hastanede çalısıorum simdi lavaboya gittim de bayanın biri gebelik testı yapmış oylece bırakmış onda bile tek çizgiyi gördüm :))
Hahahahahhastanede çalısıorum simdi lavaboya gittim de bayanın biri gebelik testı yapmış oylece bırakmış onda bile tek çizgiyi gördüm :))
hoşgeldiiinnn inşallaaaahhh hepimizin kucakları bebişle dolarSat 08 eylül bat 08 ekim 1.deneme istanbul ins isteyen herkezin sağlıklı bebisleri olur
daha erken belli olmayabilir.yaşını yazmamışssın tablo içinSizce kan tahlili yaptirsam suan belli olur mu adetime daha 9 gün var ama
Çok erken. Yaptırma bence moralin bozulur negatif çıkarsaSizce kan tahlili yaptirsam suan belli olur mu adetime daha 9 gün var ama
Beklemek bu kadar zor olmamıştı hiiiicÇok erken. Yaptırma bence moralin bozulur negatif çıkarsa
Aynı benden desene yaş stresinden dolayı mayıstan beri kist edindim 20 yıldır şaşmayan adetim gelmiyor.ilaçsız adet olamıyorum bunalıma girmiş durumdayımcanım sitem etmek için daha çok erken. hiçbir problem olmayana bile doktorlar 1 sene deneyin olmuyorsa gelin diyorlar. yaşdan dolayı strese girme bence bizim komşumuzda öyleydi çok strese girdi doktorlara gitti hiçbir problem çıkmadı 9 ay sonrada hamile kaldı ikizleri oldu. kesinlikle rahat ol ve sabret canım
Sizce kan tahlili yaptirsam suan belli olur mu adetime daha 9 gün var ama
Aaaaa yok kaçırmısım onu bennnjunemayapril canım tebrik ederim.... inan şok oldum ben su an Allah kucagına aldıgın günleri görmeyide nasip etsin...Heyecan yaptım bak ben şimdi ne güzel yaaaaaaa :)
Amin canim ya, darisi tez zamanda sizlerin basina insallah.dua ediyorum bol bol
Benimki hakikaten mucize gibi oldu! 37.gun baktigim kanda hcg negatifti. Onemli olan Rabbim ol desin, gerisi bos.
offf şu benim diş işleri bitse de bende tekrar o heyecanlara girebilsem yaaa.kızlar yıne de şanslısınız yaaaa ne güzel her ay umutlanabiliyosunuz.benım bu dişlerin akıbeti belli değil öyle kalakaldık.dediğiniz gibi yağıyo hamilelik fotoları,yok bebek ayakları,yok göbek fotoları....
Canım sende pko varmıydı ? birde hiç belirtin oldu mu?
Hayir canim pko yoktu sadece folikul kistim vardi -ki hala var sanırım. Dr.onemsiz oldugunu soyledi. Ote yandan sadece ciddi karin, kasin agrilarim oldu- her an regl olacakmis gibi. Onun haricinde farkli birsey yasamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?