Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

junemayapril junemayapril canım 9 haftalık olmuşssun bile maaşallah nasıl göbüş belli mi azıcık..senin hamilelik takvimini görünce hep duygulanıyorum bilmem neden:cry:

Oyle deme tatlim ya, kaldirsam daha iyi galiba takvimi. :110: tez zamanda Rabbim nasip etcek size de insallah. Gobusum vardi zati ama simdi surekli gaz varmis gibi bi siskinligim var. o_O

kızlar bu arada günleri kaçırdım ama hala devam ovu yapmaya :D
dün akşamki bu,bi önceki güne bi tık koyulaşmış neler oluyo bana :(
yok yaa testler bana göre değil iyice anladım :D

Eklentiler

• IMG_0338.webp
    IMG_0338.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 37
test yapıyosun da çalışma var mı çalışma diye sorsanız cuma günü kapattık tükkanı siftah yok :D :D aksilikler aksilikler şimdi de koci hasta :D servis dışıyız bu ay rahat beklicem en azından :KK76::KK49:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
cansu1109 cansu1109 kuzuuuu bursa programı için seni gönüllü seciyoruz :KK48:

ama kocişler içinde bir program olsun, benim eşim de memur göreve fln gitmiyor haftasonu
anca hafta içi gidiyor o da bize uymaz zaten

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
cansu1109 cansu1109 kuzuuuu bursa programı için seni gönüllü seciyoruz :KK48:

ama kocişler içinde bir program olsun, benim eşim de memur göreve fln gitmiyor haftasonu
anca hafta içi gidiyor o da bize uymaz zaten
ben seve seve gönüllü oluruuumm yeter ki gelin :) ama kocileri naparız onu bilemedim işte ben :KK48:

iki oldu d
Aminnn inşallah sende pes etmek yok sabıtlı olmak gerekiyor hayırlısı allah büyük benimde 2 oldu bakalım cumaya kadar inşallah büyür
erken 2. denemen mi oldu. bende bu ay 5 gün birden fazla yumurtam olsun diye letroks diye bir ilaç kullandım.günde iki kez 5 gün kullaılıyor. ardından 2 gün sonrada çatlatma iğnesi vuruldum. şimdide bat tarihini bekliyoruz.

Gümaydın kızlar bugün itibari ile kırmızı kartı yedim sizin adınızada bana gelsin kırmızı kartlar.goller sizin olsun:KK68:

kızlar bu arada günleri kaçırdım ama hala devam ovu yapmaya :KK70:
dün akşamki bu,bi önceki güne bi tık koyulaşmış neler oluyo bana :KK43:
yok yaa testler bana göre değil iyice anladım :KK70:

ay evet benımkide öyle olmuştu canım ıkı gündür yapmıyorum. bu arada az önce KBB ye gittim kaptım beta h kan testini yarınmı yaptırsam diğer günmü :D

kızlar daha önce yumurta geliştirici ilaç kullananlar kullandıkları ay adetlerinizde bir gecikme yada düzensizlik yaşadınız mı :rolleyes:

test yapıyosun da çalışma var mı çalışma diye sorsanız cuma günü kapattık tükkanı siftah yok :KK70: :KK70: aksilikler aksilikler şimdi de koci hasta :KK70: servis dışıyız bu ay rahat beklicem en azından :KK76::KK49:

ay benımde dükkan kapalı bu aralar tatlım nasip kısmet tutarsa çalıştığımız kadarda yeter napalım. aman dikkat et sende kapma şifayı

Back
X