Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ben hala almadım infolic 4ünde dr var gittiğimde görüşeyim o konuyu da

Canim ben doktora falan gitmeden aldim. Inofolic combi aldim. Adetliyken basladim kullanmaya. 10 gun kullandim. Bu ay gecen aya gore 4 gun erken yumurtladim. Yumurta olusumunu hizlandiriyor olabilir

Canim ben doktora falan gitmeden aldim. Inofolic combi aldim. Adetliyken basladim kullanmaya. 10 gun kullandim. Bu ay gecen aya gore 4 gun erken yumurtladim. Yumurta olusumunu hizlandiriyor olabilir
hmmmm ben de alıcam alıcam hep bişey cıktı ihmal ettim ..ben de alalyım o zaman :)

öle deme kız du bakalım belki daha önce tutmuştur...sen umudunu yitirme şekerim....
benim sıpa görünüşe göre baya nazlı olcak öyle erken merken geleyim tutayım gibi huyları olmaz gibi geliyo hayırlısı allahtan artık ne yapalım :)

kızlarrrrr ben geldimmmm bende umutla en az 2aylığına tükendiiii bu ay gelişmeyen yumurta büyümüş hemde bayaa 33mm olmuş çatlamadığından kanamam yumurtanın içinde olmaya başlamış ve yumurtalık kistleri oluşmuş tarlusal verdi 4gün sonra falan adet olabilirim.önümüzdeki ay tedaviyi durduracağız devam edersek yumurtaların daha çok büyür dedi ohss gelişmesinden korkuyo daha önceki doktorum aşılamada yumurtalarımı çok büyütmüş ve bu ohss dedikleri gelişmişti ölüyordum kılp ayı kurtuldum diyebilirim daha doğrusu doktorlar böyle diyor :) yani sonuçolarak önümüzdeki ay beklemedeyizzz banu86 adet olayım yeni batı söylerim canım sana

hayırlısı olsun canım sıkma canını

Banuu meslektaşızzz nerede görev yapıyorsun..branş ne acaba...

bi git göster bence enfeksiyon kapabilirsin tatlım dikkat et....

feyza infolic in hangisini aldın günde ne kadar kullandın bende bu ay başlıyım diyorum ona

hayırlısı olsun canım bak neler olmuş iyiki gittin de öğrendin doktora ..1ay ara mı vericeksiniz yoksa bat.tan sonra devammı

ne o kızlar folik asitmi bende folidoce diye bişey aldım eczaneden kendş kendime her sabah yemekten önce alıyorum 2 haftadır

Evet canim folik asit ama en etkilisi diye duydum. Yumurtanin olusumunu ve kolay catlamasini sagliyomus. Kullandigi ilk ay hamile kalanlar cok fazla. Darisi basina insallah

Evet canim folik asit ama en etkilisi diye duydum. Yumurtanin olusumunu ve kolay catlamasini sagliyomus. Kullandigi ilk ay hamile kalanlar cok fazla. Darisi basina insallah

Hadi ya ay bendemi ondan alsam bidahaki ay

geçmiş olsun canım. önce sağlık. hadi bakalımm sende en azından nadasa çekileceksinn biraz relaks. sonraaa tam gaz devammm

canım çok geçmiş olsun...en yakın zamanda adet olursun kurtarırsın İnşaallah...

feyza infolic in hangisini aldın günde ne kadar kullandın bende bu ay başlıyım diyorum ona

Canim inofolic combi aldim. Kapsul seklinde. Bir kutuda 20 tane var. Hic bir yan etkisi yok al kullan sende. Bir de combi olmayani var. Ama combi olanda folik asit digerinin iki kati kadar var. Eczaci soyledi bana da. O yuzden ondan aldim. Fiyati da 32 lira gibi biseydi

hayırlısı olsun canım sıkma canını
çok fazla sıkmıyorum canım yaa bir yandan iyi oldu 83 kiloydum boyum 1,70 kilo vermem gerekli diyip diyetisyen ve spora başlamıştım 15günde 2 kilo vermişim bu süre zarfında kendimi toparlar vucudumu hamileliğe hazırlarımm

hayırlısı olsun canım bak neler olmuş iyiki gittin de öğrendin doktora ..1ay ara mı vericeksiniz yoksa bat.tan sonra devammı
aynen öyle ultrasonda çok net ben burdayım diye yırtıyo yumurtam kendimi doktorum çok büyümüş dedi bende küstüm ona geçkaldı dedim :) bu ay adet olacam 1ay mola bidahaki adette başlayacam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…