nerden öğrendim dr gittin mi ?Benim ki kimyasal gebelikmiş kanamam da başladı bugün((((
Benim ki kimyasal gebelikmiş kanamam da başladı bugün((((
bi 4 de ben rica ediciğim - tabii ki +değil yanlış olmasın
- BKİ: 23.42
- Durum: Normal, sağlıklısınız.
- Normal kütle aralığı: 48.48 - 60.65 kg
o zaman 3 kilo versem yeter
- İdeal kütle: 54.57 kg
bi 4 de ben rica ediciğim - tabii ki +değil yanlış olmasın
Kızlar benim değerim düşmeye başlamış inanılmaz bir sancı yaşıyordum zaten dünsen beri meğerse kimyasal gebelikmiş... Doktor kanaman başlıcak bi kaç güne dedi kanamayla beraber atılacakmış bebek de((
Bugun beklenen adet tarihim benim.35 gunde falan oluyorum,sat 14eylul yani bugun heran gelebilir.dua edin gelmesin neoluurr@firarperest78 @Emineeetuba @dormicum15niyasu M morincii @grpaysgl @ada_aras günü geçen arkadaşlar var epeyce kızzlar son durumlarnız nedir
Çookk üzüldüm çünkü hiç böyle hayal etmemiştim.. Allah daha iyi bilir vakti değilmiş ama üzülmemek elde değiloyyy kıyamam kuzuma demekki zamanı varmış allah büyüktür sen sıkma canını
Aynen canım çok moralim bozuk yanerden öğrendim dr gittin mi ?
Bugun beklenen adet tarihim benim.35 gunde falan oluyorum,sat 14eylul yani bugun heran gelebilir.dua edin gelmesin neoluurr
canım sıkma canını hayırlısı buymuş demek ki,nette yazıyor kimyasal gebeliklerden sonra sağlıklı gebelik olma şansı fazlaymış. rabbim bunu unutturacak acılar vermesin ,en kısa zamanda sağlıkla tutunsun bebişin sana inşallahKızlar benim değerim düşmeye başlamış inanılmaz bir sancı yaşıyordum zaten dünsen beri meğerse kimyasal gebelikmiş... Doktor kanaman başlıcak bi kaç güne dedi kanamayla beraber atılacakmış bebek de((
canım üzülmemeye çalış, bu daha ileriki dönemlerde olsaydı daha zor olacaktı. gitmeseydin dr bilmeyecektin bile belkide .Allah büyük elbet vardır bi vakti zamanııKızlar benim değerim düşmeye başlamış inanılmaz bir sancı yaşıyordum zaten dünsen beri meğerse kimyasal gebelikmiş... Doktor kanaman başlıcak bi kaç güne dedi kanamayla beraber atılacakmış bebek de((
Çookk üzüldüm çünkü hiç böyle hayal etmemiştim.. Allah daha iyi bilir vakti değilmiş ama üzülmemek elde değil((
bende aynı yazıyı şimdi okudumcanım sıkma canını hayırlısı buymuş demek ki,nette yazıyor kimyasal gebeliklerden sonra sağlıklı gebelik olma şansı fazlaymış. rabbim bunu unutturacak acılar vermesin ,en kısa zamanda sağlıkla tutunsun bebişin sana inşallah
hahaha sözün gücühahahahahadelisin cansum ya
işte bu yüzden belki de erken test yapmak iyi değil ,belki ben de yaşadım geciken adetimde ama test yapmadığım için bilemedim tabii bunu .üzüleceksin tabii ama çok kaptırma kendini hemen toparlanmaya bak güçlüsün senÇookk üzüldüm çünkü hiç böyle hayal etmemiştim.. Allah daha iyi bilir vakti değilmiş ama üzülmemek elde değil((
işte bu yüzden belki de erken test yapmak iyi değil ,belki ben de yaşadım geciken adetimde ama test yapmadığım için bilemedim tabii bunu .üzüleceksin tabii ama çok kaptırma kendini hemen toparlanmaya bak güçlüsün sen
siz istiyosunuz diye eşlik edeyim dedim canımbence gayet normal bir kilon var neden vermek istiyorsunkiiiiii
siz istiyosunuz diye eşlik edeyim dedim canım
siz istiyosunuz diye eşlik edeyim dedim canımbence gayet normal bir kilon var neden vermek istiyorsunkiiiiii
evet canım yalnız bırakmak istemedim siziSadece eşlik etmek içinmi ilahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?