Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

benim o(10beybisi eski nickim)
seninki güzel sonuçlandı canım ama benim bu sabah tüm güzel hayaller suya düştü büyük ihtimal dünkü test beni yanılttı bakalım yarın doktora gidiyorum neymiş adet olamamamın sebebi ve karnımdaki bu aşırı ağrılarrrrr

hadi yaaaa ayy hadi darısı başıma inşallah diyecem ama bu sabahki testte kocaman bir negatif bana bakıyordu o yüzden benden iyi haber yok bu ay
bndede vardı o negatif ama yılmadım tekrar yaptım

İyi geceler kızlar sırayla batlar geliyor inşallah gebişlerimiz artar yatın beni yoğun bir gün bekliyor babam ameliyat olucak akşamına nönetçiyim ve yarın benim bat.ım geçen hafta kanda gebelik bakmıştım negatifti çok büyük ihtimalle hamile değilim ama ne demiştik gelmeyen kırmızıdan umut kesilmezherkese iyi gecelerr

Hayirdir cnm ne ameliyati olacak...gecmis olsun şimdiden...

geçmiş olsun

kızlaaarrrrrrrr haydi yaaaa nerelerdesinizzz ben heyecandan uyuyamıyorummmm yoldaş olun bana bu geceeeeeeeeeeeeeeeeee

Kizlaar gunaydin.bat 18 ekimdi.simdilik kart yemedim.ama duzensizligim olduğu icin beklemedeyim.@aylinr hayirli haberlerini bekliyoruz.cumaya kadar regl gelmezse test yapar atarim buraya.

Kizlaar gunaydin.bat 18 ekimdi.simdilik kart yemedim.ama duzensizligim olduğu icin beklemedeyim.@aylinr hayirli haberlerini bekliyoruz.cumaya kadar regl gelmezse test yapar atarim buraya.
günaydın canımmm bence sebden hayırlı haber alma olasılığımız daha yüksek benden hayır yok bu ay sizesadece neden adet olamadım ve bu ağrılarımın sebebi ne onu öğrenmek için gidiyorum bakalım neymiş ne değilmiş

günaydın arkadaşlarrrr
kötü bir pazartesiye başladık yaaa, ne kasvetli hava var ıyyy yataktan çıkmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…