Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ay haklısın dimi erken yapmamak psikoloji için çok iyi ama insan dauanamıyorki canım ya
onun için kesin çözüm test bulundurmucaksınnnn
bak şimdi benim ovu.lerle gelen gebelikler var 8tane onları yapar dururum allahtan bu ay beklentim kalmadı da stressiz yapcam

niyasu çok geçmiş olsun tatlım. Üzülme diyeceğim ama biliyorum ki çok zor. Sen yine de iyi tut kendini...Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla...Önemli olan bu...Merak etme yeniden gebe kalcaksın ve bu sefer ki çok ama çok sağlıklı bir şekilde ilerleyecek. Kısa zamanda torpalnırsın inş. canım..

kızlar benım akıntım başladı dündenberi ya kesin yine erken adet olcam adete yakın olurdu gece ay 24 günde olmuştum bugun 20 gun keskin bu ayda öyle olacak off yaaa

kızlar benım akıntım başladı dündenberi ya kesin yine erken adet olcam adete yakın olurdu gece ay 24 günde olmuştum bugun 20 gun keskin bu ayda öyle olacak off yaaa
canım benimm dur bakalım hemen panik yok , biliyosun belirtiler aynı oluyor .gelirse de gelmezse de kapımız açık napalım takdir allah'ın. dur ama panik için erken

Benim ki kimyasal gebelikmiş kanamam da başladı bugün ((((
canım moralini bozma bende kimyasal geçirdim geçen ay. biz fakettiğimiz için bu kadar üzülüyoruz aslında çoğukadın kimyasal geçiriyorlarmış fakat normal adet zannedip umursamadıkları için anlayamıyorlar. ben 3yılın sonunda ilk kez hamile kalmıştım çok sevindik ve çok çabuk kaybettik. çok araştırdım nedenlerini çok sordum doktorlara öğrendiklerim sayesinde üzüntüm azaldı hatta artık üzülmüyorum. ben hep suçu kendimde buldum sağlıklı beslenmedim ona iyi bakamadım diye içim içimi yemişti oysaki anne rahminde bir problem yoksa sağlıksız bebek düşermiş annenin bir suçu yok yani birde vucut kendini hamileliğe alıştırıyormuş bu şekilde veee en azından hamile kalabiliyoruzzz senin için daha çok erken sıkma canınııı kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıormuşş

canım benimm dur bakalım hemen panik yok , biliyosun belirtiler aynı oluyor .gelirse de gelmezse de kapımız açık napalım takdir allah'ın. dur ama panik için erken

ya bende panik atak falanmı var acaba acayip sabırısz heyecanlıyım

dormicum15 geçmiş olsun.....kırmızılar gelmemiş iyi bakalım onu düşün sevin enerjiyi fulle....
benimde zayıflamam lazım kızlar yaaaaaaa....
Saol cnm enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum da şimde oğlum kusmuş anaokulundan aradılar eşim almaya gitti zayıflamak mı dedin benimde listem varda ona ayıracak vaktim yok hayatım bi düzene girerse sıra onada gelicek.

niyasu geçmiş olsun canım inşallah daha sağlıklı bebekler olacak üzülme bak hamile kalabiliyosun çok şükür sağlıklsın

hay allah yaa geçmiş olsun canımmm , allah beterinden saklasın o günler de gelir napalım :)

kızlar genel cerrahiye gittim KBB ye git dedi. halbuki önmceki haftada genel cerrah gitmiştim alalım demişti. neyse perşembeye KBB ye randevu aldım o zamana kadar ölmem inş. neyse o zamana kadar belki gebelikte belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…