyi anlıyorum bende 31 yaşındayım.. İlk 2 ay bişey anlamıyor insan 3-4.ayda acaba bi sorunmu var diye kurt düşüyo. 5-7. Ay arası en zoru insanın kendini en çok yıprattığı zaman.. sonrasında artık alışma süreci.. Yani en azından benim öyle oldu, 1.senedir bekliyorum ben. Bende kan tahlillerimi vs yaptırdım eşim doktor onun kadın doğumcu arkadaşlarına gösterdik bişey yok diyorlar 1 sene dolmadan kimse birşey yapmıyor. Bu ayda tutmazsa artık bakacaklar ayrıntılı (nihayet!).. Demem o ki beklemekten başka şansımız yok. Bu arada o Facebook'ta patır patır hamile kalan arkadaşlardan bende de bolcana var :)) ne acılar var hayatta düşündüğünde bu en küçüklerinden biri aslında ama işte insan kalbine çok zor söz geçirebiliyor.. aşık olmak gibi bişey sanırım bu.. Aman neyse çenem düştü çok uzattım :) yanındayız arkadaşım iyisinde de kötüsünde de beraberiz bundan daha güzeli de yok sanırım :)
ee tüplerine de baktır o zaman....eğer ondada sıkıntı yoksa stres yapmamaya çalış...biliyorsun ki stres gebeliğe engel teşkil ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?