siz istiyosunuz diye eşlik edeyim dedim canım
evet canım yalnız bırakmak istemedim sizi
saolllllllllsiz istiyosunuz diye eşlik edeyim dedim canım
onun için kesin çözüm test bulundurmucaksınnnnay haklısın dimi erken yapmamak psikoloji için çok iyi ama insan dauanamıyorki canım ya
Saol cnm Teşekkürlerhadi çok geçmiş olsun canım ,gözün aydınnn
canım çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun...hayırlısı Allah en yakın zamanda sağlıklı gebelık ve hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin...Benim ki kimyasal gebelikmiş kanamam da başladı bugün((((
canım benimm dur bakalım hemen panik yok , biliyosun belirtiler aynı oluyor .gelirse de gelmezse de kapımız açık napalımkızlar benım akıntım başladı dündenberi ya kesin yine erken adet olcam adete yakın olurdu gece ay 24 günde olmuştum bugun 20 gun keskin bu ayda öyle olacak off yaaa
ahhhhh sormaaaakızlar bende bu abur cubur sevdası varken ben zor veririm kilo felan....
canım moralini bozma bende kimyasal geçirdim geçen ay. biz fakettiğimiz için bu kadar üzülüyoruz aslında çoğukadın kimyasal geçiriyorlarmış fakat normal adet zannedip umursamadıkları için anlayamıyorlar. ben 3yılın sonunda ilk kez hamile kalmıştım çok sevindik ve çok çabuk kaybettik. çok araştırdım nedenlerini çok sordum doktorlara öğrendiklerim sayesinde üzüntüm azaldı hatta artık üzülmüyorum. ben hep suçu kendimde buldum sağlıklı beslenmedim ona iyi bakamadım diye içim içimi yemişti oysaki anne rahminde bir problem yoksa sağlıksız bebek düşermiş annenin bir suçu yok yani birde vucut kendini hamileliğe alıştırıyormuş bu şekilde veee en azından hamile kalabiliyoruzzz senin için daha çok erken sıkma canınııı kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıormuşşBenim ki kimyasal gebelikmiş kanamam da başladı bugün((((
canım benimm dur bakalım hemen panik yok , biliyosun belirtiler aynı oluyor .gelirse de gelmezse de kapımız açık napalımtakdir allah'ın. dur ama panik için erken
Saol cnm enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum da şimde oğlum kusmuş anaokulundan aradılar eşim almaya gitti zayıflamak mı dedin benimde listem varda ona ayıracak vaktim yok hayatım bi düzene girerse sıra onada gelicek.dormicum15 geçmiş olsun.....kırmızılar gelmemiş iyi bakalım onu düşün sevin enerjiyi fulle....
benimde zayıflamam lazım kızlar yaaaaaaa....
burada birbirimizi dizginlicez artık kuzu ya yapcak bişey yok napalım törpülücez sivri yanlarımızıya bende panik atak falanmı var acaba acayip sabırısz heyecanlıyım
hay allah yaa geçmiş olsun canımmm , allah beterinden saklasın o günler de gelir napalım :)Saol cnm enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum da şimde oğlum kusmuş anaokulundan aradılar eşim almaya gitti zayıflamak mı dedin benimde listem varda ona ayıracak vaktim yok hayatım bi düzene girerse sıra onada gelicek.
Dilini yapıştır üstya bende panik atak falanmı var acaba acayip sabırısz heyecanlıyım
ahhhhh sormaaaacipsten tiksinmek istiyorummmmm
Dilini yapıştır üstdamağına yutkunuyutkunuverr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?