Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canim cizgi var umarim hamilesindir tebrik ederim

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-17-23-12-06-1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 47
kızlarrrrr uyumayın yaaa bugün cumartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin inşallah.Bu ay umutlu gibiyim bakalım nasip :) benide ekler misiniz acaba
29 yaş, 27.09 sat. 23.10 bat, 4. deneme , İzmir

Herkese kocaman günaydin ve mutlu pazarlar..malumunuz bugün benim ama şoyle bi durum var:
Normalde döngüm 30 güne birdir ama korunmayi biraktiktan sonra bazen erken bazen geç geldi. telefondaki uygulama da kendine göre bir hesaplama yaparak benim 22 eylulden sonraki bat i mi 18 ekim olarak belirledi.sizce benim bat ne zaman?
Şimdilik kirmizilari görmedim.cumaya kadar gelme ihtimali var çunku normalde de çok düzenli degildir.3-4 gün once ya da sonra olabiliyo.cumaya kadar olmazsam test yapip yazarim

Bat geçenlerden yok mu test yapan ya da yaptiran.bakin ben banu86 listeden siler diye bat gunumde hemen geri bildirimde bulundum

Bat geçenlerden yok mu test yapan ya da yaptiran.bakin ben banu86 listeden siler diye bat gunumde hemen geri bildirimde bulundum
sanada günaydın canımm .benimde bat geçeli 4gün oldu canım ama hala gelen giden yok testlerde de negatif bakalım yarın dokora gidecem ne diyecek doktor.felaket baş e karın ağrım var korkudan ilaçda içemiyorum ama ölüyorum ağrıdan

Günaydın Kisslar
Bat a 2 gün var bende bu sabah içim rahatlsn die test yaptm ak pak tek çizgimi gördüm
Testin markası novaydi pek güvenilir demiolar ama ben Suan Guveniorm adetim geçene kadar en azındn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…