bende pek umut yoktu zaten o yüzden pek üzülmedim :)tüh yaaa valla bende umutlanmştım sağlk olsun canım yaaa
hadi yaaaa ayy hadi darısı başıma inşallah diyecem ama bu sabahki testte kocaman bir negatif bana bakıyordu o yüzden benden iyi haber yok bu aycanım-TubiSh- di o oda hamile şuanda :))
seninki güzel sonuçlandı canım ama benim bu sabah tüm güzel hayaller suya düştü büyük ihtimal dünkü test beni yanılttı bakalım yarın doktora gidiyorum neymiş adet olamamamın sebebi ve karnımdaki bu aşırı ağrılarrrrrbenim o(10beybisi eski nickim)
aynen canım beklemeye devammmmHayırlısı olsun balım napalım vardır bi vakti
bndede vardı o negatif ama yılmadım tekrar yaptımhadi yaaaa ayy hadi darısı başıma inşallah diyecem ama bu sabahki testte kocaman bir negatif bana bakıyordu o yüzden benden iyi haber yok bu ay
bilmiyorum neden ama bende bu ay umut yok pek içimde yaaa önümüzdeki aydan umutluydum ben ama hala kırmızılardan haber yokkkbndede vardı o negatif ama yılmadım tekrar yaptım
hmm doktora gitsenebilmiyorum neden ama bende bu ay umut yok pek içimde yaaa önümüzdeki aydan umutluydum ben ama hala kırmızılardan haber yokkk
Hayirdir cnm ne ameliyati olacak...gecmis olsun şimdiden...İyi geceler kızlar sırayla batlar geliyor inşallah gebişlerimiz artar yatın beni yoğun bir gün bekliyor babam ameliyat olucak akşamına nönetçiyim ve yarın benim bat.ım geçen hafta kanda gebelik bakmıştım negatifti çok büyük ihtimalle hamile değilim ama ne demiştik gelmeyen kırmızıdan umut kesilmezherkese iyi gecelerr
yarın gidecem stresten saat sayıyorummmmhmm doktora gitsene
geçmiş olsunİyi geceler kızlar sırayla batlar geliyor inşallah gebişlerimiz artar yatın beni yoğun bir gün bekliyor babam ameliyat olucak akşamına nönetçiyim ve yarın benim bat.ım geçen hafta kanda gebelik bakmıştım negatifti çok büyük ihtimalle hamile değilim ama ne demiştik gelmeyen kırmızıdan umut kesilmezherkese iyi gecelerr
git git bizede haber veryarın gidecem stresten saat sayıyorummmm
veririm canım vermemmi hiç ilk işim bu olur zaten :)git git bizede haber ver
günaydın canımmm bence sebden hayırlı haber alma olasılığımız daha yüksek benden hayır yok bu ay sizeKizlaar gunaydin.bat 18 ekimdi.simdilik kart yemedim.ama duzensizligim olduğu icin beklemedeyim.@aylinr hayirli haberlerini bekliyoruz.cumaya kadar regl gelmezse test yapar atarim buraya.
günaydınnnn önemli birşey yok canım bildiğin gibiiiGünaydın kızlar dün giremedim özledim yahuu ne var ne yok
Böbrek taşı cnm teşekkür ederimHayirdir cnm ne ameliyati olacak...gecmis olsun şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?