bende bendeeee :) hadi kopak kızlar kaç gündür stresliydim bugünde nurtopu gibi yumurtalık kistim oldu atmam lazım tüm bunlarııııı hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklibi beğenmedim müzik güzel çok az bizim roman havalarını anımsatıyor galiba. ruhumda az roman varda çingeneyyimm
Gelir gelir insanların başına neler geliyo onlar kaldırıyo bunlar bişey değil .yalnız bunca koşturmaca içinde gebelik aklıma geliyo yinede.unutuversem iyi olcaktı.bi bursa buluşması var sanki uygun olursam katılmak isterimhay allah yaa geçmiş olsun canımmm , allah beterinden saklasın o günler de gelir napalım :)
sitede sorun var 1-2 saattir banada gelmiyobana bugün bildirimler gelmiyor yenile yapıyorum yine yokkk. bi bakıyorum sayfa sonuna 4-5 sayfa birden geride kalmışımmm
bende bendeeee :) hadi kopak kızlar kaç gündür stresliydim bugünde nurtopu gibi yumurtalık kistim oldu atmam lazım tüm bunlarııııı hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hımmm anladım canım ne yapalım bizde takip edebildiğimizce artık. bide sen gündüz evdesin sitedeki sorun sana denk geldisitede sorun var 1-2 saattir banada gelmiyo
hımmm anladım canım ne yapalım bizde takip edebildiğimizce artık. bide sen gündüz evdesin sitedeki sorun sana denk geldi
canım sen en önden takip ediyorsun maşallah göbek ata ata. Allah bozmasınBanada oluyor sık sık bende hep takip ettiğim konulardan bakıyorum.
of dimi doğru diyosun o bi unutulsa bence güzel haber de gelcek inanıyorum da işte bu gidişle zor bizim unutmamızGelir gelir insanların başına neler geliyo onlar kaldırıyo bunlar bişey değil .yalnız bunca koşturmaca içinde gebelik aklıma geliyo yinede.unutuversem iyi olcaktı.bi bursa buluşması var sanki uygun olursam katılmak isterim
gel kuzu geeellll ben düğün öncesi ne güzel 52ydimmm sonra 58oldumslm kuzucuklarımmmmmmmmmm
bugün işler çok yoğun yetişemiyorum size valla
benide zayıflama klubüne alın, düğünden önce 18 kilo verdim, şimdi 4 kilo geri aldım
zayıflamak büyük iş valla
niyasu canım sende üzülme, bende kimyasal yaşadım sağlıllsız olunca vücut atıyo inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın en kısa zamanda
cansu1109 kuzum ben inofolic kullandım combi, bir kutu içtim sonra ki ay toz olanını aldım içtim
doktor bana içe artık bırak dedi. niye dedi bilmiyorum
ben de gelcemmmmmmtamda şuan arabaya atlayıp son ses müzik açıp uzun yola çıkasımmm varrrrrrrrrrrrr
tamammmm geçerken bursadan alırım seni oradanda dünya turu yaparız arabaylan geri döndüğümüzde bi bakarız aaaaaaaaa ne güzell kocalarımızın çocukları olmuşşşşşşben de gelcemmmmmm
canım sen en önden takip ediyorsun maşallah göbek ata ata. Allah bozmasın
tamda şuan arabaya atlayıp son ses müzik açıp uzun yola çıkasımmm varrrrrrrrrrrrr
hahahahahah tövbe dee kııızzztamammmm geçerken bursadan alırım seni oradanda dünya turu yaparız arabaylan geri döndüğümüzde bi bakarız aaaaaaaaa ne güzell kocalarımızın çocukları olmuşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?