Hadi ya ay bendemi ondan alsam bidahaki ay
aynen öyleeee ben hiç durmamayı düşünüyorum kız :)geçmiş olsun canım. önce sağlık. hadi bakalımm sende en azından nadasa çekileceksinn biraz relaks. sonraaa tam gaz devammm
aynen öyleeee ben hiç durmamayı düşünüyorum kız :)
saol canım inşalllaaaaahhhhhhcanım çok geçmiş olsun...en yakın zamanda adet olursun kurtarırsın İnşaallah...
kombi olmayanı alııyım ben o zaman çünkü folik asit günlük alım miktarı çok olmaması gerekiyo onunda sınırı var yabancı ülkelerde günlük alım türkiyedekinden az veriliyomuş.onun da dozu var bikaç kaynaktan okumuştum gerek yok turboya bağlamanınCanim inofolic combi aldim. Kapsul seklinde. Bir kutuda 20 tane var. Hic bir yan etkisi yok al kullan sende. Bir de combi olmayani var. Ama combi olanda folik asit digerinin iki kati kadar var. Eczaci soyledi bana da. O yuzden ondan aldim. Fiyati da 32 lira gibi biseydi
ah canım yaaa geçmişler olsun , bu kadarla gelmiş geçmiş olsun vardır bunda da bir hayırkızlarrrrr ben geldimmmm bende umutla en az 2aylığına tükendiiii bu ay gelişmeyen yumurta büyümüş hemde bayaa 33mm olmuş çatlamadığından kanamam yumurtanın içinde olmaya başlamış ve yumurtalık kistleri oluşmuş tarlusal verdi 4gün sonra falan adet olabilirim.önümüzdeki ay tedaviyi durduracağız devam edersek yumurtaların daha çok büyür dedi ohss gelişmesinden korkuyo daha önceki doktorum aşılamada yumurtalarımı çok büyütmüş ve bu ohss dedikleri gelişmişti ölüyordum kılp ayı kurtuldum diyebilirim daha doğrusu doktorlar böyle diyor :) yani sonuçolarak önümüzdeki ay beklemedeyizzzbanu86 adet olayım yeni batı söylerim canım sana
kombi olmayanı alııyım ben o zaman çünkü folik asit günlük alım miktarı çok olmaması gerekiyo onunda sınırı var yabancı ülkelerde günlük alım türkiyedekinden az veriliyomuş.onun da dozu var bikaç kaynaktan okumuştum gerek yok turboya bağlamanın
3günde değişmiş olabilir tekrarla testin varsa eğerCuma günü test yaptım negatif çıktı...
bence deeee herşey kararında sonrası zarar oluyokombi olmayanı alııyım ben o zaman çünkü folik asit günlük alım miktarı çok olmaması gerekiyo onunda sınırı var yabancı ülkelerde günlük alım türkiyedekinden az veriliyomuş.onun da dozu var bikaç kaynaktan okumuştum gerek yok turboya bağlamanın
saol canımmm ama ben zaten böyle birşey bekliyordum bu süre zarfında kendimi toparlarım diye düşünüyorum. ayrıca sahalardan ayrılmayada niyetim yok çalışmalara devamah canım yaaa geçmişler olsun , bu kadarla gelmiş geçmiş olsun vardır bunda da bir hayırhay allah ya beklersin yumurta oluşmaz, beklemezsin çok olgunlaşır zarar verir hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah çabuk dönersin sahalara
bki neee ,cahillik gene tavanYapılmış bilimsel çalışmalar Inofolic Combi’ nin BKİ değeri 25’in üzerinde olan bireyler için öncelikle yararlı olduğunu göstermektedir
saol canımmm ama ben zaten böyle birşey bekliyordum bu süre zarfında kendimi toparlarım diye düşünüyorum. ayrıca sahalardan ayrılmayada niyetim yok çalışmalara devam
ben de alayım bugün beeeçok fazla sıkmıyorum canım yaa bir yandan iyi oldu 83 kiloydum boyum 1,70 kilo vermem gerekli diyip diyetisyen ve spora başlamıştım 15günde 2 kilo vermişim bu süre zarfında kendimi toparlar vucudumu hamileliğe hazırlarımm
beden kitle indeksi http://bkihesapla.com/ hesaplayın:)bki neee ,cahillik gene tavan
aklıma gelmedi değil heebeden kitle indeksi http://bkihesapla.com/ hesaplayın:)
eee hep çocuk için uğraşmayalım birazda zevk için çalışmak lazım çok pis gaza geldim çağırın ulen benüm herüfüüüüaslanım benim bee helal valla ohhh
ben vereyim hemen sanaaa bende baya fazla var :)
- BKİ: 18.96
- Durum: Zayıf, biraz kilo almalısınız.
- Normal kütle aralığı: 53.31 - 66.76 kg
- İdeal kütle: 60.03 kg
- sonucuuuuum:)
- BKİ: 18.96
- Durum: Zayıf, biraz kilo almalısınız.
- Normal kütle aralığı: 53.31 - 66.76 kg
- İdeal kütle: 60.03 kg
- sonucuuuuum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?