Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

dur kz olur mu böyle kalıyım diye aç yaşıyorum zor vermişim zaten istesem anında alıyorum öyle de bir bünye mevcut
çok zayıflamışsın ama hem ne dedin az önce herşeyin fazlası zarar fazla zayıflıkta zarar yani :) paket ettim yolluyorum ben sana hemen accuk yağ accuk et kemik falan işte allah ne verdiyse

çok zayıflamışsın ama hem ne dedin az önce herşeyin fazlası zarar fazla zayıflıkta zarar yani :) paket ettim yolluyorum ben sana hemen accuk yağ accuk et kemik falan işte allah ne verdiyse
yaaaaaaaaaannem zayıflıktan çocuğun olmıcak diyo.2aydır olmadığını bilsee buna yorar hemen.ama ben yıne de almıyım vermesi zor oluyo

ay benımde kilo vermemlazım ben sadece göbekten aldığım için doğal olarak şiş şiş geziyorum bi 5 kilo versem yeter. 156 boy 57 kilo

Su en büyük problemım iste masama 1lt lik şişe koyorum anca onu bitirebiliyorum oda zorla. sporda sabah akşam metrobüs merdivendeleri
canım benim bende 2 lire koydum inat ediyorum bitiriyorum midem bulana bulana içiyorum ama mecbuuuurrrrr bende bütün gün alt kat üst kat koşturuyorum ama diyetisyen onu spordan saymıyo sadece spor için hareket edeceksin diyoooo bende bu nedenle spora başladım

ya ama ben su içtikçe kilo alıyorum şişiyorum gibime geliyor bide tuvalet ihtiyacım çoğalıyo

eşim box a gidiyor bendemi gitsem onunla

banada öyle geliyo ama değilmiş işte tuvalet ihtiyacının artmasıda metabolizmanın çalıştığı anlamına geliyormuş

o zaman devam edim bakım. batımdan sonra olmadı bende biraz yürüyüş yapim evde koşu bandın üstündeki eşyaları boşaltayım

ben bi ara bizim buraların bir numaralı vucut hocasının salonunda spora başlamıştım anam bir baktım karılar adam gibi kaslı kaslı olmaya başlamış tırstım 1ayda bıraktım

hahahahahiç sevmem aşırı kaslı erkeğide kadınıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…